Kullanıcıyı daha fazla oyalamayı ve kazıklamayı bıraksınlar başka birşey istemem. Zaten artık oyuna para vermiyorum yediğim son kazıklardan sonra. Pay2play olsun sıfır bug sıfır illegallik olsun ahanda budur isteğim.
drop itemler satılamasın sadece droplayan kullanabilsin yada itemi bir kere taktığı zaman bir daha çıkaramasın
quote:
Orjinalden alıntı: gecelik
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
drop itemler satılamasın sadece droplayan kullanabilsin yada itemi bir kere taktığı zaman bir daha çıkaramasın
evet wow'da da böyle
wow oynuyor musun sen
quote:
Orjinalden alıntı: :--(
orc garı warrior
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
Hacklenmeye iyi yöntemde ticaret biter wow da var ama ona göre alışmış insanlar ko ya gelirse böyle bişey kaldıramayabilir insanlar.
hic gelmemesi
3. bir Irk ..hmm mesela Elfler gelsin.
Hiç bir yenilik olmasın yine buglar koxp falan çıkacak Bence direk oyun kapansın.
haritayı büyültsünler yeni canavarlar yeni itemler yeni görevler birde np kırdırma kalksın bu yeter pet kalsın işimize yara ex kasarken bu kadar _____________________________ Knighttaki Yenilikler
knightta koxp dupe ve yüksek levellerin serverı tekellerinde tutmalarından kaçmıştım silkroada , ama onda dupe hariç hepsinin daha ayrıntılı şekilde yapıldığını ve duel hariç pvp nin 0 olduğunu görünce knight a geri dönmüştm .. inş. bu patch daha iyi yapar oyunu..
Bende sevmiyorum 999.999.999 dan satabilme işini akşama kadar marodonda anırıyosun
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
yeni koxp çıkarsınlar heal potunu wolfunu bilmem neyini kendi towndan alsın her jobdan olsun kendi kendine yurusun ve atack yapsın.Kasma alanına kendi teleport kullanarak ve ya yuruyerek gitsin.Istediğimiz skilleri kullanabilelim ex bug yapabilelim ve istediğimiz kişiyi takip edebilelim.Gm oldugunda uyarı versin ve oto chat yapsın "no English" gibi.
bizde uzun sure hiç bakmadan afk olabilelim.. zaten çok tutar bu koxp ve paralı hale gelir extra KÂR elde ederler.
valla benim şahsen bunlar yoksa başka bi şekilde 80 lv olamıyacaz.
Evet bende bunu istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: F@NC1FUL
quote:
Orjinalden alıntı: fb19o7
en cok istedigim seyi yaptılar emc icin +40 sınırı bıkmıstım aga kas pls aga para pls aga party pls sonra lwl 40 magelerin golemlere cekmesi ..... vsvssv en cok istedigim ssey oldu artık moradonda pm block emcde kafa rahat ^^
Beta'da lufere gidiş +35
ogrendigim ii oldu ty ßro ^^ Ardream -62 diolar dogrumu ?
berbat olucak yeni kngt
ardream -62 olsun ki barbarlar priestlerde değerlensin ardreamda ayrıca biriz daha fazla np gelse ardreamda hiç fene olmaz yani one öle 7 np kime yeter 7 np arkadaşlar size yetiyor mu 7 np bane yetmiyor ölüyorum 25 öldürüyom 7 bide sakın ama sakın item kiralama gelmesin(deniz baykal gibi konuşdum)
potlar daha ucuz olsun repotta fazla para gıdıo :D
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin9494
arkadaslar yeni ko dan en cok istedigim sey mesele pazarda en yuksek item sınırım 999.999.999 ama bu 10milyar olsa ne guzel olur tradeye fln gerek kalmaz dusunsene +8md sinden tut +8 sharda kadar pazarda olur ne guzel
senın dedıgın olsa super olurdu..ama cok ii ticarette yapamazdık..
quote:
Ben Gördüm
Yeni Ko dan İstediğim Seyler
1.Lvl Sınırı 90 a Cıkmasın 2.Np Kırdırma İtem Kiralama Gibi Abuk Subuk Yenilikler Getirilmesin 3.Fazla Abartılmadan Gelsin Gelecek Olan Patch
+1903
questler artsın arkadaş kuş pisliği kadar questlerle level kasılmaz..