Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araci dün teslim aldım. Mersin Ergin otodan. Çok ilgilendiler son derece saygılılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun.

• Fiyatlara zam geleceğini duydum , varmı böyle bir şey?

• Forum sitelerinde zam gelecegi konuşuluyor. Mayısda gelir diyormuş satış temsilcileri.

• Bu gün İstanbul av fuarında sergilenen Yeni 1.5 diesel kuga'yı sordum Full en üst donanımlısı sergileniyordu görevli 170,000, Tl fiyat verdi.
  • Zam oranları genelde döviz kuruna bağlı olarak yapılıyor. Bugün; Euro 3.90'nın, Dolar 3.60'ın altına düştü. inşallah zam için bahaneleri olmaz.
  • Dolar ve Euro düşüş trendine girdi hala zam diye tutturuyor tüm bayiler aynı lafı söylüyorlar autoshow dan sonra zam gelecek diyorlar demek ki fuar masraflarını yükleyecekler
  • Bu araç C sınıfı suv lardan ucuz olduğu doğru ancak diğer araçlara kıyasla donanım eksiği olduğuda doğru. O zamanda alınası olmaz. Nissan qashqai platin premium 2017 modeli 163bin tl. Ama şerit takip kör nokta uyarı ısıtmalı direksiyon sunroof dahil hepsi var. Aynı özellikleri kugaya eklersek 178bintl oluyor. Dolayısıyla istediği zammı yapabilir.
  • Sanki çok uygunmuş gibi zam da zam!
    Kasım Aralık ta görelim bayileri!...
  • 10bin kapora vermiştim 20bin daha kapora verirsem şuanki fiyatı sabitleyeceklerini söylediler. 1.5 powershift stline + konfor paketi + açılabilir panoramik cam tavan siparişim vardı haziran teslim. 20bin kapora daha yatırdım fiyat artarsa etkilemeyeceğini beyan ettiler.

• Toplam ne kadara geldi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı teslim alan arkadaşlara soruyorum, 2017 1. taksit Motorlu Taşıtlar vergisini siz mi ödediniz, bayinin ödemesi gerek miyor mu.
  • Anahtar teslimde bayinin ödemesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz444

10bin kapora vermiştim 20bin daha kapora verirsem şuanki fiyatı sabitleyeceklerini söylediler. 1.5 powershift stline + konfor paketi + açılabilir panoramik cam tavan siparişim vardı haziran teslim. 20bin kapora daha yatırdım fiyat artarsa etkilemeyeceğini beyan ettiler.

Bu teklifi yazılı isteyin forumda mağdur olan planları alt üst olan bir dünya kişi var en son Opel Arden otomotiv ile sorun yaşayan vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz444

10bin kapora vermiştim 20bin daha kapora verirsem şuanki fiyatı sabitleyeceklerini söylediler. 1.5 powershift stline + konfor paketi + açılabilir panoramik cam tavan siparişim vardı haziran teslim. 20bin kapora daha yatırdım fiyat artarsa etkilemeyeceğini beyan ettiler.

Bu teklifi yazılı isteyin forumda mağdur olan planları alt üst olan bir dünya kişi var en son Opel Arden otomotiv ile sorun yaşayan vardı.

Doğru.

MTV ben ödemedim.

• Merhaba,
    Kuga da sıra oluştu beklemek gerekecek.
    Kuga alacakların bir de yeni C max bakmalarını öneririm. Araç iç kısım görünüşü C max ile aynı,Kuga SUV ve biraz yerden yüseklik. Bir de bu gözle bakın ayrıca c max daha ucuz.

Selamlar,
  • İç malzeme kalitesi çok kötü. Özellikle on camın altındaki plastik sert ve kalitesiz. Kapı plastikleri de aynı şekilde. Hayal kırıklığına uğradım. Ticari araç gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hondaaaa

İç malzeme kalitesi çok kötü. Özellikle on camın altındaki plastik sert ve kalitesiz. Kapı plastikleri de aynı şekilde. Hayal kırıklığına uğradım. Ticari araç gibiydi.

Kusura bakmayın ama , plastik ile tutuşarak araba mı kullanıyorsunuz?
    Hani Tipi hoşunuza gitmez yada Motor gücü anlarım, ama Plastik dediginiz ne olmali ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar uzun zamandır sayfayı takip ediyorum..Bugün skoda kodiac ında fiyatı acıklandı 14.tsi 150 beygir dsg 123.450 tl satılacak.ikisi arasında kaldım fikirlerinizi rica etsem.kuga dizel ile aynı fiyatta kodiac da bayagı dolu ve cok geniş bir araç.
  • metehan5506 M kullanıcısına yanıt
    Skoda'nın resmi sitesinde fiyatlar yok, siz nereden öğrendiniz? Koleos da mayısın ilk haftası bayiilere gelecekmiş, onu da bi bekleyin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.