Şimdi Ara

Yeni laptop bluetooth cihazları görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar herkese hayırlı aksamlar.

lenovo s145 aldık bir hafta önce. windows'u falan kurduk her şey süper ama bir sıkıntı var. bluetooth hiç bir cihazı görmüyor. aygıt yonetıcınden kaldırdım sitesinden tekrar driver falan kurdum ama bir türlü kulaklığı gördüremedik. iki farklı kulaklık denedim aynı kulaklıgı başka laptopda denedik görüyor ve bağlanıyor.. sıkıntı ne olabilir yaşan var mı daha önceden ?

• Aslında herşeyi denemişsin

Klavyede wifi/bluetooth açma kapama switch varsa onu ittirin yada klavyedeki fn tuşu ile birlikte uçak simgesine tıklayın.
    Aygıt yöneticisinde bluetooth aygıtına sağ tuş özellikler deyin bu aygıt sorunsuz çalışıyor ibaresinin olduğuna emin olun.

Güvenlik amacıyla kulaklıkları yeni bir cihaza eklemek için tuş kombinasyonu olur bu çoğunluk açma kapama veya başka bir tuşa uzun süre basılı tuttuktan sonra kulaklık bluetooth ta görünür hale gelir, kulaklığın kullanma kılavuzundan yardım alabilirsiniz, bunada dikkat edin.

Aklıma başka birşey gelmiyor, bunları denedikten sonra yine çalışmaz ise aygıt arızalı olabilir

Olurda bu sorunu bi türlü çözersen haberdar etmeyi unutma lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Aslında herşeyi denemişsin

Klavyede wifi/bluetooth açma kapama switch varsa onu ittirin yada klavyedeki fn tuşu ile birlikte uçak simgesine tıklayın.
    Aygıt yöneticisinde bluetooth aygıtına sağ tuş özellikler deyin bu aygıt sorunsuz çalışıyor ibaresinin olduğuna emin olun.

Güvenlik amacıyla kulaklıkları yeni bir cihaza eklemek için tuş kombinasyonu olur bu çoğunluk açma kapama veya başka bir tuşa uzun süre basılı tuttuktan sonra kulaklık bluetooth ta görünür hale gelir, kulaklığın kullanma kılavuzundan yardım alabilirsiniz, bunada dikkat edin.

Aklıma başka birşey gelmiyor, bunları denedikten sonra yine çalışmaz ise aygıt arızalı olabilir

Olurda bu sorunu bi türlü çözersen haberdar etmeyi unutma lütfen
    Usta hala çözemedim... dediklerinede baktım kafayı yemek üzerreyim :D Windows kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba?

Yeni bir sıkıntı daha gördüm. Bluetooth'a girdiğin zaman resimde belirriğim "Diğer Bluetooth Ayarları" yazısına tıklayınca hiç bir pencere açılmıyor. Sadece burda var sıkıntı bu bir ipucu olabilir mi acaba bize ?

Birde aygıt yönetisinin fotoğrafını paylaştım bir eksik, yanlış var mı bir bakabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbwhite -- 1 Nisan 2020; 22:51:1 >

• pcsupport.lenovo.com
    Bluetooth Driver for Windows 10 (64-bit) - S145-14IWL, S145-15IWL, V14-IWL, V15-IWL - TR
    https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/ideapad-s-series-netbooks/s145-14iwl/downloads/DS506404

Denetim masası/program ekle kaldırdan bluetooth adı geçen her uygulamayı kaldırın sonra bu driverı indirip kurun pcyi yeniden başlatıp deneyin.

Düzelmez ise

support.lenovo.com
    Qualcomm Atheros QCA9377 Bluetooth Driver for Windows 10 (64 bit) - ThinkPad 13 Gen 2 - TR
    https://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds119724

Bunuda kurun yine pc yine yeniden başlatıp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 2 Nisan 2020; 0:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.