Şimdi Ara

Yeni KiA RiO Nasıl ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
56.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabayı inceledim, test sürüşü yapamadım ama ağzımın nasıl açık kaldığını showroom'daki herkes gördü, buna kimsenin itirazı yok.. Ama fiyatının AŞIRI KAZIK olduğunu üstüne basa basa söylemek istiyorum! Başka arkadaşlar bunu belirttiği zaman da, yok polonun içi sıkıcı bilmemne gibi SUBJEKTİF yani göreceli bir algıdan bahsederek komik bir savunma yapmışsınız, üzerine bir de kıskançlığımı ilan etmişsiniz

1.25 motorlu, kore menşeli, ancak "alman" fiyat etiketli aracının güvenlik donanımları dışında hiçbirşeyini kıskanamıyorum üzgünüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Arabayı inceledim, test sürüşü yapamadım ama ağzımın nasıl açık kaldığını showroom'daki herkes gördü, buna kimsenin itirazı yok.. Ama fiyatının AŞIRI KAZIK olduğunu üstüne basa basa söylemek istiyorum! Başka arkadaşlar bunu belirttiği zaman da, yok polonun içi sıkıcı bilmemne gibi SUBJEKTİF yani göreceli bir algıdan bahsederek komik bir savunma yapmışsınız, üzerine bir de kıskançlığımı ilan etmişsiniz

1.25 motorlu, kore menşeli, ancak "alman" fiyat etiketli aracının güvenlik donanımları dışında hiçbirşeyini kıskanamıyorum üzgünüm.

dostum sen yanlış anladın senin araban zaten kaliteli söyleyecek laf yok, ama Rio yakışıklı, dolu, ve evet pahalı..
    Ha bi de keşke test sürüşü yapsaydın "SIKICI" kelimesinin altındaki manayı birazcık olsa anlayabilir, arabaların sürüş dinamiklerini mukayese edebilirdin.

• son testlerden sonraki karşılaştırmalı EuroNCAP testi...

Yeni KiA RiO  Nasıl ?
  • Yeni Chevrolet Aveo'yu unutmuşşsun, bu sınıfta en yüksek güvenlik seviyesi şu anda Chevrolet Aveo'da.

http://www.euroncap.com/supermini.aspx
  • evet gerçekten öyleymiş unutmuşum kardeş kusura bakma..
  • 2009 model Rio kullanicisiyim. Servise gittigim sure zarfinda yeni modelleri inceliyorum ve test ediyorum surekli(sikca gitmek zorunda kaldigim icin hayli fazla inceledim) yeni Rio nun goruntusunu ic dizaynini donanimlarini hayli begendim. Butun motor secenekleriyle de test etme olanagim oldu 1.25 beni kesinlikle tatmin etmedi ayrica biraz seri kullanmaya kaltiginizda(cok abatmaniza gerek ) 1.4ten fazla yakiyor. Yeni 1.4 109 HP motora gelince gorunen beygir gucu guzel ancak 6300 devirde ve tork egrisi de pek guzel degil benim kullandigim 1.4 97 HP kadar seri degilmis gibi geldi bana bunda motorun acilmamis olmasinin etkisi fazladir ancak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki 97 HP lik motorla pek bir performans farki yok. Dizelle ilgili pek bir yorum yapmiyorum cunku benzinli severlendenim

Dedigim gibi arabayi hayli inceledim. Showroom dakilerle hayli tartisip konustum ve benim sahsi dusuncem ne olursa olsun bu parayi haketmiyor. Kia nin B segmenti arabasinin Polo dan pahalli olmasi hic mantikli degil bence neticede arada daglar kadar prestij farki var. Showroomdaki arkadaslar da bundan hayli sikayetci fiyati duyanin arabanin basindan ayrildigini soyluyorlar. Yani eski Rio devam ediyor olsa herkes icin daha hayirli olurdu gibi bir izlenim var bayide de bende de...

• Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım artık bende riocuyum 2 şubat 2012 de 2005 model 112 binde lpg li hb comfort aldım ve gayet memnunum model, konfor, ekonomi, performans olarak fiyatı çok uygun diyebilirim. herkese selamlar
  • Konuyu hortlaticam ama 2008 Kia Rio 'da esp var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de fiyatlar ne kadar artmış...
  • Yeni rio'da sporty fazla pahalı.Aslinda baska markalarda sunroof,17 inç jant opsiyonu falan alınsa yine bu noktalara gelebilir.Ama listeye bakınca dudak ucuklatiyor.

Rio'nun bence en Mantikli modeli Fancy.Donanim olarak Cok iyi,bunun yanında fiyatta gayet normal.

• Reklam güzelmiş .
  • Bende topkapi eresindeki kia bayisine gitmistim
    Kapida 308 siyah vardi bitane sahibindende gormustum iceri girdim danisman birisi bana aracta 1 parca boya var dedi. Fiyatta piyasaya gire iyi yani 2008 modeldi hatirliyosam 28 29- bin gibi fiyati dizel 70.000 km flndi . Ben direk killandim plakayi aldim yolladim sorguya hoop onume 5-7 bin arasi bi hasar geldi iceri girdim benimle ilgilenen kimse yok ortalikta . Danismada duran kisiye durumu anlattim bana cevap veremedi bu kadarda hak yiyemezsiniz heralde dedim sizden dedim birakin 2nci el almayi 0 araba alinmaz dedim . Cektim ciktim gittim
    Konuyla alakasi yok ama insanlar boyle vizyonu genis gorunen sirketlere guvenemez ise kime guvenecek artik acidim resmen.
    Kia sportage ile optima ya ozellikle orada gezerken hayran kalmistim fiyatlari cok pahali ama bizim ulkemizde yarisamazlar diger markalarla ne yazikki..

• bencede fancy zaten 17 jantı kaldırmıyor araç süspansiyon ön takım türkiyenın malum yolları..
    ama fiyat konusunda katılmıyorum sizlere hangi marka aracın sıfır fiyatı 40bn tl nin altında ki lütfen kıyaslama yaparken atla eşşeği kıyaslamayın en azından donanım kalite olarak yakın olsunlar..
    ayrıca kıa vw vw audinin baş muğendisini alarak çağ atlamış.. koreliler çok hızlı gelişiyor önce samsung dünya devleri arasına girdi koreden şimdi sıra kıa da.. inşallah bi gün Türkiyede...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.