Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar yakıt değerlerini yazar mısınız? Benimki şu an 1400 km. de ortalama 7.5lt/100km aşağı düşmedi. (1.5 TDCI) Sizin değerler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakilic -- 28 Haziran 2017; 12:41:29 >
  • mustafakilic kullanıcısına yanıt
    Uzun yol yaptım 5.4 şu anda. Kırklareli Gelibolu arasında 110'u hiç geçmedim 4,6 lt ortalama ile gitti. Şuan 870 km yaptım depoyu doldurduktan sonra ve ibre çeyreğin altında. Sanırım 950km olur bu gidişle. Şunu anladım ki gazı köklemek depoyu boşaltmaktan ve radar cezası ödemekten başka bir şeye yaramıyormuş.

1008 KM de lamba yandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 5 Temmuz 2017; 18:7:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,Kuga 1.5 dizel,titanium paket,panoramik cam tavan modelini aldım.Önümnüzdeki hafta teslim edecekler.Teslim alırken olması gerekenler,kontrol etmem gerekenler neler olacak.İlk defa araç alıyorum.Otokoç ayrıca boya koruma,motor koruma,koltk koruma önerdi.Ne dersiniz?Faydalı olur mu?Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremali69

Herkese merhaba,Kuga 1.5 dizel,titanium paket,panoramik cam tavan modelini aldım.Önümnüzdeki hafta teslim edecekler.Teslim alırken olması gerekenler,kontrol etmem gerekenler neler olacak.İlk defa araç alıyorum.Otokoç ayrıca boya koruma,motor koruma,koltk koruma önerdi.Ne dersiniz?Faydalı olur mu?Teşekkürler

Havuzlu bagaj paspasını hediye olarak isteyin. O kadar para verdiniz, zaten indirim de yapmıyorlar onu bari çok görmesinler. Arka kapı camları renkli olduğundan ön camlara da film öneririm gayet güzel duruyor.
  • keremali69 kullanıcısına yanıt
    Keremali bey hayırlı olsun aracınız. size teslim tarihi ne demişlerdi? bana 10-15 temmuz arası dediler ve en son birkaç gün önce sorduğumda gemide demişlerdi.habirede sormak istemiyorum :) umarım sizede öyle demişlerdirde erken geliyordur. 2.5 aydır arabasızım sosyal hayatım bitti. bu kadar beklediğimize değer inşallah
  • Arkadaslar acil bir Sorum olacak , arka bagaj Style modelde katlanabilir mi ?
    bagaj halisi icin bir koruma almak istiyorum 2 farkli var
    Asagi yönlü
    yukari yönlü
  • abidin007 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    .Bana da gemide demişlerdi.Gemiden size teslim edilmesi hafta kadar sürüyormuş.Ben Ötv indirimi ile alıyorum.O yüzden işlemler biraz uzuyormuş.Boya koruma,Koltuk koruma ve motor koruma yapıyorlarmış.Onu da yapın dedim.İşleme başlamışlar.Vergi dairesinden cevap gelmesi,plaka işleri falan sanırım gün sürecekmiş.Bekliyeceğiz bir az daha,hayırlısı olsun diyelim herkese,Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakilic

quote:

Herkese merhaba,Kuga 1.5 dizel,titanium paket,panoramik cam tavan modelini aldım.Önümnüzdeki hafta teslim edecekler.Teslim alırken olması gerekenler,kontrol etmem gerekenler neler olacak.İlk defa araç alıyorum.Otokoç ayrıca boya koruma,motor koruma,koltk koruma önerdi.Ne dersiniz?Faydalı olur mu?Teşekkürler

Havuzlu bagaj paspasını hediye olarak isteyin. O kadar para verdiniz, zaten indirim de yapmıyorlar onu bari çok görmesinler. Arka kapı camları renkli olduğundan ön camlara da film öneririm gayet güzel duruyor.

Fiyatta hiç indirim yapmadılar.Çok ısrar ettim.Hediye konusunda da istekte bulundum.Satış temsilcisi hiç ışık vermedi.Bakalım istemeye devam ediyorum.Ama umutsuz gibi gözüküyor.

• Aracı teslim alırken olması gerekenler arasında yangın tüpü,diğer avadanlıklar neler var.Eksik almıyalım.Dediğim gibi acemiyim.Nelere dikakt etmeliyiz.Bmw forumunda sıfır araçta 5 parça boya çıktı diye yazı okudum.Böyle şeyler olabilirmi?Ne yapmalıyız?
  • St-Line KOnfor P.+Cam Tavan aracımı dün teslim aldım.Beklediğime değdi.Teslim aldığımda 5km menzil gösteriyordu :) hemen depoyu doldurdum 58 litre aldı.İlk izlenimlerim gayet olumlu Birde kullanan arkadaşlara sorum olacak paspas seti için şuan satılan eski kuga paspasları yeni kuga içinde uyumlu mudur?
  • Merhaba arkadaşlar

Mayıs başında ST Line + Konfor + Cam tavan için 30.000 kapora yatırıp, temmuz başı alacaktım.
    Dün gittim siparişiniz anca oluştu, 25 ağustos teslim dediler..
    4 ay çok gibi geldi, normal mi sizce ?
  • Hocam ben martın son haftası el sıkıştım 30bin kapora verdim 4 Temmuz'da aracı teslim aldım

• O zaman 4 ay normal :) 50 gün daha bekleyeceğiz.
    Hayırlı olsun arabanız, iyi günlerde kullanınız...
  • Ben 22 mayısta sözleşme yapıp 30bin verdim. O zaman temmuz ortası demişlerdi. En son bi kac gün önce gemide dediler. 10-15 temmuz teslim tarihi görünüyor statü 62 dediler. Bekliyoruz bakalim 😊

• İyi günler kuganın en boşu olan style tavan rayları ekletebiliyormuyuz şimdiden teşekkürler

• Hsnksy58 H kullanıcısına yanıt
    Önceki kasa trend x'te serviste orjinal tavan rayı taktırmıştım. Biraz fiyatlı ama servise orjinal olarak varmı diye sorabilirsiniz.
  • tarigo T kullanıcısına yanıt
    Bende bugün 1.5tdci tit pws+camtavan beyaz rengi 149bine anlaştım. Haftaya teslim alacağım. Muğla bayisinin elinde hazır varmış, dolayısıyla giç beklememiş olacağım.
    4443673 numaralı fordun telefonunu arayınca, hangi bayide istediğiniz araç var söylüyorlar. Eğer istediğiniz araç çok özel değilse kesin bayilerin birinde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsnksy58

İyi günler kuganın en boşu olan style tavan rayları ekletebiliyormuyuz şimdiden teşekkürler

Orijinal tavan rayı Otokoç'ta 1300 TL, çok şık duruyor.
  • Gecen ay 634 Adet satilmis .
    Ben kisitli olarak biliyordum , yani ayda 300 adet Türkiye icin .
  • quote:

Aracı teslim alırken olması gerekenler arasında yangın tüpü,diğer avadanlıklar neler var.Eksik almıyalım.Dediğim gibi acemiyim.Nelere dikakt etmeliyiz.Bmw forumunda sıfır araçta 5 parça boya çıktı diye yazı okudum.Böyle şeyler olabilirmi?Ne yapmalıyız?

Bagaj paspası konusunda ısrarcı olun diğer bayileri örnek gösterin. Sadece ilkyardım seti ve yangın tüpü geliyor. Sıfır araçta boya çıkmasının sebebi genelde tırdan indirme esnasında oluyor. Tır bayiye geç saatte gelirse araçları tırdan indirme işi haliyle gece bekçilerine düşüyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.