Şimdi Ara

Yeni Konsollar 2020'den Önce Gelecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

Konuyu müsait bir zamanda sevgili ps tr mustafaya açtım sen ne diyorsun bu konuda dedim. Bizim için önemli olan yeni konsolun ne zaman çıkacağı değil kaça satacağımızdır dedi. Yenisi çıkana kadar eskisini itelemeye devam dedi. Satış grafiğimizden gayet memnunuz ben bile hayret ettim karımız katlanarak artıyor dedi. Aslına bakarsan benim gibi hiçbişey yapmadan bu kadar kar elde eden bir müdür yoktur sanırım bazen ben bile hayret ediyorum bu kadar basiretsizlikle nasıl büyüyoruz anlamıyorum dedi. Yattığım yerden para kazanıp kazandığım paraları buzlu badem alarak değerlendiriyorum ileride belki işe yarar dedi. Off the record dese de siz dh in güzide üyelerine sızıntıyı yaptım.

o kişi şimdiden fiyat tahminleri yapmaya başlamıştır

• Konsol lükstür rahatlıktır şunu bi anlayamadınız gitti ucu ucuna para biriktirip alacaksanız hiç almayın her sene nasıl telefon çıkınca fark oluyosa az da olsa buda buna döndü zaten çoğu konsolu olanın yanında iyi bi bilgisayarı vardır yoksada olmalı en başta işi gücü halletmek için. Parası olan herzaman kazanır hepsinin tadı ayrı

Ha birde şu exc oyunların sayısı artsın uzun soluklu olsun o zaman değil 980 1980 gti olsada elinde öyle youtube dan oynanış videolarını izler ergenler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 10 Şubat 2016; 19:02:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Konsol lükstür rahatlıktır şunu bi anlayamadınız gitti ucu ucuna para biriktirip alacaksanız hiç almayın her sene nasıl telefon çıkınca fark oluyosa az da olsa buda buna döndü zaten çoğu konsolu olanın yanında iyi bi bilgisayarı vardır yoksada olmalı en başta işi gücü halletmek için. Parası olan herzaman kazanır hepsinin tadı ayrı

Ha birde şu exc oyunların sayısı artsın uzun soluklu olsun o zaman değil 980 1980 gti olsada elinde öyle youtube dan oynanış videolarını izler ergenler gibi

yeni çıkacak ps5 de 1080p 30 fps anca kaldırır sinematik olarak oynarsınız artık

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    Huzur var kardesim yeterli mi anlamissindir umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Geçen gün bir haber vardı tv de. bmw nin motorunu şahine takıp drift yaparken trafik polisine yakalanmıştı eleman o sen miydin?

BU HABERİ Mİ DİYORDUNUZ

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    evet buydu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.