Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Navigasyon sıklıkla kullanıyorum ama ekletmek için (eğer mümkünse) o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum. Telefonunuzun navigasyon uygulamasını aracınızın ana ekranında görüntülemek mümkün.
    aksesurarlara dahttp://www.fordaksesuar.com/ sitesinden bakabilirsiniz.
  • Titanyum dizel otomatik panaromik cam tavan 151.000 fiyat veriyorlar ve liste fiyatından hiç düşmüyorlar sizce nasıl dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaslar
    ben 1.6 125hp 159 tork ford focus manuel benzin +lpg aracım war bunla 1. viteste rahatlıkla köy ve arazide gidiyorum acaba yeni kuga 1.5 tdi alırsam o da rahat cıkar mı
    biryerde istop edermi acaba ?**
  • Herkese merhabalar,
    Araçlarını alanlar güle güle kullansınlar, darısı başıma inşallah.
    Arkadaşlar kısmetse bu sene araç alınacak, mevcut aracım 2006 focus benzin LPG.
    Performansı istanbul içinde çok dik yokuşlarda arac yüklüyken nadiren biraz zayıf kalsa da genel hali 1,6 benzinli bir araç için
    yeterli, klima açıkken çekmediğini ya da bayılacağını hissettiğim anda kapatırım.Uzun yolda gidiş ve yoltutuş gayet iyi, özellikle virajlarda pek gaz kesmeyi sevmeyen biri olsamda bugüne kadar hiç bir virajda ben üzmedi ( gaz kesmeyi sevmemek genelde virajlı rampalarda bayıltmamak için,, yoksa yarışçı gibi de kullanmıyorum :)
    Geleim sizlerden beklediğim görüşlerinize;
    Bütçe +/- üç beş oynar ama görünen 100+kdv.
    Bu rakamda 2 araç arasında kararsızım ancak gönlüm KUGA dan yana
    1-Focus sedan dizel otomatik TITANIUM
    2-Kuga dizel otomatik STYLE

Kuga STYLE ın üzerine ilave opsiyon alacak bütçem yok, keşke TITANUM Focus alsaydım dermiyim?
    Kuga'nın yol tutuşu Focusu çok aratırmı ? Focus'a nazaran daha mı çok tedbirli kullanmak zorunda kalırım?
    Kuga İstanbul ara sokak dik rampalarda ( Dolapdere,Bebek,Ulus,Sarıyer vs ) çekiş veya kalkış çok mu ağır kalır?
    2 araçta dizel otomatik, Kuga biraz daha çok yakacak ama çok da üzmeyeceğini varsayıyorum.
    Kuga yı en çok isteme sebebim aile için içinin daha ferah oluşu ( Focus, arka yolcular için biraz dar ve basık geliyor bana,)

Değerli görüş ve tecrübeleriniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi privaters -- 30 Temmuz 2017; 22:42:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: penset

Titanyum dizel otomatik panaromik cam tavan 151.000 fiyat veriyorlar ve liste fiyatından hiç düşmüyorlar sizce nasıl dostlar

Öncelikle ben ve burada birçok kişi de durum aynı idi . Maalesef indirim yapamıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: judge21

s.a arkadaslar
    ben 1.6 125hp 159 tork ford focus manuel benzin +lpg aracım war bunla 1. viteste rahatlıkla köy ve arazide gidiyorum acaba yeni kuga 1.5 tdi alırsam o da rahat cıkar mı
    biryerde istop edermi acaba ?**

A.s.

Test sürüşü yapın.

Ben performans dan cok memnunum

• teşekkürler cevaplar için sipariş verdim bende bekleyenler arasındayım artık dediğiniz gibi hiç indirim yapılmadı maalesef :(

• Teslim tarihi ne verdiler? @penset

• 15 ağustos fakat daha önceden sipariş verilen bir araba boşa düşmüş şanslıydım biraz yoksa normal akışta galiba eylül ortasına veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: penset

15 ağustos fakat daha önceden sipariş verilen bir araba boşa düşmüş şanslıydım biraz yoksa normal akışta galiba eylül ortasına veriyorlar

Güle güle kullanin ben mayistan beri bekliyorum gelmesini..

• Kazasız belasız binmeniz dileğiyle size de hayırlı olsun şimdiden

• privaters P kullanıcısına yanıt
    Ford focus arka kısım dizaynı nedeni ile çocuklu aileler için arkada iç sıkıcı bir alan sunuyor. Özellikle küçük çocuklar uzun yolculuklarda boğuluyor resmen ve yolculuk bir işkenceye dönüşüyor. Sizin durumunuzda öncelik kuga. Style donanımının özellikle elzem özellikleri içerdiğni düşünüyorum. Öncelik çocukların ferahlığı ise tercihinizi kugadan yana yapmanızı tavsiye ederim ama çocukla problemi yoksa performans ve daha agresif sürüşse öncelik focus titanyum olmalı ama yeni kasa ford focuslar bana hiç hitap etmemekte o da ayrı. İç mekan bana aşıırı bunaltıcı geliyor özellikle arka yaşam alanı. İkisi birbirinden çok farklı sınıflar ve sizin önceliğiniz önemli.
  • Aracini teslim alan arkadaslardan deneyimlerini dinlemek isterim.

Alacak arkadaslara veya bekleyenlere dikkat etmeleri gereken hususlar hakkinda yardimci olacaktir.

Teşekkürler

• Aracı alanlara hayırlı olsun. Listedeki 2.0tdci 4x4 mü acaba bilen veya soran oldu mu? Tşkler. Kodiaq a bakarken aklım 2.0 dizel e kaydı tabi 4x4 ise.
  • Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak direksiyonun solunda sinyal kolunu kendimize çektiğimizde selektör yapıyor olması lazım değil mi bendeki araç da yapıyorum hiçbirşey olmuyor kolu itince uzunlar yanıyor tekrar itince kapanıyor okadar

Birde yakıt tüketimi ile ilgili ilk Uzunyol tecrübemi ışık tutması açısından yazayım Malatya-Antalya 950km lik yol 252tl lik yakıt almıştım Malatya'dan çıkmadan

Gidilen Mesafe 950km

Ortalama Yakıt Tüketimi 5.1litre

Kalan Mesafe 209km

Ortalama Hız 80km

0.22 krş yakmış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serofettin -- 8 Ağustos 2017; 21:12:49 >
  • serofettin S kullanıcısına yanıt
    Ortalama hiziniz 80.. yakit kullanimi ortalama hiza gore iyi mi bilemedim.. cok Sakin suruyorsunuz sanirim.

• XooM kullanıcısına yanıt
    Sakin kullanım 110u hiç geçmedim yolculuğun çoğunda curuz 100 r ayarlı klima açıktı

• Arkadaşlar style dizel otomatik 136bin olmuş. Fİyat alan var mı bayiden yakın zamanda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serofettin

Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak direksiyonun solunda sinyal kolunu kendimize çektiğimizde selektör yapıyor olması lazım değil mi bendeki araç da yapıyorum hiçbirşey olmuyor kolu itince uzunlar yanıyor tekrar itince kapanıyor okadar

Birde yakıt tüketimi ile ilgili ilk Uzunyol tecrübemi ışık tutması açısından yazayım Malatya-Antalya 950km lik yol 252tl lik yakıt almıştım Malatya'dan çıkmadan

Gidilen Mesafe 950km

Ortalama Yakıt Tüketimi 5.1litre

Kalan Mesafe 209km

Ortalama Hız 80km

0.22 krş yakmış oldu

merhaba. evet dediğiniz gibi sinyal kolunu kendinize doğru çektiğinizde selektör yapıyor bende. benim ilk 1500km ortalaması 35kmh 7.4 lt. araçta birtek silecekleri sevmedim. sağ silecek o kadar uzunki temizleme çizgisi tam olarak yol görüş açınıza geliyor. doğal olarak yoğun yağmurda tam önünüzde bir hilal çizgi oluyor ve acayip rahatsız ediyor.sağ sileceği birşekilde kısasını bulup değiştirmeliyim. yoğun yağmurda ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız. kesinlikle gözden kaçan önemli bir detay bana göre.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.