Şimdi Ara

Yeni Kia logosu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kore Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Servisi (KIPRIS) veritabanında, yeni Kia logosunun görüntüleri ortaya çıktı. Güney Koreli şirket söz konusu logonun bir benzerini 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenen Kia Imagine adlı konsept otomobilinde kullanılmıştı.

Ayrıca Bkz.2020 Skoda Rapid, Rusya'da tanıtıldı

KIPRIS veritabanında hem siyah hem de kırmızı renkte gösterilen logonun tescil ve başvuru tarihi alanlarının boş olması dikkat çekiyor. Yani Kia henüz bu yeni logo tasarımı için onay almamış durumda. Ancak logonun yetkili merciler tarafından tescil edilmesinin an meselesi olduğu bildiriliyor.

Sadece elektrikli modellerde mi kullanılacak?

Yeni logonun gelecekte piyasaya sürülecek tüm Kia otomobillerde mi yoksa sadece elektrikli modellerde mi kullanılacağı bilinmiyor. Henüz bu konu hakkında yorum yapmak için çok erken. Bununla birlikte Kia'nın logoyu yalnızca Kore pazarında kullabileceği de söyleniyor. Kesin bilgi için şirketin resmi açıklamasını beklememiz gerekecek.

• fazla iddalı

• Yeni logo deyince değişip rezil olan logolar aklıma gelmişti konuya girerken, görünce şaşırdım doğrusu yeni logo gayet şık olmuş.
  • Eskisinden daha iyi olmuş.

• Bir tık daha simetrik yapabilirlerse daha şık olur bence
  • Keşke haber resmine koysanız şu logoyu. ShiftDelete ne ise DH de o hiç bir farkı yok.

• KIPRIS

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabadaki metal kia logosu çok güzel de resimlerdeki kia ne öyle ya.

Artı arabalara bakıyorumda uzay çağına geçiş yapıyoruz ha yakında. :)

Düzenleme = Arabanın arkasındaki logoya tekrar baktımda simetrik olarak dikkatimi çekti VIA yani k 'daki çizim v ye dönüşürse a dakinin tersi oluyor ve ortada da I olunca VIA ile güzel bir logo ortaya çıkabilir gibi düşünüyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 13 Aralık 2019; 7:50:50 >
  • Beğendim
  • Araç konsepti üzerindeki ayrık harfli logo oldukça güzel ama birleşik harfli olanı beğenmedim

• Kia değiştirdi artık Hyundai de şu yamuk logosunu yenilese çok iyi olacak

• Bu kadar zaman beklemiş olmaları hata...

• 2019 modelleri update ederler mi acaba? Etseler iyi olur yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kivi

• Ziraat bankası mübarek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını değiştirseler daha iyi olurdu. Kia nın kötü bir ünü var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyiymiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.