Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KADJAR in icon modeli dizel otomatigi de kuganin style dizel otomatigi ile ayni fiyattalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noplaceforchance N kullanıcısına yanıt
    Yakinmalarinizda kısmen haklısınız

Ancak bu ülkede bir vergi gerçeği var

İstekleriniz doğrultusundaki araç honda da mevcut

Fiyatı ise min 159 bin TL

Ford ne yapmış peki?

Gereksiz donan8mlari atmış

Küçük hacım dizel getirmiş

Fiyatı da makul seviyeye çekmiş

Şimdi cam tavan alacaksınız diyelim

Normal fark 4.500 TL

Ama onu ekleyince araç bir üst vergi dilimine çıkıyor

Tabi fiyat da katlanıyor

Kısaca devlet diyor ki

Sen cam tavan alabiliyorsan zenginsin demek ki

Beri gel şöyle diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 7 Mart 2017; 0:51:47 >
  • Vergilendirme sistemini degistirdiler ama hala yeni vergilendirme sistemide eskisi gibi yanlis

• quote:

Orijinalden alıntı: medxr13

Araç yeni bir araç değil ki 'fiyasko' gibi bir tabir kullanılmış. Ya da benzeri hayal kırıklıklarını anlamlandıramadım. Araç makyaj gördü. Ön tampon, far ve arka tampon stoplar değişti. İçinde de direksiyon ve ekran ve el freni değişti. En önemli değişiklik motorda oldu.

İzlediğiniz video'daki arkadaş; genelde araçları seri kullanır ve bu araç da bu motorla bu seriliği veremeyeceği zaten en başından belliydi. Ki benzeri motor rakiplerinde de aynı handikaplar mevcut. Arka koltuk diz mesafesinin darlığı konusuna da katılmıyorum. Bence ideal yani normal sınırlarda.

Aracı savunmak için yazmadım bunları zira zaten 2014 kugam mevcut. Yeni makyajlı versiyonu alma konusunda gitgeller yaşıyorum sadece.

Ford ile sportage-tucson- qasqai gibi araçları kıyaslarsanız ciddi hata yaparsınız. Ford çok konforlu, direksiyon hissiyatı yani kullanışı çok keyifli ve malzeme kalitesi konusunda da ciddi anlamda başarılıdır. CRV, Tiguan, 3008 ile kıyaslanabilir. Artılar eksiler düşünülerek karar verilebilir.

Haklısınız

Şu an bu fiyatlarda dizel otomatik suv yok

Bizim millet herşey olsun bi de ucuz olsun derdinde

Yok öyle bir dünya

Tiguan 1.4 tsi comfort fiyatı 134 bin TL

Birazda oralara bakmak lazim

• Kesinlikle bu devirde bu vergi sistemiyle değil suv, b segment sıfır araç dahi almak çok zor bence.
    Ford Kuga fiyatları benim beklediğimin altında belirlendi açıkçası. Ancak yine de çok tabi ki.

Tiguan 2.0 dizel dsg comfortline test etmiştim bayide. Comfortline donanım yetersiz Kuga'ya kıyasla bence geride kalıyor ve fiyatı da malum uçmuş durumda. Tabi tercih meselesidir...
  • İlk gelen araçlar genelde Titanium paketmiş. Satışların oldukça iyi olduğu söyleniyor.Bir de pazarlık,indirim pek yapmıyormuş bayiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Misterr -- 11 Mart 2017; 23:50:33 >
  • Yazıldı mı bilmiyorum ama,Kuga'nın kaputunun ortasına püskürtme mekanızmasını koyan mühendisi tebrik etmek,baş mühendisi saygıyla anmak, üretime onay veren unvanı her neyse .... bu araç sırf bu yüzden alınmaz bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berik

Yazıldı mı bilmiyorum ama,Kuga'nın kaputunun ortasına püskürtme mekanızmasını koyan mühendisi tebrik etmek,baş mühendisi saygıyla anmak, üretime onay veren unvanı her neyse .... bu araç sırf bu yüzden alınmaz bence.

Neden, ne olmuş ki kaputta fıskiye olunca :). Şekil olarak beğenmeyebilirsiniz ama performans olarak camın altındaki sistemlerden daha iyi yıkıyor bu sistemler çünkü bakış açıları farklı.
  • Yeni Kuga'da navigasyon var mı acaba?
  • berik B kullanıcısına yanıt
    Ben kaput üzerinde fişkiye göremedim.benim mi dikkatimden kaçtı acaba.
  • xuye kullanıcısına yanıt
    Yok hocam extra para ile yüklüyorlar.

• Stline + konfor paketi + açılabilir cam tavan siparişi verdik Kadımdan beri araç almak için bekliyoruz nasip Kuga oldu üç farklı bayiye sorduk haziran başı mayıs sonu teslim dediler iki ay daha bekleyeceğiz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz444

Stline + konfor paketi + açılabilir cam tavan siparişi verdik Kadımdan beri araç almak için bekliyoruz nasip Kuga oldu üç farklı bayiye sorduk haziran başı mayıs sonu teslim dediler iki ay daha bekleyeceğiz artık

Hayırlı olsun. Renk nedir? Fiyat olarak ne kadara anlaştınız?
  • Opak beyaz renk liste fiyatı üzerinden bir tl bile düşemediler.

• Tekrar hayırlı olsun. Beyaz üzerine siyah cam tavan ve st line siyah jantları + siyah tavan rayları ve karartılmış camlarıyla çok şık duracağını düşünüyorum.
  • Bende fiyat sordum. İndirim hic yapmiyorlar. Normalde koç calisanlarina indirim yapiyorlar kuga icin suan onuda yapmiyoruz dediler. Arac kendi sinifinda en buyuk arac yanilmiyorsam. Fakat diz mesafesi ve bagaj olarak cogu rakibinden farki yok hatta tiguandan buyuk olmasina ragmen bagaj ve diz mesafesi olarak kucuk.

• Güzel araç alanlara hayırlı olsun.

• Aziz444 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Uğurlu Olsun. Kısmetse benimde niyetim var ama baz fiyatlı araçtan sonra Konfor Paket+Tekno Paket+Cam Tavan+Bizenon Far ekstraları için fiyatlandırma yada sipariş durumu çok farklılık gösteriyor . Bayilerde sadece elinizdeki malı satın bilgisi var gibi. Sizin siparişiniz durumunda Her Paket için nasıl bir ilerleyiş oluştu yada neden Tekno Paket ile Bi-xenon far almadınız.
  • ZıRNıK kullanıcısına yanıt
    Bayi de üç araç vardı üçüde satılmıştı gelecek olan beş adet siparişleri varmış onlarda gelmeden satılmış olduğu için şimdi aldıkları siparişleri ancak haziran başı teslim edebiliyorlar ve mayıs üretim araçlar olacağından aldıkları siparişteki donanım seviyesine göre araç üretilerek gelecek dendi.

tekno paket maliyeti 14.900tl
    Şeritte Kalma Yardımcısı 
    Adaptif Hız Kontrol Sistemi
    Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi
    Kör Nokta Uyarı Sistemi

değer mi diye kendime sorduğumda olumlu düşünemiyorum.Far içinde bi-xenon olmazsa olmaz birşey değil benim için.

Özellikle vurgulamak isterim st-line alıp konfor paketi eklediğinizde toplam fiyat 153.300tl
    titanyum alıp konfor paketi eklediğinizde 155.950tl

st-line alıp konfor paketi ekletmek daha mantıklı olduğundan böyle bir tercih yaptım

• serofettin S kullanıcısına yanıt
    Kaporo olarak ne kadar verdiniz. Benden onbinlira istediler bir kuruş indirim de yapmadılar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.