aranızda almaya çalışan var mı bende kombine satışı yok görünüyor siteden çağrı merkezinde ise telefon suratıma kapanıyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: GenozHealzU
aranızda almaya çalışan var mı bende kombine satışı yok görünüyor siteden çağrı merkezinde ise telefon suratıma kapanıyor ?
aynı durum bendede var nasıl çözcez anlamadım :S
Bende stad görünümüde yok 3 farklı tarayıcıda dendim beyaz bir alandan var sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Bende stad görünümüde yok 3 farklı tarayıcıda dendim beyaz bir alandan var sadece.
aynı durum bende ki de :S
quote:
Orijinalden alıntı: FeelTheLoneliness
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
aynı durum bende ki de :S
o sıkıntıyı ilk kombinemi alırken yaşadım güney tribünden tek kombine ile kaldım genel bilet satışı da olmadıgı ıcın dogudan arkadasımın yanından 2. bir kombine almak zorunda kaldım başka bir pc den almayı denemenızı tavsiye ederim internetin bazı portları bloklamasından da olabılır
Şu an bende normal görünüyor. Ve almamak için kendimi zor tutuyorum , aslında bi fener maçında kiralasak parası çıkar heralde :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme