Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (568. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceed aracımı satıyorum. 2012 model güncel kasa makyajsız Concept paket. 111.xxx kmde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Ceed Liste fiyatinda yok...Kaldirmislar...Yeni kasa mi geliyor acaba bu ay? Bu arada Km77 youtube de slalom testi pek iyi degil acikcasi.
    Bu yılın ilk çeyreğinde geliyor, benim merak ettiğim model proceed tabi, o gelicekmi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler.
  • Aracımı satma arefesindeyim. Alıcısı da hazır, benden fiyat söylememi bekliyor. 2012 concept dizel otomatik. 3 parça boyalı, 87 bin km'de. Ne kadar eder?
  • Arkadaşlar merhaba "0" kia ceed artık yok mu ? var ise nereden bulabilirim teşekkürler.
  • Araçtan memnun musunuz arkadaşlar? Kısaca bilgi verebilir misiniz?

Baktığım araç 5 yıl garantili dedi satıcı. 5 yıl garantiyi ilk kez duydum, doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 25 Şubat 2019; 13:25:22 >
  • fofer kullanıcısına yanıt
    İlk kez duyacağın başka bir şey söyleyeyim. Hyundai 7 yıl garanti veriyor.

• 3 üncü nesil Ceed Kia Türkiye sayfasında göründü, başlangıç fiyatı 99.900 TL olarak belirtilmiş..
    KIA
    Yeni KIA Ceed HB Araba 2019: Sıra Dışı Otomobil - KIA Türkiye
    https://www.kia.com/tr/modeller/ceed.html

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilYkY -- 22 Mart 2019; 10:30:8 >

• cemilYkY C kullanıcısına yanıt
    Dün Kia'ya (22.03.2019) gittim, deneme sürüsü yapmadım, araçları yoktu. İnceledim, hatta video bile çektim, pek beğenmedim. Yorumlarımı Yeni Ceed 2019 forum sayfasında paylaşacağım.

• 2017 dizel otomatik 30000 km de. concept plus makinanın ederi nedir arkadaşlar? 102 bin TL. ye anlaştım gibi. Sizce mantıklı mı?
  • Herkese iyi akşamlar. Arkadaslar ceed sw almayit düşünüyorum. Kullanici arkadasim var sw olmayan. Şehir içi yakıt 7.4 diyor. Geneli boyle mi. Cok yuksek geldi bana 50 krs sehir ici.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirri42

Herkese iyi akşamlar. Arkadaslar ceed sw almayit düşünüyorum. Kullanici arkadasim var sw olmayan. Şehir içi yakıt 7.4 diyor. Geneli boyle mi. Cok yuksek geldi bana 50 krs sehir ici.
    Evet aracın yakıt tüketimi yüksek.
    Şehir dışı 5.5 LT.
    Şehir içi 7 LT.
    Karma 6 LT. civarında yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Evet aracın yakıt tüketimi yüksek.
    Şehir dışı 5.5 LT.
    Şehir içi 7 LT.
    Karma 6 LT. civarında yakıyor.

Alıntıları Göster
    Sw olarak memnun musunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sirri42

Sw olarak memnun musunuz hocam

Alıntıları Göster
    Benim aracım SW değil hocam.
  • quote:

Ceed Liste fiyatinda yok...Kaldirmislar...Yeni kasa mi geliyor acaba bu ay? Bu arada Km77 youtube de slalom testi pek iyi degil acikcasi.
    Antalya sehir ici esimin kullanimi ile 7.2lt 5000km ortalamasi ilk ve son dolum depo kapagian kadar. (2014 tork konvertorlu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSuZ.MaVi -- 1 Kasım 2019; 15:59:45 >
  • Esinizin kullanimina gore iyi degerler bence..Bayanlar dikkatsiz kullanir genelde..Ancak Istanbul trafiginde 8 litreden asagi yakmaz tahminen..

Tanidik bir aile sifir Kia Aldi ama modelini bilmiyorum,krediye girmisler falan, daha 2 ay olmadi cok yakiyor diye satiyorlarmis simdi..Dizel arac..Istanbul..

• quote:

Esinizin kullanimina gore iyi degerler bence..Bayanlar dikkatsiz kullanir genelde..Ancak Istanbul trafiginde 8 litreden asagi yakmaz tahminen..

Tanidik bir aile sifir Kia Aldi ama modelini bilmiyorum,krediye girmisler falan, daha 2 ay olmadi cok yakiyor diye satiyorlarmis simdi..Dizel arac..Istanbul..
    bir sure istanbul anadolu yakasinda kullandim , trafige girdim ciktim. Dediginiz gibi 8lt civarina gelmedi ama yaklasti diyebilirim.
  • Arkadaslar merhaba.

2013 kia ceed premium a/t ile araniza yeni katildim. Araci alali 10 gun falan oldu. Oncelikle yakit disinda cok memnunum. Lakin aldigimdan beri bluetooth baglantasini yapamadim. "Bluetooth not ready please wait" diye mesaj yaziyor ekranda. Bu sorunu daha once yasayan oldumu cozumu hakkinda yardimci olabilirseniz sevinirim.

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Araç yakıt dışında aynen çok kötü ama onun dışında performans ve iç hacim olarak çok iyi bana göre.
  • JD kasada hic sanziman yagi degistiren veya sanziman problemi yasayan var mi , DCT ler haric, tork konvertorlu icin . DCT lerde baski problemi oluyor ki arkadasin basina geldi.
  • 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.