Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Hongkong dan getirttim. 395 liraya. Orjinali ile görünüm olarak birebir aynı. 10 günde geldi.Sanayide taktırdım. Yaklaşık 1 saat sürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.fordaksesuar.com/Mob/kuga/2016/nakliye/tavan-taşıma/tavan-rayları/1805281

Ford aksesuar sitesinde fiyatı 1.235 lira servise söyleyin bendende 1.700 lira istemişlerdi ısrarla sitedeki fiyatı söyleyince 1.300 liraya taktılar

• https://www.sikayetvar.com/uye/detay/4565855

Bu durumdan bende muzdaribim kesinlikle sürüs emniyetini etkilemekte sizin deneyimleriniz nedir bu konu hakkinda ne yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: penset

https://www.sikayetvar.com/uye/detay/4565855

Bu durumdan bende muzdaribim kesinlikle sürüs emniyetini etkilemekte sizin deneyimleriniz nedir bu konu hakkinda ne yapılabilir.

Cama film çektirdiniz mi?
  • mustafa bey ön yanlara çektirdim fakat bir değişiklik olmadı

Ön cama çekildiğinde faydalı olabilir diye düşünüyorum fakat ön cama film çekmenin yasak olduğunu söylüyor sonax ne yapmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: penset

mustafa bey ön yanlara çektirdim fakat bir değişiklik olmadı

Ön cama çekildiğinde faydalı olabilir diye düşünüyorum fakat ön cama film çekmenin yasak olduğunu söylüyor sonax ne yapmalıyım ?

Camdaki yansımanın sebebi çektirdiğiniz filmden kaynaklanıyor. Dolayısıyla Ford'un yapabileceği bir şey yok.
  • Cam filmden öncede aynı yansıma vardı mustafa bey cam filmi aslında bir ihtimal yok eder diye yaptırdım şikayet var sitesinde zaten ford kendisi açıklamış fabrika çıkışı tüm araçlarda böyle bir problemin olduğunu ve çözüm olarak klima çıkış menfezlerini mat renkle pvc kaplatmayı önermiş bayide yani cam film ile ilgili bir sorun değil.

• XooM kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Alper Ben ,
    Siz bu ürünü satın aldınız mı yada vesile olduğunuz bir tanıdığınız var mıdır?
  • Mrb alper bey ürün derken neden bahsettiğinizi anlayamadım ama kendi aracımdan bahsetmekteyim

Araç 1.5 dizel oto ps titanyum panaromik cam tavan
    Kısa süre içibdeki deneyimlerim şöyle
    Artılar
    1- Araç kesinlikle hantal değil takılmayın araç ağırlığına hızlanmalar gayet yerinde şehirlerarası yolda kesinlikle sizi üzmemekte
    2- araçta en çok hoşuma giden şey konfor oldu süspansiyonlar çok rahat ve yumuşak
    3- Titanyum olmasına rağmen spor sürüş hissiyatı kaybolmamış araç hızlı atik
    4- Sync 3 kesinlikle iyi iş çıkarıyor apple car play güzel düşünülmüş telefonunuzu direkt ekrana yansıtabiliyorsunuz
    5- Panaromik cam tavansız bence bu arabayı almayın gece sürüşü çocuklu iseniz çocukları eğlendiriyor
    6- Ne kadar yol gösterir şu anda bilmiyorum ama daha çok şehirlerarası olmak üzere ilk 600 km de ort 7 lt gösteriyor
    7- Ses izolasyona gayet iyi şehir içinde

Eksiler
    1- Belki benim cahilliğim ama ön yolcu koltuk yüksekliği ayarı olmamasına çok şaşırdım aytıca ön koltuk altlarındaki elektrik devrelerinin ne olduğunu bilen varsa aydınlanmak isterim
    2- Alım sırasında fordun satış ilgisizliği enteresandı araba yok cümlesini o kadar çok duydum ki birkaç kez vazgeçmek üzere idim
    3- Vites topusu gereksiz büyük geldi bana
    4- Beni çok rahatsız eden birşey daha var direksiyon simidinin arkasında manuel vites artırma mandalları mevcut birkaç kez direksiyonu kavrar iken yanlışlıkla dokundum ve baya zor duruma soktum arabayı bu özelliği devre dışı bırakmanın yolu var mı ?
    5- 120 km üzerinde rüzgar sesi bana fazla alıyor gibi geldi kabine sizin yorumlarınız nedir ? (Hava durumu evet biraz rüzgar vardı ama bilemedim yinede fazla rüzgar sesi alıyor gibi geldi ) Rüzgarlık taktırmanın faydası olur mu ?

Şimdilik benim yorumlarım bunlar kulllandıkça bakalım neler değişecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penset -- 24 Ağustos 2017; 20:20:0 >

• Merhaba sorumu @xoom A sormuştum 4D havuzlu paspas takımı için

• Değerli arkadaşlar herkese cümleten selamlar...

2014 ford mondeo 2000cc 5vites araç sahibiyiz. 145hp olanlardan...

Babam ford kuga ile deneme sürüşüne çıkmış ve 1.5 dizeli beğenmiş. hızlanma kağıt üstünde 0-100 arasında 2.5 saniye farklı şuanki aracımızdan. ama sanırım tork'un aldatmacası ile böyle bir düşünceye kapıldı (araç 120hp idi)

Şimdi bu araç bizi tatmin eder mi? 180hp 2000cc dizel için 200bin tl fiyat vermişler, ama araç halen bizim mondeodan daha geç 0-100 verisi sunuyor.

Esas amaç artık yaştan ötürü araç içine girerken beli bükmemek. o yüzden yüksek kapılı (ufak suv) araç bakıyoruz.

İlginize cevaplarınıza şimdiden teşekkürler
  • Merhaba yaklaşık 1 aydır 1.5 ps dizel titanyum kuga kullanmaktayım şehir içi ce şehir dışı aracı kullandım bence takılacağınız son nokta 0-100 değeri olsun araç özellikle kalkışlarda çok atik şehirlerarası yollarda ara hızlanmaları gayet iyi sollamalarda beni hiç üzmedi sadece tepki süresinde yüksek hızlarda biraz gecikme olabiliyor ama oda eğer hız tutkunu değilseniz hiç umursamıyorsunuz.

• teşekkürler

*

çok enteresan şu videoda 9 küsür veriyor ancak katalogda 10 saniye 0-100

https://www.youtube.com/watch?v=VVSYS3pKq-o

2000cc ile 1500cc dizeller arasındaki farkları inceleyen oldu mu? aradaki farka değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZıRNıK

Merhaba sorumu @xoom A sormuştum 4D havuzlu paspas takımı için

Hayir henuz almadim bu ay alacagim.. mevcut paspaslari tozu icine hapsediyor.. 4d olanlar arac icinde cirkin durur endisesi var icimde.

• Merhabalar, 1.5 dizel otomatik 4*2 kullanan var mı acaba, yorumlarını okumak isterim. Özellikle yakıt tüketimini merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabor

Merhabalar, 1.5 dizel otomatik 4*2 kullanan var mı acaba, yorumlarını okumak isterim. Özellikle yakıt tüketimini merak ediyorum.

Bence siz önce önceki sayfaları okuyun.

• Style paket kullanıcısı var mı acaba? Varsa iç mekan resimleri mevcut mudur? 3 bayi gezdim style göremedim, titanium ile farklarını merak ediyorum.
    Bir de satıcılar resmen liste fiyatı neyse o modunda zoraki %1 kadar iniyorlar daha yüksek oranda indirim alabilen var mı?
  • koltuklar kumaş. arka kol dayama yok. Dokunmatik ekranı yerine ufak ekranlı. Ambians aydınlatma yok. Hava çıkış kanalları çerçeveleri mat. Diğer herşeyi aynı. Malum sitede satılan araçlarda iç mekan resimleri bolca var. Merak ettiğiniz bir yer varsa söyleyin resim atayım.
    İndirim kesinlikle yapmıyorlar yüzde 1 bile iyi almışsınız oda zam geçişinden dolayı olmuştur sanırım. Bir aydır kullanıyorum istanbul içi 1200 km oldu . Otomatik vites ortalamam 6.8 . Şehir dışı kullanma imkanım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret3968 -- 17 Eylül 2017; 9:41:47 >
  • fikret3968 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tavanda orta üst taraf nasıl acaba? gözlük koyma yeri mevcut mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet mevcut Bluetooth , kendinden kararan dikiz aynası ve aktif ön pancur da mevcut

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.