Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni bir kia ceed alarak aranıza katıldım. Aracı çok beğenmiştim. Manuel concept aldım. 3 günde yaklaşık 250 km kullandım. Hız ortalamam 22 km/saat ve ortalama yakıt tüketimim 6,3 lt.

1. sorum bu tüketim normalmidir. Bana biraz fazla geldi.

2. ise daha büyük bir sıkıntım var. İlk 2 gün yoktu ama dün akşamdan beri ara sokaklara girdiğimde ( çok nazik kullanıyorum şu sıra arabamı ) ince bir tıkırtı sesi alıyorum. Bazen konsoldan geliyor gibi geliyor bazense daha içten kaput altından. Direksiyonu ani sağ sol yapıp arabayı sarstığımdada bu sesi alıyorum. Benimle benzer sorun yaşayan varmı? Umarım bu ses keser. Canımı sıkar böyle şeyler.

3. Ayrıca malesef belim biraz problemlidir. Bel destek var araçta. bu da bir etkendi ama. Şu anda ne yapsam bir saatlik sürüşlerde belim hafifağırdı. Koltukta sırt dayadığımız yerle oturduğumuz yerin kesişen kısmandaki boşluk can sıkıcı.

Özellikle 2. konuda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: chtzdmr

quote:

Orijinalden alıntı: legend47

arkadaşım nereden fiyat aldıysan söylede bizde ordan 1000 tl fazlasına alalım.nereden bakarsan en ucuz veren bayiden bile 2000 tl daha ucuza fiyat aldığını söylüyosun.ama adreste vermem söylemem diyede ısrar ediyosun.bi türlü anlam veremedim. neyse daha gerçekçi fiyat alan arkadaşlara sesleniyorum.46000 concept manuel fiyatı hangi bayiden aldığınızı öğrenebilirmiyim.saygılarımla.

43500 consept manuel
    46500 consept otomatik fiyatı aldım ancak araya birilerini koydum da oldu benden başkasına yapmazlar, o yüzden söylemeyeyim. zaten şu an en uygun fiyatı fuarda vermişler, 46250 consept manuel. normal şartlarda daha uygunu olmaz zaten.

araya christiano ronaldoyu koydum 41.500 'e bıraktılar,,,,,, sonra başka bir kia bayiine girdim beni BEŞAR ESET gönderdi selamı var dedim ,,,,, 38.500'e bıraktılar.....

bırak hünkar!!! bu işleri......... bi tek sana yapılan indirimi felan falan...... AVUSTURYA-MACARİSTAN VELİHAHTINI ARAYA KOYSAN BİZE NE FAYDA

BİZ ÖMÜR BÖYÜ ARAYA KİMSEYİ KOYA-MADIK !!!!

ASKERLİĞİ BEYTÜŞŞEBAB DA YAPTIK

MEMURİYET İÇİN 7 SENE ATAMA BEKLEDİK

5 SENE AMATÖR FUTBOL OYNADIK HEP YEDEK KALDIK

ARAYA ADAM KOYANLARI GÖRDÜK TABİ......

45.500 DEN Bİ KURUŞ AŞAĞI ALABİLEN YOK !!! FİYAT VERENDE YOK!!!!!

• quote:

quote:

arkadaşım nereden fiyat aldıysan söylede bizde ordan 1000 tl fazlasına alalım.nereden bakarsan en ucuz veren bayiden bile 2000 tl daha ucuza fiyat aldığını söylüyosun.ama adreste vermem söylemem diyede ısrar ediyosun.bi türlü anlam veremedim. neyse daha gerçekçi fiyat alan arkadaşlara sesleniyorum.46000 concept manuel fiyatı hangi bayiden aldığınızı öğrenebilirmiyim.saygılarımla.

43500 consept manuel
    46500 consept otomatik fiyatı aldım ancak araya birilerini koydum da oldu benden başkasına yapmazlar, o yüzden söylemeyeyim. zaten şu an en uygun fiyatı fuarda vermişler, 46250 consept manuel. normal şartlarda daha uygunu olmaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

quote:

43500 consept manuel

araya christiano ronaldoyu koydum 41.500 'e bıraktılar,,,,,, sonra başka bir kia bayiine girdim beni BEŞAR ESET gönderdi selamı var dedim ,,,,, 38.500'e bıraktılar.....

bırak hünkar!!! bu işleri......... bi tek sana yapılan indirimi felan falan...... AVUSTURYA-MACARİSTAN VELİHAHTINI ARAYA KOYSAN BİZE NE FAYDA

güzel cevaptı ağzına sağlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

quote:

43500 consept manuel

Ancak Anadolu Grubu çalışanları daha düşük fiyatlara alabiliyor, çalışan indirimi ile.... Onun dışında kimse o fiyatların yanına bile yaklaşamaz....

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Orijinalden alıntı: mitxen

bence gerek yok, paranızı boşa harcamayın, gidin Alman aracı alın

O senin Alman aracı dediğin Golf'e baktım, bizim araçlardan hiçbir farkı yok. Daha yeni gelmiş olmasına rağmen boyada hare hare çizikler vardı. Koltuk dikişleri özensiz, ipler hep uzun uzun kalmış. Ayrıca donanımı bizim araçlardan daha eksik. Fiyatı da 10.000 TL daha fazla. (68 Bin TL). Hadi VW formuna uza şimdi..

tamamdır hocam ben kaçtım

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsin

Herkese merhabalar...

Yeni bir kia ceed alarak aranıza katıldım. Aracı çok beğenmiştim. Manuel concept aldım. 3 günde yaklaşık 250 km kullandım. Hız ortalamam 22 km/saat ve ortalama yakıt tüketimim 6,3 lt.

1. sorum bu tüketim normalmidir. Bana biraz fazla geldi.

2. ise daha büyük bir sıkıntım var. İlk 2 gün yoktu ama dün akşamdan beri ara sokaklara girdiğimde ( çok nazik kullanıyorum şu sıra arabamı ) ince bir tıkırtı sesi alıyorum. Bazen konsoldan geliyor gibi geliyor bazense daha içten kaput altından. Direksiyonu ani sağ sol yapıp arabayı sarstığımdada bu sesi alıyorum. Benimle benzer sorun yaşayan varmı? Umarım bu ses keser. Canımı sıkar böyle şeyler.

3. Ayrıca malesef belim biraz problemlidir. Bel destek var araçta. bu da bir etkendi ama. Şu anda ne yapsam bir saatlik sürüşlerde belim hafifağırdı. Koltukta sırt dayadığımız yerle oturduğumuz yerin kesişen kısmandaki boşluk can sıkıcı.

Özellikle 2. konuda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Saygılar

arabanız hayırlı olsun önce, bende de manuel concept var
    yakıt tüketiminiz normal, benim araçta o seviyelerde yakıyor, şehir dışı 5,2 lere kadar düşer, ayakıt 15.000 km den sonra biraz daha düşer
    tıkırtı sesinin olmaması lazım, çünkü ceed oldukça sesiz bir araba malzemede yumuşak olduğundan ses yapmaması lazım...ses devam ederse servise gidin, oradan ilgili ustayı arabanıza alın, ve ses yapan yolda o sesi ustaya dinletin yoksa ses yapıyor derseniz serviste biz baktık bişey göremedik, yada bu normaldir falan diyorlar..

• 2 tane ceed club ımız varken bu paylaşımları orada paylaşıp değerlendirmek daha doğru olur kanısındayım sonuçta kendimize ait bir çatı müstakil bir topluluk ..
    sadece ceed kullanıcıları için açılmış iki forumumuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

2 tane ceed club ımız varken bu paylaşımları orada paylaşıp değerlendirmek daha doğru olur kanısındayım sonuçta kendimize ait bir çatı müstakil bir topluluk ..

Abi hep orda yazarsanız ben nasıl bilgi alacağım bu araçla ilgili :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

2 tane ceed club ımız varken bu paylaşımları orada paylaşıp değerlendirmek daha doğru olur kanısındayım sonuçta kendimize ait bir çatı müstakil bir topluluk ..

Umut senin istediğin bilgi olsun yeterki İstanbul da isen buluşmalr yapıyoruz orda konuşuruz
    gelir araçları istediğin gibi test de edersin detaylı
    yok İst dışındaysan telefonla da istediğin şekilde görüşürüz
    problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banabunno -- 14 Kasım 2012; 11:41:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Umut senin istediğin bilgi olsun yeterki İstanbul da isen buluşmalr yapıyoruz orda konuşuruz
    gelir araçları istediğin gibi test de edersin detaylı
    yok İst dışındaysan telefonla da istediğin şekilde görüşürüz
    problem yok

İstanbuldayim. Görüşmek isterim tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otm şanzımanlı araçlardaki eco modu işe yarı yok mu yarıyorsa ne kadar yakıt sarfiyatını etkiliyor.
  • joliva arkadaşım.siz hangi bayiden 45500 fiyat aldınız.banada söylermisiniz lütfen..ve ya en iyi fiyatı veren kia bayisi hangisidir diye sorsam.cevaplarsanız sevinirim.
  • teşekkür ederim cevabınız için.

tekrar sormak issterim belki arkadaşlar mesajımı görmemiştir. yeni üye olduğumdan. benim gibi yeni ceed arabasında yama asfaltın üzerinden geçerken konsoldan veya daha içten gibi ince tıkırtı sesi şikayeti olan oldumu? Acaba şunu düşünüyorum yoksa aracın yeni olmasındanmı kaynaklanıyor. her ne kadar buna ihtimal vermesemde. belki aynı sorunu yaşayan olduysa bana yardımcı olabilir. aracın bu noktada zayıf noktasını anlamak için.

cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar.
  • Bu arada Fiyat ile ilgili çok soruluyor. Ama çok değişken durumlar olabiliyor. Bayi birden kota doldurcam diye fiyat kırıyor, bir gün sonra kırmıyor. Bu nedenle hangi bayide daha uygun diye bence sormayın. Tek tek telefon açın. Ama genel olarak şu söylenebilirki ben avrupa yakasındaki bayilerden hep daha iyi fiyatlar aldım. O zaman içinde bana en iyi fiyatı ULUKAR vermişti. Sonrada ERSU. Ersu 46500 dedi. Ulukar 46000 yaptı ama 2 gün sonra arkadaş için düşündüğümüzde zor dedi. Hoş arkadaşta araba almaktan vazgeçti.

Saygılar
  • quote:

joliva arkadaşım.siz hangi bayiden 45500 fiyat aldınız.banada söylermisiniz lütfen..ve ya en iyi fiyatı veren kia bayisi hangisidir diye sorsam.cevaplarsanız sevinirim.

Gül-Al ve Tek-Kar bana hep iyi fiyat vermişlerdir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsin

teşekkür ederim cevabınız için.

tekrar sormak issterim belki arkadaşlar mesajımı görmemiştir. yeni üye olduğumdan. benim gibi yeni ceed arabasında yama asfaltın üzerinden geçerken konsoldan veya daha içten gibi ince tıkırtı sesi şikayeti olan oldumu? Acaba şunu düşünüyorum yoksa aracın yeni olmasındanmı kaynaklanıyor. her ne kadar buna ihtimal vermesemde. belki aynı sorunu yaşayan olduysa bana yardımcı olabilir. aracın bu noktada zayıf noktasını anlamak için.

cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar.

Merhaba Öncelikle Aracınız Hayırlı olsun...

Bendede manuel Concept var. İlk zamanlar eğer klima açıksa o şekilde sesler geliyordu bendede... Klima gazı ile alakalı bir durum zamanla gecer dediler ve geçti sonrasında....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magule -- 14 Kasım 2012; 13:46:12 >

• klima kullanmıyorum şu ara. ama sicak hava kullanıyorum. o durumuda kontrol ederim. teşekkürler.
  • klima kullanmıyorum şu ara. ama sicak hava kullanıyorum. o durumuda kontrol ederim. teşekkürler magule
  • Aracın kasko bedeli 2.150tl dendi normal mi abilerim?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.