Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.259
Cevap
182
Favori
2.733.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

5- 4x2 dezavantaj değil avantaj çünkü vergi düşük, yakıt düşük. Ben 1600cc nin 4x4 olmasını istemem . vergiye vereceğim para ile benzin alıp doya doya gezerim.

4X2 ile 4X4 arasında herhangibir vergi farkı yok üstat yanlış biliyorsunuz.Sadece motor hacmi ve yıl olarak birbirinden ayrılıyor.Yani otomobil arazi taşıtı kaptı kaçtı aynı vergi dilimlerinde

4x4 daha pahalı olacağı için vereceği fazla para yerine benzin alırım demek istemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

quote:

5- 4x2 dezavantaj değil avantaj çünkü vergi düşük, yakıt düşük. Ben 1600cc nin 4x4 olmasını istemem . vergiye vereceğim para ile benzin alıp doya doya gezerim.

4X2 ile 4X4 arasında herhangibir vergi farkı yok üstat yanlış biliyorsunuz.Sadece motor hacmi ve yıl olarak birbirinden ayrılıyor.Yani otomobil arazi taşıtı kaptı kaçtı aynı vergi dilimlerinde

4x4 daha pahalı olacağı için vereceği fazla para yerine benzin alırım demek istemiş

evet öyle didim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

quote:

evet öyle didim..

Alıntıları Göster
    4X4 olunca sefer görev kağıdı da hazır olacak arazi taşıtı olarak.??

• quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

ilk etapta 1.6 gelmiyor büyük ihtimal 1 sene sonra.Zaten 49 luk araçda türkiyeye gelmez şu donanım bu donanım derken fiyat 55-60 civarı olur o da rakiplerden yüksek

e o kadar lansmanında 1.6 nın Eylülde geliceği ve yüksek donanımlı modelden az bir donanım eksiğiyle 49 bin tl'ye mal olacağı söylendi yalanmıydı yani?? Adamın röportajını izledim sen bu bilgiyi nerden aldın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

quote:

ilk etapta 1.6 gelmiyor büyük ihtimal 1 sene sonra.Zaten 49 luk araçda türkiyeye gelmez şu donanım bu donanım derken fiyat 55-60 civarı olur o da rakiplerden yüksek

e o kadar lansmanında 1.6 nın Eylülde geliceği ve yüksek donanımlı modelden az bir donanım eksiğiyle 49 bin tl'ye mal olacağı söylendi yalanmıydı yani?? Adamın röportajını izledim sen bu bilgiyi nerden aldın??

Alıntıları Göster
    ben pazartesi eresinlere sordum eylülün 20sinden sonra 1.6 lar gelecek dedi telefondaki satış temsilcisi hanım..

• Dun tekkar bana ekimin ilk haftasi gelecek dedi fiyat 50.000 lira olacak hatta kapora verin araci opsiyonlayalim dendi test etmeden olmaz dedim test surusune davet ettiler hadi hayirlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu 50.000 Tl lik olanının resimleri çıksaydıda bir görseydik iç mekanı nasıl farklılık varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

Bu 50.000 Tl lik olanının resimleri çıksaydıda bir görseydik iç mekanı nasıl farklılık varmı

Alıntıları Göster
    Bugün Kia bayisinde idim. Artık yeni sportage için sipariş almaya başlamışlar. 49.900 aracın fiyatı. 1.6 135 ps 165 tork. 6 ileri manuel vites. Motor LPG ye uyumlu imiş.
    2.0 dizelden donanım olarak eksikleri; kumaş koltuklar, 4x2 çekiş, 17inç çelik cant.
    Sonra Nissan qashgaiye baktım. Bana çok basit geldi. İçi çok dar. Plastik kalitesi düşük. O havalandırma kapakları hangi zamandan kalma.
    Sportage bence bu donanım ve tasarımla qashgaiyin tahtını sallayacak. Aynı sınıfta değerlendirilmeleri bile yanlış.
    Ekim 15 ten sonra bayilerde olacakmış.

• quote:

quote:

İki röportaj da okudum.Daha doğrusu geleceği 2.0 motordan daha sonra deniyor.Şu an eylül geçiyorda kapora veren varsa bir kaç aya gelir demektir veren var mı??
  • quote:

quote:

quote:

İki röportaj da okudum.Daha doğrusu geleceği 2.0 motordan daha sonra deniyor.Şu an eylül geçiyorda kapora veren varsa bir kaç aya gelir demektir veren var mı??

Alıntıları Göster
    kia bayisi kapora alıyor ve sıraya yazıyor. 4x4 le tek farkı kumaş koltuk ve 17" lastik olacakmış. çift açılır tavan , anahtarsız çalıştırma, hız sabitleyici, park sensörü, hepsi olacakmış.

• quote:

kia bayisi kapora alıyor ve sıraya yazıyor. 4x4 le tek farkı kumaş koltuk ve 17" lastik olacakmış. çift açılır tavan , anahtarsız çalıştırma, hız sabitleyici, park sensörü, hepsi olacakmış.

Bir de otomatik vites olsaydı, gerçekten piyasayı sallardı. Yine de iki yıldır pastayı paylaşan Tiguan ve Qashqai'nin artık ciddi bir rakibi var denilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Bir de otomatik vites olsaydı, gerçekten piyasayı sallardı. Yine de iki yıldır pastayı paylaşan Tiguan ve Qashqai'nin artık ciddi bir rakibi var denilebilir.

Alıntıları Göster
    vallaha ne diyeyim heyecanla bekliyoruz.Şahsen donanımın doluluğu,şekli ve fiyatıyla rakibi geç Tiguan ve Qashqai'nin bir adım önünde bence.Ama test sürüşü yapılmadan yapılacak yorumların tümü havada kalacak ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken_618 -- 19 Eylül 2010; 10:57:25 >

• quote:

49 bine bunlar olacaksa almayı düşünebilirim birde lpg işini çözmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

49 bine bunlar olacaksa almayı düşünebilirim birde lpg işini çözmek lazım

Alıntıları Göster
    1.7 dizelin gelmesini şiddetle bekliyoruz zira 1.6 güçsüz ve çok yakar.2.0 dizelin ortalama 8 litrelerde yaktığı düşünülürse 1.6 10-12 lt arası yakar.Lpg yi de garanti dışı olacağını düşünürsek 2 yıl byunca!!
    Ama amaç standart donanımı yüksek ve rakiplerine bakarak gerçek bir suv araca binmek anlamında düşünülebilir.

• quote:

1.7 dizelin gelmesini şiddetle bekliyoruz zira 1.6 güçsüz ve çok yakar.2.0 dizelin ortalama 8 litrelerde yaktığı düşünülürse 1.6 10-12 lt arası yakar.Lpg yi de garanti dışı olacağını düşünürsek 2 yıl byunca!!
    Ama amaç standart donanımı yüksek ve rakiplerine bakarak gerçek bir suv araca binmek anlamında düşünülebilir.

Alıntıları Göster
    bende haber bekliyorum test için test etmeden kapora vermek pek mantıkı gelmiyor.karpuz alırken bile kesmecemi diye sorarım

• quote:

1.6 motor gayet güçlü. nerdeyse 140 hp.

bahsettiğiniz tüketim de hayal ürünü çünkü bu motor euro 5 emisyon ve start-stop özellği dahi mevcut. ortalama yakacağı benzin 8,5 l falan olur.

ayrıca 2 çeker ve 17 jant olması da kilodan büyük düşüş sağlıyor. tahminim 1450 kg ya iner bu da uygun şanzıman oranları ile gayet akıcı sürüşler sağlar.

elbet kalkış performansı beklenmez ama en çok satılan passat 1.6 dan kalkışı da aşağı kalmaz hatta bence geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

1.6 motor gayet güçlü. nerdeyse 140 hp.

bahsettiğiniz tüketim de hayal ürünü çünkü bu motor euro 5 emisyon ve start-stop özellği dahi mevcut. ortalama yakacağı benzin 8,5 l falan olur.

ayrıca 2 çeker ve 17 jant olması da kilodan büyük düşüş sağlıyor. tahminim 1450 kg ya iner bu da uygun şanzıman oranları ile gayet akıcı sürüşler sağlar.

elbet kalkış performansı beklenmez ama en çok satılan passat 1.6 dan kalkışı da aşağı kalmaz hatta bence geçer

Alıntıları Göster
    vala sölenen donanımla gelirse araba için ayırdıgım 35 bin tl nin üstüne gider kredi çeker borç bulur bu arabayı alırım:D

üst msjlarda bi arkadaş sölemişti focusun cruzenin önünü keser die dogru sölemiş bu donanım ve bu güzellik 49 bin ise alırım arkadaş:D

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

vala sölenen donanımla gelirse araba için ayırdıgım 35 bin tl nin üstüne gider kredi çeker borç bulur bu arabayı alırım:D

üst msjlarda bi arkadaş sölemişti focusun cruzenin önünü keser die dogru sölemiş bu donanım ve bu güzellik 49 bin ise alırım arkadaş:D

Alıntıları Göster
    Aynen cam tavan 49binlik araçta varsa hiç durmam sağı solu yolar yine gider alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuphiBA

Aynen cam tavan 49binlik araçta varsa hiç durmam sağı solu yolar yine gider alırım :)

Alıntıları Göster
    49 a bunu alacağıma 2 bin daha koyar, opel insignia alırım. Edition donanımı bundan daha donanımlı.

Insignia neree sportıç nere. İşte Türkiyede bi ciple hava atma sevdası var da, bu cip diil.

Cipçik. Yani HB in tavanını yüksek tutuyorlar, al sana kompakt sınıf bir cipçik.

SUV da değil he cip :=)

Kullanışlı birşey olduğunu düşünüyorum, hem park sorunu çok fazla olmuyor, hem yüksek ve güven sağlıyor ama, öyle çok ahım şahım bir olay değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

49 a bunu alacağıma 2 bin daha koyar, opel insignia alırım. Edition donanımı bundan daha donanımlı.

Insignia neree sportıç nere. İşte Türkiyede bi ciple hava atma sevdası var da, bu cip diil.

Cipçik. Yani HB in tavanını yüksek tutuyorlar, al sana kompakt sınıf bir cipçik.

SUV da değil he cip :=)

Kullanışlı birşey olduğunu düşünüyorum, hem park sorunu çok fazla olmuyor, hem yüksek ve güven sağlıyor ama, öyle çok ahım şahım bir olay değil.

Alıntıları Göster
    51bine hangi insignia var ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.