Şimdi Ara

Yeni laptop aldik, simdiden deli etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni aldigim laptop'u birazdan camdan aticam, engel olun lütfen.

Aldigim laptop'un modeli;
    HP Compaq CQ58-D67SG

Özellikler:
    Intel Pentium 2020M + HD 4000
    4GB Ram
    500GB HDD

isletim sistemi ilk basta yoktu. Evde kendim Windows 7 pro 64 bit yükledim.
    Sonra driver'lar sorun olmaya basladi. Windows 8 yüklemedim diye idam edicekler nerdeyse.
    Windows 7 driverlar anasayfalarinda yoktu. Bende forumdan buldum, paylasmislar bide "windows updates" buluyo bazilarini.
    Neyse onlarin hepsini yükledim, hersey güzel stabil. Ama bir türlü HD 4000 performansini göremedim.
    Steam indirimlerinden Just Cause 2 almistim az önce. Youtube da gameplay'ler izlemistim. Low ayarlarda 30 FPS oluyo diye herkez diyo.
    Elalem gidiyo HD 4000 ile BF3 oynuyo iyi kötü. Just Cause 2'de bütün ayarlari indirdim. Cözünürlük dahil. 7-8 FPS anca görüyorum.

Nerde hata yaptim, biri bana yardimci olsun lütfen?

30 FPS'de oymana videosu:http://www.youtube.com/watch?v=mu7OSJ13pug

Bi yerde görmüstüm. Millet HD 4000'i hizlandiriyodu ayarlardan. Belki öyle bise yapmam gerekiyo, ama nasil olcak hic bilmiyorum.

• Notebookchech

Bak burda oynanamaz diyor. Senin üç hatan var :

1) Hp alman.
    2) Sadece intel ekran kartlı laptop alman
    3) O videodaki adamın işlemcisi i3 seninki pentium 2020M.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge_94

Notebookchech

Bak burda oynanamaz diyor. Senin üç hatan var :

1) Hp alman.
    2) Sadece intel ekran kartlı laptop alman
    3) O videodaki adamın işlemcisi i3 seninki pentium 2020M.

• Sorun cözülmüstür. AIDA64 yükledim ve ne görim, laptop icersinde HD 2500 var.Yani yanlis ürün göndermisler. Yada kakalamak istemisler. SS cektim ve sikayet ettim. Ürünü geri alip para iadesi yaptilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UstaMuro

Sorun cözülmüstür. AIDA64 yükledim ve ne görim, laptop icersinde HD 2500 var.Yani yanlis ürün göndermisler. Yada kakalamak istemisler. SS cektim ve sikayet ettim. Ürünü geri alip para iadesi yaptilar.
    Tamam şimdi o parayı al üzerine biraz daha ekleyip Nvidia ya da amd ekran kartlı bir laptop al işlem tamamdır :))).
  • Revenge_94 kullanıcısına yanıt
    2 secenek buldum. ikiside ayni para.

Link: ASUS F552EP-SX018D

AMD A4-5000
    4GB RAM
    AMD Radeon HD 8670M
    500GB HDD

Link: HP Compaq CQ58-d64SG

Intel i3-3110M
    4GB RAM
    Intel HD Graphics 4000
    500GB HDD

Hangisi daha iyi oyun oynatir?

• quote:

2 secenek buldum. ikiside ayni para.

Link: ASUS F552EP-SX018D

AMD A4-5000
    4GB RAM
    AMD Radeon HD 8670M
    500GB HDD

Link: HP Compaq CQ58-d64SG

Intel i3-3110M
    4GB RAM
    Intel HD Graphics 4000
    500GB HDD

Hangisi daha iyi oyun oynatir?

Lenovo bakmalisin. Yukardaki 3 hatayi tekrarlama.

• viper17 kullanıcısına yanıt
    ASUS secenegi var orda. Nesini beyenmediniz? Ayrica Bütcem 320€-330€. Almanyada yasiyorum. Eger bu bütceye güzel lenovo varsa söyleyin.
  • UstaMuro U kullanıcısına yanıt
    Almanyadan alacaksan bize alacağın web sitelerini söyle ordan bakalım . Biz nerden bilelim Almanya da yaşadığını...
  • Revenge_94 kullanıcısına yanıt
    3 site var, digerlerine hic güvenilmez. Buyrun linkler:

amazon
    cyberport
    notebooksbilliger

• quote:

ASUS secenegi var orda. Nesini beyenmediniz? Ayrica Bütcem 320€-330€. Almanyada yasiyorum. Eger bu bütceye güzel lenovo varsa söyleyin.

İslemcisi iyi degil asusun.
    Oyun performansi olarak sordum zaten. Ayrica 4 cekirdek güzel olmaz mi. Turboyla 3.0 GHZ oluyomus. Benim icin önemli olan oyun performansi. islemcinin önemi ne kadar olabilir ki?
  • quote:

Oyun performansi olarak sordum zaten. Ayrica 4 cekirdek güzel olmaz mi. Turboyla 3.0 GHZ oluyomus. Benim icin önemli olan oyun performansi. islemcinin önemi ne kadar olabilir ki?

Amd ile inteli sadece ghz olarak kiyaslamayin
    Usta taksit taksit mi öneride bulunucaksin. biraz daha uzun cümle yazarmisin pls
  • quote:

Usta taksit taksit mi öneride bulunucaksin. biraz daha uzun cümle yazarmisin pls

https://m.notebooksbilliger.de/notebooks/lenovo+b590+mbx39ge+notebook
    şakamı bu? 370€ bunami vericem. 320 ye aynisi zaten var. Ayrica baktim HD 8670M cok daha iyi oyun performansi sunuyo. buyrun burdan bakin. Intel HD Graphics 4000 ile HD 8670M'i secin. ve sonuclarini kiyaslayin.

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
  • quote:

şakamı bu? 370€ bunami vericem. 320 ye aynisi zaten var. Ayrica baktim HD 8670M cok daha iyi oyun performansi sunuyo. buyrun burdan bakin. Intel HD Graphics 4000 ile HD 8670M'i secin. ve sonuclarini kiyaslayin.

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

320 ye varsa onu alin
    Benim yukarda verdigim 2 laptop secenegi var. Görmedin diye tahmin ediyorum. Yoksa böyle yorum gelmezdi. Sence ikisi arasinda hangisi daha mantikli. HP mi yoksa ASUS mu?
  • quote:

Benim yukarda verdigim 2 laptop secenegi var. Görmedin diye tahmin ediyorum. Yoksa böyle yorum gelmezdi. Sence ikisi arasinda hangisi daha mantikli. HP mi yoksa ASUS mu?
    arkadasım bunların ikisindede son çıkan oyunları oynaman zor cod bile 6 gb ram istiyor hatırladığım kadarıyla ama asusun işlemcisinin tdp si daha düşük hp den o yüzden daha az ısınır ( hp tdp 35 asus 15 watt ) işlemcisi güç olarak hp daha iyi gözüküyor mesela cache olarak ( hp 3 asus 2 ) ama hp nin t junction ı (işlemci ısısı ) 105 C ye kadar çıkıyor onun haricinde sayısal olarak kıyaslamıyorum işlemcleri ekran kartı olarakda diyeceğim asusun ki bana daha iyi gibi geldi ( ram ve işlemci ile birlikte ile düşündüğümde ) hangisini alırsan hayırlı olsun şimdiden

• quote:

Sorun cözülmüstür. AIDA64 yükledim ve ne görim, laptop icersinde HD 2500 var.Yani yanlis ürün göndermisler. Yada kakalamak istemisler. SS cektim ve sikayet ettim. Ürünü geri alip para iadesi yaptilar.

Senin adina sevindim yinede hpden uzak dur derim kalolifer ihtiyacin yoksa tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.