Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben halletim navigasyon sorununu. Google uygulaması olan android oto ne yazıkki ülkemizde sunulmuyor. Google playde çıkmıyor. Bende apk dosyasını bilgisayardan indirip telefonun belleğine attım ve ordan yükledim. takınca ilk izinleri verdikten sonra sorunsuz çalışıyor. Cihaz note 4..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidin007 A kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyleri yaptım ama malesef çalışmadı. Zaten aracı alırken serviste iphone nun çalıştığını fakat android'in çalışmadığını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpskc

Bende aynı şeyleri yaptım ama malesef çalışmadı. Zaten aracı alırken serviste iphone nun çalıştığını fakat android'in çalışmadığını söyledi.

Yanlış bilgi, xiaomi mi5 ile sorunluz çalışıyor.
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Her araçta fabrika verisinin üzerine 1-2lt eklemek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpskc

ben dediğim işlemleri yaptıktan sonra artık sorunsuz çalışıyor. dediğim gibi android cihaz için android oto uygulaması yüklenmesi gerekiyor fakat market vermiyor.gerekli apk dosyasını internetten bilgisayar ile indiriptelefona atıp yükledim ondan sonra çalıştı.Türkiye google markette çıkmıyor android oto. bilgisayar bilginiz nedir bilmiyorum ama dediğim işlemleri uygularsanız olacağını düşünüyorum. ayrıca servis yeterli bilgiye sahip değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XooM

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcan_Kaan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fikret3968

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hsnksy58

İyi günler kuganın en boşu olan style tavan rayları ekletebiliyormuyuz şimdiden teşekkürler

Orijinal tavan rayı Otokoç'ta 1300 TL, çok şık duruyor.

Hangi otokoç birde montaj dahilmi bu fiyata bana tepretoğlunda 1.700 dediler montaj dahil

Ankara Otokoç, Eskişehir yolunda, Ümitköy'de
     YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER

Montaj dahil.

Yan marşpiyellerde sevistemi takıldı.

Yan basamaklar da Ankara Otokoç'ta takıldı, fatura yanımda değil fiyatını hatırlamıyorum.

• Android auto yu bugün tekrar denedim çalışıyor sıkıntı yok

• Selamün aleyküm

1.5 ST-LİNE TP+KP+BİXENON+CAM TAVAN+MANYETİK GRİ LANSMAN RENGİ

Fiyat söyleyemiyorum kırılmayın alınmayın

Rodaj dönemi 9 litre ile açıldık şu an 8 e düştü ş.içi karma kullanım

ARKAS BURSA dan aldım. Satış müdürü Süleyman Bey hariç tüm ekibe teşekkür ederim.

Plaka 16 NK 439

Neden Kuga diyenlere cevabım bir tanede C-Max im var.

Öyle navigasyon ile fazla takılmayın küçük işler onlar. Önemli olan 2018 de gelecek olan sync3 ün 2. Versiyonu herkes ona odaklansın.

Sorularınıza açığım müsait oldukça dönüş yaparım.

• privaters P kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış iki arabaya bakıyorsun. Senin araban C-max

Kuga gibi geniş, focus gibi otomobil duruşu var, ekonomik konforlu,ekstralı ve sanırım bu ara kuga dan dolayı 2. Planda kaldılar fiyatlarında pazarlık ediyorlar.

• Navigasyonu beğenmeyen arkadaşlardan makul bir fiyat karşılığı alabilirim cihazları

• quote:

Orijinalden alıntı: ZıRNıK

Selamün aleyküm

1.5 ST-LİNE TP+KP+BİXENON+CAM TAVAN+MANYETİK GRİ LANSMAN RENGİ

Fiyat söyleyemiyorum kırılmayın alınmayın

Rodaj dönemi 9 litre ile açıldık şu an 8 e düştü ş.içi karma kullanım

ARKAS BURSA dan aldım. Satış müdürü Süleyman Bey hariç tüm ekibe teşekkür ederim.

Plaka 16 NK 439

Neden Kuga diyenlere cevabım bir tanede C-Max im var.

Öyle navigasyon ile fazla takılmayın küçük işler onlar. Önemli olan 2018 de gelecek olan sync3 ün 2. Versiyonu herkes ona odaklansın.

Sorularınıza açığım müsait oldukça dönüş yaparım.

2017 Kuga'nın reklamlarda kullandığı lansman rengi "Avcı Yeşili" açıklaması OTOKOÇ'a ait, ben sordum bu şekilde açıkladılar.

• Gurcan_Kaan kullanıcısına yanıt
    Beni yorma Ford.com.tr ye gir kuganın broşürü indir, kapakta gördüğün lansman yapılan araç varya... İşte o araç

• ZıRNıK kullanıcısına yanıt
    136000TL ye sattıkları araca 2011 model DFM Succe'lerde dahi standart gelen navigasyon olmuyorsa neye takılacağım? Sync 3 şuan ne işe yarıyor teyp ve telefon araması dışında? 9" ekranda şarkı adı ve pusula var full arabada.

• 307kd kullanıcısına yanıt
    Hatta yılın en ekonomik motoru, en iyi suv u, Ford kuga dan en donanımlı olan seriler arasında 20 bin tl de daha ucuz olmasına rağmen Peugeot 3008 i bile tercih etmem. Ama bu nedeni anlayabilmek için her iki aracı kullanmak, satış sonrasına bakmak, üretim maliyetini bilmek, güvenlik realitesini bilmek birde sync3 yazılımında nav geldiğini bilmek gerekir. Aslında bunlara gerek yok dostum ben aldım memnunum.

Sync3 de nav var ama ülkemizde satılmadıktan sonra ne işime yarar? Abd lilerin bunu kullandığını bilmek mi mutlu edecek beni? Arabanın başka yerine laf etmem ama 9" ekranı şarkı adı yazmak için mi koydunuz? Clio' mdaki tek satır ekran da aynı işi görüyordu.

Bir de sync3 ün 2. Versiyonunda ne olacak mesela? Renkli pusula mı?

• Bir sorum olacak kuga 1.5 dizel otomatik titanyum modelinde ön yolcu koltuğu yükseklik ayarı nasıl yapılıyor sanki standard ve yükseklik ayarına izin vermiyor gibi fikri olan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER
  • Bildigim kadariyla ön yolcu koltuğunda yükseltme ayarı yoktu kugada

• arkadaşlar 1 hafta kadar önce kuga 2017 style modelini aldım. Bu pakette tavan çıtası yok. Şimdi ben kendim taktırmak istiyorum. Servisler dışında taktırabileceğim yer bilen varmı acaba? Servisler 1500 tl ye yakın fiyat istiyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.