Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahtarsız çalıştırma standart tüm versiyonlarda. Titanium-style farkı aslında 6350tl. Ancak otomatik kombinasyonlarına baktığınızda titanium otomatik olan vergi dilimi değişiyor, o yüzden 6350tl lik fark, 18bin oluyor. Style donanımına 18 jant istediğinizde de ya da platin beyaz renk istediğinizde de bahsedilen fiyat farkından çok daha fazla fiyat farkı oluyor. Vergi diliminden kaynaklanan bu sorun daha önce konuşulmuştu malesef.

Honda CRV 1.6 160 ot. executive için geçen hafta 171bin tl fiyat aldım bayiden. Yani arada nerden baksanız uçurum var. Yine de tercih meselesidir. Bayideki satış temsilcisi 2 sene daha yeni kasanın kesinlikle gelmeyeceğini söyledi. Ne derece doğru bilmiyorum tabi.
  • Rezillik 4 X 2 alacaksam neden sedan d sınıfı konforlu bir araba almayım o fiyata.Kardeşim tek 4 çarpı olsun üçbeş kuruş fazla yaksın yılda benim kullanımımla 3-4 bin tl fazla yakıt harcarım benzinlisine 10 sene aradaki farka hem 4 çarpı 4 keyfi sürerim hem tam otomatik şanzumanın güvenini kullanırım.Ayrıca bu rakamlara 2. el çok temiz subaru forester da alınır sadece vergi biraz dokunur.Oda zaten ülkemizin güzellikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Rezillik 4 X 2 alacaksam neden sedan d sınıfı konforlu bir araba almayım o fiyata.Kardeşim tek 4 çarpı olsun üçbeş kuruş fazla yaksın yılda benim kullanımımla 3-4 bin tl fazla yakıt harcarım benzinlisine 10 sene aradaki farka hem 4 çarpı 4 keyfi sürerim hem tam otomatik şanzumanın güvenini kullanırım.Ayrıca bu rakamlara 2. el çok temiz subaru forester da alınır sadece vergi biraz dokunur.Oda zaten ülkemizin güzellikleri.

120 bini de ikinci ele vermem
    Hem 4x4 yoğun kış bölgesinde felan değilsen çok gerekli bişey degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 28 Şubat 2017; 16:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    O zaman çok güzel fordun connect i var hemde daha az yakıyor. Konfordan biraz taviz yeter. Hemde yüksek araba. Bu para yı verip suv alıyorum diyorsa insan kişisel görüşüm 4 çeker alır. Mesela vergi dilimi sorun edilmezse ikinci el temiz subaru dizel var 140-160 bin arası. Daha 10 bin km olmamış. İlla sıfıra ne gerek varki.

• tekno paket ile 152 binlere geliyor araç ; en üst donanımla beraber.koltuk ısıtma vs tek sorun 1,5 motorun 12,7 sny lik 0-100 değeri ve performansı.

2. el iyi bir xtrail tercih edilebilir

• medxr13 M kullanıcısına yanıt
    Satış temsilcileri sallıyor(daha doğrsu onlara böyle deniyor).
    Dikkat edin ellerinde 2017 CRV yok.Sadece aşırı stok 2016 var....
    Onlar erisin ardına hemen gelecektir.Bana da 2018 dediler.İddia ediyorum eylül ayında satışta olacaktır.
    Çünkü İngiltere ile genelde aynı zamana denk geliriz satış sürecinde....Makyajlı da öyle olmuştu
  • Titaniumda konfor paketi 14.950 iken st-lineda aynı paket 10 yönlü sürücü koltuğu ile 5800. Bu nasıl bir fiyatlandırma anlayamadım, hata var herhalde.
  • Titanium'da deri koltuk da dahil sanırım fark bu yüzden...
  • quote:

O zaman çok güzel fordun connect i var hemde daha az yakıyor. Konfordan biraz taviz yeter. Hemde yüksek araba. Bu para yı verip suv alıyorum diyorsa insan kişisel görüşüm 4 çeker alır. Mesela vergi dilimi sorun edilmezse ikinci el temiz subaru dizel var 140-160 bin arası. Daha 10 bin km olmamış. İlla sıfıra ne gerek varki.

sıfır araç ile 2.el kıyası yanlış. Cebime 140 bin TL koyup elin nasıl kullandığını bilmediğim aracının peşinden yalan yakalama uğraşına girmem .Ha alan vardır ayrı mesele tabi

Honda crv şu an piyasa fiyatı oldukça yüksek bir araç. Dizel otomatik güya 4x4

Anca limitleri aşıp zorlandığinda devreye giriyor tabi

Bu suv mu oluyor şimdi?

Subaru forester herşeyi iyi diyorsunuz ama bagaj kapağını açana kadar

Hb aracın bagajı gibi

Velhasil bu paralar kuga ya fazla mı fazla

Ama rakiplerini düşününce hepsinin eksikleri var ve daha astronomik fiyattan satılıyorlar.Bunu düşününce kuga çok mantıksız durmuyor. Şu an focus dizel otomatik 108 binlerde satılıyor

Burası Türkiye. Bir tane araba da devlete aldigini unutmamalisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 1 Mart 2017; 20:30:21 >

Valla ben 2. El benzinli 1,5 bakacağım 2016 model falan seneye. Selective. Piyasada düşer belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

quote:

sıfır araç ile 2.el kıyası yanlış. Cebime 140 bin TL koyup elin nasıl kullandığını bilmediğim aracının peşinden yalan yakalama uğraşına girmem .Ha alan vardır ayrı mesele tabi

Honda crv şu an piyasa fiyatı oldukça yüksek bir araç. Dizel otomatik güya 4x4

Anca limitleri aşıp zorlandığinda devreye giriyor tabi

Bu suv mu oluyor şimdi?

Subaru forester herşeyi iyi diyorsunuz ama bagaj kapağını açana kadar

Hb aracın bagajı gibi

Velhasil bu paralar kuga ya fazla mı fazla

Ama rakiplerini düşününce hepsinin eksikleri var ve daha astronomik fiyattan satılıyorlar.Bunu düşününce kuga çok mantıksız durmuyor. Şu an focus dizel otomatik 108 binlerde satılıyor

Burası Türkiye. Bir tane araba da devlete aldigini unutmamalisin

Subaru'nun bagajı bayaa büyüktü. 550 litre falan olmalı.

Valla ben bu segmentte şu anda benzinli kuga ya da benzinli 3008 alırım.

2 el alacaksam gene kuga ya da Fiat freemont bakarım.

• quote:

Valla ben 2. El benzinli 1,5 bakacağım 2016 model falan seneye. Selective. Piyasada düşer belki.

Benzinlilerin piyasası su anda da düşük zaten

Ama içer ayrı mesele

Kullandım ben içiyor evet ama şu çıkan dizele vereceğin farka yıllarca sürersin. Hemde 4 çeker.

• KADJAR 4x4 hepsinden daha mantıklı

• 2011 model 2.0 TDCI 4X4 Kuga kullanıcısıyım.
    Aracım taş gibi. Çok memnunum. Hiçbir sorunu yok. Ancak kilometresi 170 bine geldi. Aracımın kondüsyonu çok iyi. Biliyorum ki 500 bine kadar tıkır tıkır çok rahat gider. Ama yavaştan değiştireyim diye arayışlardayım bir süredir.
    Ne istiyorum? 4X4 olsun. Cam tavanı olsun. En az kullandığım araç kadar gücü ve donanımı olsun (ısıtmalı ön cam, bi xenon far vb), en azından powershift şanzuman kadar iyi şanzumanı olsun...
    Elimizde ne var? 1.5 benzinli, style donanım (çok eksik), şanzuman çift kavrama değil..
    Başka? 1.5 dizel.. 4X4 değil ve gücü düşük..
    2.0 desen saçma sapan bir fiyata.. Kusura bakmasınlar da ben ne anladım bu işten?
    2017'de getirdiğiniz araba benin 2011 model arabamla ne fiyat, ne motor, ne şanzuman olarak yarışamıyor. 2011'de 2000 cc 140 bg 4X4 araç yaptıysan, 2017de aynen honda gibi 1.6 dizel 4X4 araç getirebilmelisin. Ben ne yapayım 1.5 120 bg aracı? Elimdekini satıp daha güçsüzünü mü alayım? Hem de 4X4 değilken..
    Benzinli desen o da donanım fakiri..

Ford saçmalamış. Bu fiyatlara bu 120 bg aracı almak saçmalık.
    Gider tucson alırım. 1.6 Turbo GDI 177 bg. Donanım paketleri de güzel. Veriri 120 bin tl. Taş gibi 4X4 aracım olur led farlı, elektrikli koltuklu, cam tavanlı..

Hayır eşimde 2013 Captiva var, o bile 2017 Kuga'dan çok daha donanımlı...
    Resmen saçmalık...

• noplaceforchance N kullanıcısına yanıt
    Yeni kuga'nın fiyatları tam saçmalık. Titanium pakette kütük ısıtma yok , akıllı bagaj yok , tam deri döşeme yok ! Bunları koymak istersen 15bin TL ekliyorsun! Güvenlik paketi almasan bile araç 161bin TL'Yİ çıkıyor xenon far ile beraber. 161bin TL Ford kuga ya vereceksin , ikinci elde araba sürüm sürüm sürünecek, güçsüz bir motor olacak , üstelik araç kiralama 4x4 bile değil! Keriz.avi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160 2 çeker kugaya vereceğime şu ceylanı alırım vesselam.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-son-firsat-son-4-arac-405743045/detay
  • quote:

160 2 çeker kugaya vereceğime şu ceylanı alırım vesselam.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-son-firsat-son-4-arac-405743045/detay

kesinlikle. içi çok premium subaru'nun , en az 10 yıl sorunsuz bineceğiniz bir araç üstelik. 4x4 konusunda lider zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

160 2 çeker kugaya vereceğime şu ceylanı alırım vesselam.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-son-firsat-son-4-arac-405743045/detay

kesinlikle. içi çok premium subaru'nun , en az 10 yıl sorunsuz bineceğiniz bir araç üstelik. 4x4 konusunda lider zaten.

Tek sorun servis bulunduğum ilde olmaması.Birde motor hacminden dolayı vergisi.
  • Kuga almayı falan düşünmüyorum ama boşuna fiyata laf sokup durmayın.

Kuga Style 1.5TDCI + PS 123.000TL. Şu an bu araç dizel+otomatik SUV piyasasında bu fiyatla rakipsiz. 3008 bir tek buna rakip olur, onun da en ucuz dizel + otomatiği buna göre baya pahalı.

Style'da CC var işte yeter. Bu ÖTV, kur, vergi kuşatmasında çok zengin donanım aranacak durum kalmadı. 123.000'e dizel + otomatik SUV bulduğunuza şükredin.

Dolar ve Euro düştü biraz. Bir ihtimal ilerde Titanium'u alt vergi dilimine çekebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.