Şimdi Ara

Yeni Laptop Aldım Yalnız Bir Kaç Sorunum Var Lütfen Bir Bakın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Isindikca fan calisma hizini artirir fan hizlandikca pc nin performansi duser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğutucu hiç yoktan gerçekten iyi oluyo öyle 5 derece felan termometre sokup ölçtünüzmü sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkinby

peki bu fazla ısınmadan dolayı bir sıkıntı yaşarmıyım ?

İşlemciniz veya ekran kartınız aşırı yük altında fazla ısınıyorsa bir seviyeden sonra bilgisayar kendini korumak için kapanır.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim.Şarz konusunda yazdıklarını yapmıştım o halde 55 dk falan dayandı bilgisayarın da ekranı biraz büyük ondan olsagerek 17 inc ekran var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: relegend

Soğutucu hiç yoktan gerçekten iyi oluyo öyle 5 derece felan termometre sokup ölçtünüzmü sanki..

Termometre sokup ölçmedim ama bilgisayar sıcaklıklarını gösteren programlar var, yükleyin, sıcaklıklarınızı kontrol edin. Ağzı olan konuşuyor arkadaş. Termometre sokup ölçüyorsanız bundan sonra sokmadan ölçün.
  • Sağ ol arkadaşım.Henüz bir kapanma olmadı ama anlamsız kapanmalar olursa bir soğutucu alırım ozaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocermert

Ben samsung kullaniyorum np300e5a 4 gb ram 1696mb nvidia ekran.karti baslarda sorun yasamistim ama sonradan guc ayarlarini yuksek performansa gecirdim ve ne bir kasma ne bir donma akiyordu resmen film izliyordum brnim sarjim uc saat gidiyor alali bir yil oldu oyunda iki saate yakin gidiyor bos biraktigim zaman yedi saati buldu bu pc yi ilk aldiginda nasil sarj ettigine bagli bir de bataryasini cikarark kullanmak pc nin omrunu azaltiyormus haberiniz olsun benim pc de bir sorun oldu sorunu anlattigimda adamin bana sordugu ilk soru bataryasi cikmis halde mi kullandin oldu pc ye zarar veriyor benimkisi ters tepki yaptu ve bataryayi takinca sorun cozuldu

Kardeşim sakın bataryayı çıkarıp kullanmaya kalkmayın bir elektrik dalgalanmasına makinalarınız yanar.. yılda bir 80 tlye değiştirin bataryayı daha iyi

Evet banada aynisini soylediler bir yildada bozulmaz zaten iki uc yil dayanir galiba ve samsunglar isinmiyor ben oyun oynarken isiniyor sadece oda normal bir sicaklik isinma sayilmaz el yakmiyor hp dell casper gibi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimle dokunurum hissederim ağzım var konuşurum engelleyemezsin. Üslubun yanlış forum sitesinden duyduğun sözleri kullanarak senin söylediğini kabullenmemi bekleme mantıklı bir şeyle gel bana.
  • quote:

Elimle dokunurum hissederim ağzım var konuşurum engelleyemezsin. Üslubun yanlış forum sitesinden duyduğun sözleri kullanarak senin söylediğini kabullenmemi bekleme mantıklı bir şeyle gel bana.

Kimseyi engellediğim yok. Üslubumda da bir yanlışlık yok. Mantık arıyorsan kendini sorgula.
  • Tamam almasın soğutucu ahşap zemine koysun bilader tamammı içerdeki devirdaym olan hava ahşabı ısıtarak alttan bikaç derecelik daha ısı versin biz soğutucuyu öylesine kullanalım aliminyum arayıp soğuğu çekiyor diye aliminyum soğutucu bulalım ama herşey boş olsun :) Sende haklısn .
  • quote:

Tamam almasın soğutucu ahşap zemine koysun bilader tamammı içerdeki devirdaym olan hava ahşabı ısıtarak alttan bikaç derecelik daha ısı versin biz soğutucuyu öylesine kullanalım aliminyum arayıp soğuğu çekiyor diye aliminyum soğutucu bulalım ama herşey boş olsun :) Sende haklısn .

Ben mesajlarımda soğutucu alma demiş miyim? Zalman alsın kurtulsun.
  • benim kart 7670m. oyunlarda aman aman bi performans bekleme ama şu driver baya performans arttırmıştı bende. bu arada ısındıkça performansı düşer diyenleri pek takma daha yeni almışsın termal macun yeni fanlar temiz benim hp bile 8. ayında hayvan gibi ötmesine rağmen oyunlarda performans kaybı yaşatmıyor belli bir dereceden sonra sabitleniyor sıcaklık.
    bu senin kartın performansı:http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7650M.70632.0.html
    driver bu:http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst132BetaDriver.aspx

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.