Şimdi Ara

YENİ LADA KALİNA SPORT VE GRANTA SPORT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
6.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30.000 ₺ altı bir fiyatla gelirse önümüzdeki 5 yılın apaçi arabası olur benden söylemesi 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuklar sanki japon pazarından alınan kılıflara benziyor çok kalitesiz tabi ki parasının arabası ama yakışmamış.Deri vites ve el frenide öyle.Ama tabi ki fiyatına göre yakışıklı ve donanımlı 30 bin liraya gelirse yok satar.
  • Hani ESP siz araç satılmayacaktı.Bunda ESP var mı? Yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lada kalina sport miport türkiyeye gelse bile satış rakamı, türkiyedeki merkep sayısını bile geçemez
     YENİ LADA KALİNA SPORT VE GRANTA SPORT
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Vega lar içinde aynı şey söylenmişti,söylenenlerin boş laf yaptığı satışlar bittiğinde ortaya çıktı,sende ki bu çekememezliği bi türlü çözemedim hocam

• çok güzel araba yapmış lada spor olarak... çook kıskandım doğrusu.

Subaru imprezza dan bile güzel olmuş, hakkını yememek lazım. üstelik sudan ucuz...

bide elektrikli olsaymış
     YENİ LADA KALİNA SPORT VE GRANTA SPORT YENİ LADA KALİNA SPORT VE GRANTA SPORT YENİ LADA KALİNA SPORT VE GRANTA SPORT YENİ LADA KALİNA SPORT VE GRANTA SPORT

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Sen ne boş Beleş bi adam çıktın anlamadım,30 bin liralık ladaya karşın 180 milyarlık wrx sti fotoğrafı atmışsın ya 15 yaşındasın Yada zeka yaşın 6 Yaşındaki bi çocukla aynı bu araçlar Parasının ve markasının ederi kadar araçlar bu Araçları BMW Mercedes Lancer evo impreza megane gt line Astra sport çular beğensin diye değil 30 bin lira gibi Bütçeye uygun insanların spor olarak tercih edebileceği bir araç olduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun,yerinde olsam egoma yenik düşmezdim ki eminim ki 89 Şahin kullanıyorsun burada boş Beleş geziyosun sana kolay gelsin

• daha düne kadar er din, benim mesajlarım sayesinde onbaşı oldun. senin şafak karanlık, tezkerene daha çook var) onbaşı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Reklam kokan hareketler bunlar. Koca sayfada arabayı tanıt, araya almayı düşünüyorum sizce nasıl de. Kaynak yok bişey yok. Kullanıcı yeni ve ilk Mesajı.

Yersen...

aynen öyle... bunlar, kayseride lada bayisi açacaklar galiba.. foruma sırf bu yüzden üye olmuşlar. bedava reklam lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodbyouz

Konunun en başındaki arkadaşta reklam dedi yeni üyesin dedi fakat anlamadığınız şey bunun üyelik ile alakası olmadığı sen önce Benim söylediklerime cevap ver,Çarpıtmaki troll olmadığın ortaya çıksın zira o kadar rütben olsada hiç bir boktan anlamaman senin üyeliğinin boş Beleş OLDUĞUNU gösterir ve eminim ki bu forumu senden öncede takip ediyordum 3-4 sene evvel hangi arabayı alsam burdaki forumdaşları. Yorumlarına bakıyodum içeri girince senin gibi değişiklerin OLDUĞUNU düşünmemiştim yerinde olsam hesabımı kapatır giderim sana kolay gelsin hocam bebelerle uğraşacak vaktim yok

Bunlarla boş muhabbeti boş ver arkadaşım, bence araç güzel ve doğru bir fiyat politikası uygulanırsa çok tutar bu araç

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Çok Haklısın hocam Aracın 30 35 milyarlık lada marka spor araç OLDUĞUNU unutup İmprezayla bir tutuyolar

• Araç bence güzel görünüyor yeter ki ederinde satılsın dacia da olduğu gibi uçmasın fiyatlar yeter. Şahsen uygun bi fiyata gelirse ben gözümü kırpmadan alırım her şekilde benim bro dan iyidir.
  • eski kalina corsa b platformu kullanıyordu. bu da benziyo. lada candır. cefakardır. basit ve sağlamdır. gelmesine seviniriz. güçlük çıkarmadan bayilik verirse iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman satisa sunulur bilgisi olan ?

• makinamüh M kullanıcısına yanıt
    Mayıs'ta fiyat listesi geliyo hocam,araç ne zaman gelir bilemem

• Kalina rusçada ne demek acaba ?
  • Hazirana kadar gelme sansi var mi peki hocam ? Yani 2016 yi falan bulur mu

• makinamüh M kullanıcısına yanıt
    Hocam Söylenen sadece Mayıs Ayında fiyat listesinin geleceği idi

• fiyatları düşük söyleyekte adamlar piyasa araştırması felan yapıyorsa yüksekten uçmasınlar :)
    en fazla 25 eder o araçlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

Kalina rusçada ne demek acaba ?

kartopu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.