Şimdi Ara

YENİ LADA KALİNA SPORT VE GRANTA SPORT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
6.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tutmasını istemekteyim,gerçekten iyi bi hızlanma,bakalım artık Alınca bi test videosu yayınlarım Allah'ın izniyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gösterge ışığı yeşil.. teyp ışığı mavi.. direksiyon ve vites kırmızı dikişli... müthiş uyum :)))
  • Ülke olarak şöyle bi araba bile üretemiyoruz ..
  • Momo-Oz kullanıcısına yanıt
    Keşke üretebilsek,geçenlerde TOFAŞ'ın yine bir Atılım yapacağına dair haber okumuştum,yerli otomobilimize binmek ve ülkemizi kazandırmak gerçekten çok iyi olurdu önümüzdeki Yıllarda olur inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: s700

154 tork ile 0-100'ü 9,5 sn iddialı olmuş sanki. Pratikte tutturabileceklermi acaba?

Bi bitmediniz.
    Torkla ne alakası varsa.
  • ben kasım ayında aradığımda ocağın ortalarında fiyatlar belli olacak şubatın ortalarına doğruda araçlar gelecek demişlerdi.
    demekki planları tutmadı
  • legend1982 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam bende bi lada sahibi ve Hoşuma gittiğinden dün aradım, Mayıs dediler,umarım bu sefer doğru çıkar

• Bence gayet güzel bir araç olmuş. 30 bin civarı bir fiyat ve lpg ile ciddi satışlar yakayabilir lada..

• çakma spor. son hızı bile 200... dikkat edin de Unkapanı köprüsünden gece vakti uçayım demeyin
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Araç Rusya aracı hocam Almanya'da Üretilen BMW gibi asfalt Arabası değil kar kış kıyamet Arabası biraz göz Önünde bulundurarak yorum yapmalısın,Rusya'da bakabileceği en yüksek kadran bu doğal olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

quote:

Orijinalden alıntı: s700

154 tork ile 0-100'ü 9,5 sn iddialı olmuş sanki. Pratikte tutturabileceklermi acaba?

Bi bitmediniz.
    Torkla ne alakası varsa.

Ne ile alakası vardır?
  • rusya deyince de millet sanacak bütün ruslar toplu halde sibiryada, kuzey kutbunda yaşıyorlar. araba yerine ren geyikleriyle dolaşıyorlar. ülkemiz pazarında olan bütün markalar rusya pazarında da var, BMW den mercedese kadar.
    bir arabayı spor diye çıkaracaksın, ama göstergesinde 200 yazacak. türkiyedeki bayi sizin dediğinizi dese müşterisine. "gördüğünüz bu araba spor olmakla birlikte kış-kıyamet arabasıdır. o yüzden 200 ile göstergeleri sınırladık" Millet güler, hatta yıkılır
    güldürgüldür de skeç olarak bile bu yayınlanabilir. başrolde de İbrahim le nazarcı şevket oynasın...
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Size kim Rusya'da Ren geyiği ile geziyo demişse iyi geyiğe almış hocam,Rusya'da en çok kullanılan,gençleri modifiye yaptığı,oranın buzunun bizim ülkeye göre daha farklı olması sebebiyle aşırı Hız yapmaları,güvenlik açısından sorun açması,gibi Değerler göz önünde bulundurarak bu kadran konulmuş,diğer 1.2 araçlar gibi 280 kadran koyup 200 km uzun bi sürede gelip daha sonra 200 ü 1 km Hız geçmeyen araçlarla karşılaştırma Hakkı'yla 200 km Hızı vuran bi araç top speed lerini izleyebilirsiniz,hatta lada olduğunda unutmamanız gerekir,sonuçta en kral Arabası 30 bin lira olan bir araç 200 bin lira değil bugün ki gençler nâsıl görünüş olarak modifiye yapmaktalarsa onlarda bu arabaya Fabrikasyon makyaj yapmışlar,kadrana bu kadar takılmamalısın

• Rus arabasina binmeyin, bindirmeyin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kanıya nerden vardınız hocam,şahsen 93 ten beri lada kullanıcısıyım zararınıda görmedim
  • Renault ve Nissan gruplarının ortak üretimi ile ortaya çıkan yeni araçlarında çok görürüz,renault tasarım konusunda Bayağı ele almış ladayı keşke dizel motorunuda alsalar

• HB 30 - 35 civarı donanım paketleri ile LPG li gelirse Daciadan daha çok satabilir. 2. El olarak alırız ileride.
    Prensip olarak 0 araç almam
  • granta sport bence güzel olmuş. üstünde biraz oynandığı zaman bambaşka bir hal alabilir
  • Güzel bir fiyata gelirse beni sıraya yazın.
  • bu motor kimin bilen varmı?
    ldasportun yarışlar için hazırladığı kalina
    arka multilıink süspansiyonlu bu nasıl?
    granta symbol platformunda.

lada motorunu severim kull. dostudur
    triger kposa zarar görmez , donsa tapa patlar
    bloğa bişi olmaz.(samarada yaşadım don olayını)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.