arkadaşlar fx 6100 işlemci m5a97 anakart 4 gb 1600 mhz ram 450w bosst power hd 6770 ekran kartı 320 gb harddisk böyle bi sisteme sahibim 2 hafta önce aldım bugun önce wolfteam oynarken ekranda böyle dikey çizgiler oluştu reset attım düzeldi aradan zaman geçtikten sonra biraz gta 4 oynayım dedim yine ekran gitti yeşil bir fona dikey çizgiler vardı sanırsam neden böyle yapıyor önceden yapmıyordu dahada yeni topladım borç harç çok canım sıkıldı neden yapıyor yardımlarınızı bekliyorum karışık yazdıysam affolaa :( birde son olarak sistem kararlılık testi yapıyorum işlemciyi ve ekran kartı hariç diğer parçaları yapıyorum kasmıyor fazla ama tek ekran kartını zorlayınca pc çok kasıyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sorun ekran kartında
quote:
Orijinalden alıntı: gencadmin
arkadaşlar fx 6100 işlemci m5a97 anakart 4 gb 1600 mhz ram 450w bosst power hd 6770 ekran kartı 320 gb harddisk böyle bi sisteme sahibim 2 hafta önce aldım bugun önce wolfteam oynarken ekranda böyle dikey çizgiler oluştu reset attım düzeldi aradan zaman geçtikten sonra biraz gta 4 oynayım dedim yine ekran gitti yeşil bir fona dikey çizgiler vardı sanırsam neden böyle yapıyor önceden yapmıyordu dahada yeni topladım borç harç çok canım sıkıldı neden yapıyor yardımlarınızı bekliyorum karışık yazdıysam affolaa :( birde son olarak sistem kararlılık testi yapıyorum işlemciyi ve ekran kartı hariç diğer parçaları yapıyorum kasmıyor fazla ama tek ekran kartını zorlayınca pc çok kasıyor.
ama çalışıyordu kart daha yeni bugun böyle sorunlar verdi ama sürekli olmadı sadece 2 defa oldu sonra bir daha olmadı ekran siyahlaştı düzeldi oyun devam etti
Power yetmiyor olabilir,ekran kartını çok kötü seçim yapmışsın ama olsun,büyük ihtimal sorun ekran karttında garantiye gönder kardeşim
Power dandikse olabilir
o sisteme o psu yakışmışmı hocam 3. sınıf psu çokyük bindiği zaman ısınmadan kaynaklı çızgıler çıkıyor olabilir direk değiştirin psu yu hocam
450W boost yapmayın etmeyin hocam biraz şu forumun tavsiye bölümünü kullanın paralarınıza yazık.
o Psu dandik ekran kartına yeterli güç gönderemezse öyle olur tabi
yerinizde olsam psuyu değişmeden önce sürücü güncellemesi denerdim.
Katılıyorum. Ekran kartını güncelleyin. Eğer sorun devam ederse PSU değiştirin.
Ekran kartı güncel hocam bende psu dandik olduğunu biliyorum ama para bitti yapacak bişey yok 1 ay önce bilgisayarcım al yeter deyince 60 liraya aldım bnde ama ucuz etin yahnisi yine olmadı malesef
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme