isletim sistemi ilk basta yoktu. Evde kendim Windows 7 pro 64 bit yükledim. Sonra driver'lar sorun olmaya basladi. Windows 8 yüklemedim diye idam edicekler nerdeyse. Windows 7 driverlar anasayfalarinda yoktu. Bende forumdan buldum, paylasmislar bide "windows updates" buluyo bazilarini. Neyse onlarin hepsini yükledim, hersey güzel stabil. Ama bir türlü HD 4000 performansini göremedim. Steam indirimlerinden Just Cause 2 almistim az önce. Youtube da gameplay'ler izlemistim. Low ayarlarda 30 FPS oluyo diye herkez diyo. Elalem gidiyo HD 4000 ile BF3 oynuyo iyi kötü. Just Cause 2'de bütün ayarlari indirdim. Cözünürlük dahil. 7-8 FPS anca görüyorum.
Nerde hata yaptim, biri bana yardimci olsun lütfen?
1) Hp alman. 2) Sadece intel ekran kartlı laptop alman 3) O videodaki adamın işlemcisi i3 seninki pentium 2020M.
Sorun cözülmüstür. AIDA64 yükledim ve ne görim, laptop icersinde HD 2500 var.Yani yanlis ürün göndermisler. Yada kakalamak istemisler. SS cektim ve sikayet ettim. Ürünü geri alip para iadesi yaptilar.
quote:
Orijinalden alıntı: UstaMuro
Sorun cözülmüstür. AIDA64 yükledim ve ne görim, laptop icersinde HD 2500 var.Yani yanlis ürün göndermisler. Yada kakalamak istemisler. SS cektim ve sikayet ettim. Ürünü geri alip para iadesi yaptilar.
Tamam şimdi o parayı al üzerine biraz daha ekleyip Nvidia ya da amd ekran kartlı bir laptop al işlem tamamdır :))).
ASUS secenegi var orda. Nesini beyenmediniz? Ayrica Bütcem 320€-330€. Almanyada yasiyorum. Eger bu bütceye güzel lenovo varsa söyleyin.
İslemcisi iyi degil asusun.
viper17
kullanıcısına yanıt
Oyun performansi olarak sordum zaten. Ayrica 4 cekirdek güzel olmaz mi. Turboyla 3.0 GHZ oluyomus. Benim icin önemli olan oyun performansi. islemcinin önemi ne kadar olabilir ki?
quote:
Oyun performansi olarak sordum zaten. Ayrica 4 cekirdek güzel olmaz mi. Turboyla 3.0 GHZ oluyomus. Benim icin önemli olan oyun performansi. islemcinin önemi ne kadar olabilir ki?
Amd ile inteli sadece ghz olarak kiyaslamayin
viper17
kullanıcısına yanıt
Usta taksit taksit mi öneride bulunucaksin. biraz daha uzun cümle yazarmisin pls
quote:
Usta taksit taksit mi öneride bulunucaksin. biraz daha uzun cümle yazarmisin pls
şakamı bu? 370€ bunami vericem. 320 ye aynisi zaten var. Ayrica baktim HD 8670M cok daha iyi oyun performansi sunuyo. buyrun burdan bakin. Intel HD Graphics 4000 ile HD 8670M'i secin. ve sonuclarini kiyaslayin.
şakamı bu? 370€ bunami vericem. 320 ye aynisi zaten var. Ayrica baktim HD 8670M cok daha iyi oyun performansi sunuyo. buyrun burdan bakin. Intel HD Graphics 4000 ile HD 8670M'i secin. ve sonuclarini kiyaslayin.
Benim yukarda verdigim 2 laptop secenegi var. Görmedin diye tahmin ediyorum. Yoksa böyle yorum gelmezdi. Sence ikisi arasinda hangisi daha mantikli. HP mi yoksa ASUS mu?
quote:
Benim yukarda verdigim 2 laptop secenegi var. Görmedin diye tahmin ediyorum. Yoksa böyle yorum gelmezdi. Sence ikisi arasinda hangisi daha mantikli. HP mi yoksa ASUS mu?
arkadasım bunların ikisindede son çıkan oyunları oynaman zor cod bile 6 gb ram istiyor hatırladığım kadarıyla ama asusun işlemcisinin tdp si daha düşük hp den o yüzden daha az ısınır ( hp tdp 35 asus 15 watt ) işlemcisi güç olarak hp daha iyi gözüküyor mesela cache olarak ( hp 3 asus 2 ) ama hp nin t junction ı (işlemci ısısı ) 105 C ye kadar çıkıyor onun haricinde sayısal olarak kıyaslamıyorum işlemcleri ekran kartı olarakda diyeceğim asusun ki bana daha iyi gibi geldi ( ram ve işlemci ile birlikte ile düşündüğümde ) hangisini alırsan hayırlı olsun şimdiden
quote:
Senin adina sevindim yinede hpden uzak dur derim kalolifer ihtiyacin yoksa tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme