Şimdi Ara

Yeni Laptop aldik, simdiden deli etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni aldigim laptop'u birazdan camdan aticam, engel olun lütfen.

Aldigim laptop'un modeli;
    HP Compaq CQ58-D67SG

Özellikler:
    Intel Pentium 2020M + HD 4000
    4GB Ram
    500GB HDD

isletim sistemi ilk basta yoktu. Evde kendim Windows 7 pro 64 bit yükledim.
    Sonra driver'lar sorun olmaya basladi. Windows 8 yüklemedim diye idam edicekler nerdeyse.
    Windows 7 driverlar anasayfalarinda yoktu. Bende forumdan buldum, paylasmislar bide "windows updates" buluyo bazilarini.
    Neyse onlarin hepsini yükledim, hersey güzel stabil. Ama bir türlü HD 4000 performansini göremedim.
    Steam indirimlerinden Just Cause 2 almistim az önce. Youtube da gameplay'ler izlemistim. Low ayarlarda 30 FPS oluyo diye herkez diyo.
    Elalem gidiyo HD 4000 ile BF3 oynuyo iyi kötü. Just Cause 2'de bütün ayarlari indirdim. Cözünürlük dahil. 7-8 FPS anca görüyorum.

Nerde hata yaptim, biri bana yardimci olsun lütfen?

30 FPS'de oymana videosu:http://www.youtube.com/watch?v=mu7OSJ13pug

Bi yerde görmüstüm. Millet HD 4000'i hizlandiriyodu ayarlardan. Belki öyle bise yapmam gerekiyo, ama nasil olcak hic bilmiyorum.

• işlemcinde kötü ekran katında kötü hiç bir şekilde oyun laptobu değil onu almakla hata yapmışsın..
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ben laptop iyimi kötümü diye sormadim. HD 4000'nin becerebildigi bir sınır var. Ben o sınıra ulaşabilmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UstaMuro

Ben laptop iyimi kötümü diye sormadim. HD 4000'nin becerebildigi bir sınır var. Ben o sınıra ulaşabilmek istiyorum.

oyunda herşey ekran kartı değildir işlemcininde iyi olması lazım iyi kötü demedim zaten office laptobu o...
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ya aglatma simdi beni burda. Orda link verdim. Adam i3 3110M ile 30FPS yapmis. 2020M o islemciden cokta farkli degil. CPUBOSS dan baktim.
  • Beyler hic umut yokmu?

Belki eksik driverlar yüzünden performans eksikligi vardir.

Lanet olsun diyip windows 8 yüklersem. Bütün saglam driverlar gelicek.

Sizce geri dönüsü olmayan yola girmelimiyim. Windows 8, driverlar icin deger mi?

Forumda USTA dedigimiz abilerden yok mu hic. Birisi yardim elini uzatsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.