Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metehan5506 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Fiyatı sabitlemek için 30,000 TL istediler.
  • Style Otomatik de fark varmi ?
  • tarigo T kullanıcısına yanıt
    doğrudur 30 bin tl istiyorlar.Gecen hafta test sürüşü yaptım hoşuma gitti açıkcası
  • Bugün ben de dizel otomatik STline ile bir test sürüşü yaptım ve incelemelerde, videolarda denildiği gibi hantal olmadığını, oldukça iyi gittiğini, 300Nm torku hissettirdiğini ve hatta arkasından test sürüşünü yaptığım peugeot 3008 dizel otomatikten daha istekli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bununla birlikte iç tasarımı ne yazık ki 3008 yanında oldukça sönük kalmakta :(
  • Uzun bir araştırmadan sonra bi sürü test ten sonra pazartesi siparişi geçicez inşallah ; st line olarak.Çok suv denedik en mantıklı seçenek bu geldi açıkçası.Özellikle dizel otomatik 1,5 - 1,6 seçenekleri arasında çok bir kıyaslanıcak araçta yok bence ; 3008 ve nissan qasqas. vardı.3008 bir türlü güven veremedi bize , nissanda kasa olarak çok eskidi.Yeni kugadan yana kullandık tercihimizi.

İnşallah hayırlısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morniel

Uzun bir araştırmadan sonra bi sürü test ten sonra pazartesi siparişi geçicez inşallah ; st line olarak.Çok suv denedik en mantıklı seçenek bu geldi açıkçası.Özellikle dizel otomatik 1,5 - 1,6 seçenekleri arasında çok bir kıyaslanıcak araçta yok bence ; 3008 ve nissan qasqas. vardı.3008 bir türlü güven veremedi bize , nissanda kasa olarak çok eskidi.Yeni kugadan yana kullandık tercihimizi.

İnşallah hayırlısı olur.

Selamünaleyküm honda crv neden tercihler arasında yoktu üstad en iyi suv crv değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: Morniel

Uzun bir araştırmadan sonra bi sürü test ten sonra pazartesi siparişi geçicez inşallah ; st line olarak.Çok suv denedik en mantıklı seçenek bu geldi açıkçası.Özellikle dizel otomatik 1,5 - 1,6 seçenekleri arasında çok bir kıyaslanıcak araçta yok bence ; 3008 ve nissan qasqas. vardı.3008 bir türlü güven veremedi bize , nissanda kasa olarak çok eskidi.Yeni kugadan yana kullandık tercihimizi.

İnşallah hayırlısı olur.

Selamünaleyküm honda crv neden tercihler arasında yoktu üstad en iyi suv crv değil mi?

Kişiden kişiye göre değişir ; crv de iyi bir suv ancak ; fiyat performas olarak değerlendirdim ; crv de üst donanımlar da fiyatlar çok yüksek geldi ; bütçeyi aştığı için kuga tercih ettik.Crv de donanım olarak excutive veya excutive + almak liste fiyatı olarak 181 bin den başlıyor.Kugada st line konfor paketi ilave alınırsa 156 civarı bir fiyata geliyor.

• Şimdiden hayırlı olmasını dilerim .

• St line + konfor paketi en iyi seçenek[:'(

• Merhaba,

Sync2'de olan orijinal navigasyonu, bir yıllık araştırma ve son bir aylık geceli gündüzlü çalışmalarım sonucu Ford Mondeo MK5 Style Sync2 aracıma kurabildim.

Bu konuda ben de araştırırken çok talep olduğunu gördüm. Sync2'li Kuga için talep eden olursa, aracına bedeli karşılığı kurabilirim. Yurtdışından SD Kart da getirdim. SD Kart dahil herşeyi 1.5 saat içinde kurup, teslim edebilirim.

Geri görüş kamerası hariç, onu kurmadım. Geri görüşü serviste orijinal taktırmak daha mantıklı. Biraz pahalı ama, en sağlamı ve güzeli bu. Ben de öyle yapacağım.

Ankara'dayım ama diğer şehirlere de gelip 1.5 saat içinde tam navigasyon kurulumu yapıp, teslim edebilirim.

syn2navi@yandex.com' mail atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yeni Kuga da sync 3 var applecarplay ve android oto destekli gerek yok

• Bugün Titanium Dizel aracıma kavuştum. Ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım; navigasyon yok. Ulan yıl olmuuş 2017 navigasyonsuz SUV araç mı olur? Telefonu bağlayacakmışım da onun ekranını verecekmiş. Arkadaş böyle saçmalık olur mu? Verso'da elim ayağımdı navigasyon. Opsiyon olarak yok mu dedim, Verso'ya taktırmıştık o da yok dedi. Mecburen Doblo'lardaki gibi harici bir navigasyon cihazı alacağım. Ortada 8" ekran olacak ama kenarda küçük bir navigasyon cihazı. Telefonum Blackberry ve Iphone olması gerekiyormuş ekran aktarımı için. Ben Blackberryden başka cihaz kullanmak istemiyorum. Neden kullanacağım araç için telefonumu değiştireyim ve neden her araca bindiğimde telefonumu arabaya bağlayayım Navigasyon için?
  • 307kd kullanıcısına yanıt
    Eski bir telefonu sırf navi için arabada synce bağlı tutsanız belki ihtiyacınız karşılar. Uygulamada nasıl olur bir denemeniz lazım.
    Bende kendime camtavanlı titanyum düşünüyorum. Genel konfor olarak deneyimlerinizi yazabilirseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 6 Haziran 2017; 15:0:21 >
  • Merhaba. bende titanyum sipariş ettim kısmetse temmuz başı gelecek lakin internette performans konusunda epeyce kafa karıştıran videolar ve yorumlar var. alıp kullanan arkadaşların performans konusundaki deneyimleri nedir, artıları eksileri nelerdir?
  • abidin007 A kullanıcısına yanıt
    Hocam araba bildiğin canavar. Anahtara elini sürmeden arabaya binip bir tuşa dokunarak çalıştırmak, otomatik park, sorunsuz çalışan start-stop (Verso'da nefret ettirmişti beni) ve sessiz ama performaslı bir motor. Bundan önce Verso kullanyıyordum 1.6 Dizeldi ve BMW motordu ama bugün hanıma da söyledim; eşek gibiymiş meğer...

Ama navigasyon meselesine çok taktım ya...
  • funnel kullanıcısına yanıt
    Hocam eski bir telefon da alsam sürekli onun şarj meselesiyle uğraşacağım, onun yerine bir navigasyon cihazı alırım aynı işi görür diye düşünüyorum. Ortalıkta kablo dolaşacak yine ki en sinir olduğum şey. Malum, telefonunda GPS uydusunu görmesi gerekiyor sonuçta. Neden böyle bir saçmalık yapmışlar anlamıyorum. Mesele telefon almak değil; her araca binişimde teleonu arabaya bağlamak zorunda kalmakta.
  • 307kd kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim. peki görselini paylaşma şansınız varmı? fordun sitesinde jant olarak klasik titanyum jantı görünüyor ama sahibindeki gördüğüm birkaç ilandaki titanyum jantları daha düzel. sizdeki hangisi acaba?
  • Yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz tşk

• abidin007 A kullanıcısına yanıt
    Resim ekleyemedim nedense. linkten görebilirsiniz:
    https://1drv.ms/i/s!Ap8yI70awopLgaQEX5Cdg4rseagKlg
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.