Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.259
Cevap
182
Favori
2.734.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan ve alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım hepiniz memnun kalırsınız. Bir an önce sürüş deneyimlerinizi buraya yazmanızı bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 26 Eylül 2010; 15:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: unforthepage

Fiyatı uygun ve donanımı iyi ise her marka araba alınabilir bence . Sportage donanım ve fiyat olarak çok başarılı bir araba ve çok satacağıda kesin. Ben ASX seçtim sebebi markaya duyulan sempati ve güven duygusu arabanın görünüşü sportage'a göre iç mekanın daha özenli ve kullanışlı olması. Ayrıca araba herşeyiyle Mitsubishi. Sportage özellik olarak daha üstün ancak neresine baksam başka bir markayı andırıyor. İç mekanı ve gösterge panosu özensiz ben beğenmedim. Alanlara hayırlı olsun umarım memnun kalırlar.

arkadaş iç mekanın kalitesinde nevar
     Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar

buda asx lancerla aynı muhtemelen sert plastik

Ben kalitesiz demedim özensiz dedim. Ayrıca sert plastik olduğu yönündeki varsayım nereden kaynaklanıyor?
    Farklar şöyle; ASX te renkli ekranlı kişiselleştirilebilir bilgi ekranı var gösterge aydınlatmaları dışarıdaki karanlık durumuna göre otomatik ayarlanabiliyor. usb aux girişleri hem kapaklı hem de kol dayamanın içinde. Ayrıca konsol tek parça. Bu benim beğenim sen beğenmeyebilirsin. bak istersen birde asx için link vereyim senin verdiğin resimlerde ciddi versiyon farkları var..
    Brisbane Mitsubishi - Toowong
    Page not found - Brisbane Mitsubishi - Toowong
    http://www.toowongmitsubishi.com.au/new-cars/mitsubishi-asx_info.php

• alan arkadaşlara hayırlı olsun.sakıncası yoksa ne kadara aldıklarını belirtebilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: logicman

quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

ben bu gün aldım. aracı 10 ekim civarı teslim edecekler beyaz renk aldım..

hayırlı olsun.bence de en yakışan renk beyaz.yalnız görebilme şansınız oldu mu 1.6 lık aracı?indirim yapmadılar sanırım

evet gördüm aracı. ve 10. dk. sonra aldım.

laguna alcaktınız,vazgeçtiniz sanırım,hayırlı olsun,doğru tercih.

teşekkürler. lagunadan vazgeçmedim , ama burnundan kıl aldırmayan satıcılar yüzünden 25-30 gündür aradığım arabayı bulamamıştım. sonra bunu gördüm ve vuruldum araca. bencede çok iyi oldu..

• Hayırlı olsun burada bu aracı kollayan birkaç kişiden biri olarak nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim? cam tavan dedikleri gibi standart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

Hayırlı olsun burada bu aracı kollayan birkaç kişiden biri olarak nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim? cam tavan dedikleri gibi standart mı?

fiyat liste fiyatı. aracın özellikleride sitesinde ne yazıyorsa aynı..
  • Beyaz cam tavan. Eşimin 308'ini satıp, yerine artık bunu düşünüyorum.
  • araç kısa sürede bağımlılık yapıyor. showroom da görüp beğenmeyen olmaz. yakıt tüketimi doğru ise araç yok satar. otomatik vites gelirse kuyruk olur. Tasarım bir harika. sorento yanında sönük kalıyor. kia qashqaiyi bitirdiği gibi otomobil sektörüne de büyük bir darbe vuracak. pazartesi kapora verecem..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

Hayırlı olsun burada bu aracı kollayan birkaç kişiden biri olarak nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim? cam tavan dedikleri gibi standart mı?

fiyat liste fiyatı. aracın özellikleride sitesinde ne yazıyorsa aynı..

koltukları inceleme fırsatı buldunuz mu?malum deri değiller ama desen kumaş kalitesi nasıl?
  • bunun otomatiği gelirmi ki
  • değmez
  • renge karar verip pazartesi kapora vermeyi düşünüyorum.kiremit rengimi oluyor şu lansman rengi

ekonomik sürüş modu denilen sanırım start stop sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

renge karar verip pazartesi kapora vermeyi düşünüyorum.kiremit rengimi oluyor şu lansman rengi

ekonomik sürüş modu denilen sanırım start stop sistemi.

kremit rengi de fena değil aslında.

bu arada sportage ile kullanabileceğiniz aksesuarlarla ilgili bir video
    MOBISaccyyoutube
    2011 Kia Sportage Accessories
    http://www.youtube.com/watch?v=a3mhusFHPn4

• beyaz bu arabaya çok yakışıyor

mediaservicetvyoutube
    Kia Sportage
    http://www.youtube.com/watch?v=tHrSsZ7yrE0
  • pztesi bende gidip bir bakayım ya aracımı kaöçtan alırlar acep
  • Kaça aldınız acaba ?
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • arkadaslar bundan 10 gun once siparis ve kapora vermiştim bugun showroom aracı geldi buyrun dediler hersey beklediğimiz gibi hatta daha iyi cıktı dediler neyse gittim gormeye ama showroomu kapatmışlar kapıları kilitliyorlardı rica edip actırdım ama tam detaylı bakamadım 2-3 dk anca ama edindigim ve gordugum izlenimler soyle oldu ; arac herseyiyle mukemmel 86.000 binlik aracla yanyana koymuslar ikiside beyazdı aracta hic bir eksik yok vitesin gecisleri , kolu kullanım kolaylıgı ,koltukların kumasları gayet hoş hic bi sekilde sırıtmıyor siyah kumastı ekonomik surus modu yok koltuk ısıtma tusu yok aracta bagajından direksiyondaki telefon tusu kontrol tursları bire bir var sunroof ve panaromik tavan dikiz aynasından kamerasi sinyaller sensorler fln herseyi var ilk izlenimlerim bu yonde ben siyah rengini siparis vermiştim beyazı gormeme ragmen fakat herkes beyaza yuklenmiş sanırım piyasada bolca beyaz renk olucak dusuncesindeyim ... beyazıda inanılmaz cazip ve klas bi renk gri rengi tavsiye etmiyorum gordum yakından fakat hic gosterisli diil siyahını goren arkadaslar varsa yada inceleyebilen lutfen birazda siz bisler yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlaa -- 26 Eylül 2010; 1:29:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ace34

quote:

ben bu gün aldım. aracı 10 ekim civarı teslim edecekler beyaz renk aldım..

hayırlı olsun.kazasız belasız, zevkle kullanın.
    siyah cam tavanlı mı?
    ben de fotolarından çok beğendim ama tek sorun otomatik vites olmaması. bakalım kasım'da gelecek denilen ix35 1.6 de otomatik değilse o zaman sportage ilk tercihim ama ix35 1.6 otomatik olursa kalbimde sportage'da kalarak ix35 1.6 A/T alırım.

teşekkürler. evet siyah cam tavanlı. göstergeler yol bilg. küçük olan modelden.

hayırlısı olsun logıcman

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlaa
    arkadaslar bundan 10 gun once siparis ve kapora vermiştim bugun showroom aracı geldi buyrun dediler hersey beklediğimiz gibi hatta daha iyi cıktı dediler neyse gittim gormeye ama showroomu kapatmışlar kapıları kilitliyorlardı rica edip actırdım ama tam detaylı bakamadım 2-3 dk anca ama edindigim ve gordugum izlenimler soyle oldu ; arac herseyiyle mukemmel 86.000 binlik aracla yanyana koymuslar ikiside beyazdı aracta hic bir eksik yok vitesin gecisleri , kolu kullanım kolaylıgı ,koltukların kumasları gayet hoş hic bi sekilde sırıtmıyor siyah kumastı ekonomik surus modu yok koltuk ısıtma tusu yok aracta bagajından direksiyondaki telefon tusu kontrol tursları bire bir var sunroof ve panaromik tavan dikiz aynasından kamerasi sinyaller sensorler fln herseyi var ilk izlenimlerim bu yonde ben siyah rengini siparis vermiştim beyazı gormeme ragmen fakat herkes beyaza yuklenmiş sanırım piyasada bolca beyaz renk olucak dusuncesindeyim ... beyazıda inanılmaz cazip ve klas bi renk gri rengi tavsiye etmiyorum gordum yakından fakat hic gosterisli diil siyahını goren arkadaslar varsa yada inceleyebilen lutfen birazda siz bisler yazarsanız sevinirim

Merhaba , size ne zaman teslim ederiz dediler acaba? Bu arada ben siyahi gordum gayet guzeldi ama bakimi zor diye secmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 26 Eylül 2010; 2:24:06 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.