Şimdi Ara

APPLE USB KLAVYE PC İLE UYUMLU ÇALIŞIR MI ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://sanalmarketim.com/urun/58d9e40f23c7a1aa01e2902cf3e0d828/APPLE-USB-Klavye-Q-International-(Yeni!)-

ARKADAŞLAR LİNKTE Kİ ÜRÜNÜ ALICAM AMA PC YE TAKILDIĞINDA ÇALIŞIR MI YOKSA YALNIZ MAC DAMI ÇALIŞIYOR ??

• bence normal pc dede çalışır.çünkü yeni apple ler vista uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizg

bence normal pc dede çalışır.çünkü yeni apple ler vista uyumlu
    quote:

Orjinalden alıntı: denizg

apple vista ile uyumlu.. (bootcamp i kastediyorsun sanirim? ))

son zamanlarda duyduğum en fantastik yorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turşu Paşa

quote:

Orjinalden alıntı: denizg

apple vista ile uyumlu.. (bootcamp i kastediyorsun sanirim? ))

son zamanlarda duyduğum en fantastik yorum..

Alıntıları Göster
    tamam sakiiin oln kavga yok

mac elime sürmem nefret ediyorum bilmiyrm neden ama apple kullandığı malzemeler çok hoşuma gidiyor diye almaya kalktım . zaten vazgeçtim tr desteyi yokkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

tamam sakiiin oln kavga yok

mac elime sürmem nefret ediyorum bilmiyrm neden ama apple kullandığı malzemeler çok hoşuma gidiyor diye almaya kalktım . zaten vazgeçtim tr desteyi yokkkk

Alıntıları Göster
    YA ARKADAŞLAR BİRİ NET BİR CEVAP VEREBİLİR Mİ UYUMLU MU DEĞİL Mİ ?
  • quote:

YA ARKADAŞLAR BİRİ NET BİR CEVAP VEREBİLİR Mİ UYUMLU MU DEĞİL Mİ ?

Alıntıları Göster
    Evet çalışıyor sorunsuz bir şekilde. Sadece macintosh'a özel fonksiyonları ve tuşları çalışmıyor. F13'den sonra ki tuşlar vb. Onları da çalıştırmak için bootcamp sürücülerini yüklüyorsunuz ya da hazır scriptler var tuşların çalışması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soundchaser

Evet çalışıyor sorunsuz bir şekilde. Sadece macintosh'a özel fonksiyonları ve tuşları çalışmıyor. F13'den sonra ki tuşlar vb. Onları da çalıştırmak için bootcamp sürücülerini yüklüyorsunuz ya da hazır scriptler var tuşların çalışması için.

Alıntıları Göster
    Bu bootcamp sürücüleri ya da hazır scriptleri nereden ediniyoruz peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

http://www.efsavage.com/blog/posts/enable_buttons_on_apple_keyboard_in_windows/

http://www.freshbooks.com/blog/2008/04/03/mac-envy-how-to-use-an-apple-keyboard-with-windows/

http://www.trinityworks.co.jp/US/software/AppleKPro/index.php

Bu da BootCamp sürücüleri;

http://www.happytocode.com/post/Apple-Aluminium-keyboard-Boot-Camp-20-Windows-drivers.aspx

Alıntıları Göster
    Türkçe desteği yok diye almaktan vazgeçtiniz ama belirtmiş olduğunu sitede klavyenin Türkçe Q versiyonun da olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz bu arada.
    http://sanalmarketim.com/urun/c5533c7e63869552ea0d3d23ea4db59b/APPLE-USB-Klavye-Q-Turkce-(Yeni!)-

@ soundchaser, yardımınız için teşekkür ederim bu arada. Siz Apple USB klavye mi kullanıyorsunuz Windows kurulu bilgisayarınız ile? Ayrıca yaşadığınız herhangi bir problem oldu mu? Cevabınızı bekliyorum. Ne zamandır kendime ince, sessiz bir klavye arıyordum. Ayrıca hepte Apple klavyeler hoşuma gitmiştir, o nedenle Apple klavye alabilirim belki ben de. Bakalım, hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: owL ®

Türkçe desteği yok diye almaktan vazgeçtiniz ama belirtmiş olduğunu sitede klavyenin Türkçe Q versiyonun da olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz bu arada.
    http://sanalmarketim.com/urun/c5533c7e63869552ea0d3d23ea4db59b/APPLE-USB-Klavye-Q-Turkce-(Yeni!)-

@ soundchaser, yardımınız için teşekkür ederim bu arada. Siz Apple USB klavye mi kullanıyorsunuz Windows kurulu bilgisayarınız ile? Ayrıca yaşadığınız herhangi bir problem oldu mu? Cevabınızı bekliyorum. Ne zamandır kendime ince, sessiz bir klavye arıyordum. Ayrıca hepte Apple klavyeler hoşuma gitmiştir, o nedenle Apple klavye alabilirim belki ben de. Bakalım, hayırlısı.

Alıntıları Göster
    Ben de olan versiyonu da aynısı Türkçe Q. İstenirse Türkçe F versiyonu da mevcut.

Evet ben de Windows XP kurulu bilgisayar da Apple klavye kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sorunum olmadı. Üstünde bulunan iki USB Hub bile sorunsuz şekilde çalışıyor. Ben de ezelden beri dizüstü bilgisayar klavyesi arıyordum Apple'ın yeni klavyesi tam olarak olmasa da benzer şekilde bu görevi yerine getiriyor. Normal de klavyelerde aynı hız da yazarken rahatsız edici ses çıkarken bu cihaz fazla ses yapmıyor.

Fakat şöyle bir durum var 130 YTL'de bence müthiş bir rakam. Ben neredeyse bunun yarı fiyatına almştım aldığım zaman.

• quote:

Ben de olan versiyonu da aynısı Türkçe Q. İstenirse Türkçe F versiyonu da mevcut.

Evet ben de Windows XP kurulu bilgisayar da Apple klavye kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sorunum olmadı. Üstünde bulunan iki USB Hub bile sorunsuz şekilde çalışıyor. Ben de ezelden beri dizüstü bilgisayar klavyesi arıyordum Apple'ın yeni klavyesi tam olarak olmasa da benzer şekilde bu görevi yerine getiriyor. Normal de klavyelerde aynı hız da yazarken rahatsız edici ses çıkarken bu cihaz fazla ses yapmıyor.

Fakat şöyle bir durum var 130 YTL'de bence müthiş bir rakam. Ben neredeyse bunun yarı fiyatına almştım aldığım zaman.

Alıntıları Göster
    Bu scriptlerin ya da Bootcamp'in kullanımı nasıl oluyor peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: owL ®

Bu scriptlerin ya da Bootcamp'in kullanımı nasıl oluyor peki?

Alıntıları Göster
    Alınmamış bir ürün için bu kadar bilgi zaten yeterli değil mi?
  • quote:

Alınmamış bir ürün için bu kadar bilgi zaten yeterli değil mi?

Alıntıları Göster
    saol verdğnz bilgiler için bnde zaten doların düşmesini bekliyorum yaza doğru muhakkak düşecektir tr desteği olanı yeni gelmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 30 Aralık 2008; 21:52:49 >
  • quote:

saol verdğnz bilgiler için bnde zaten doların düşmesini bekliyorum yaza doğru muhakkak düşecektir tr desteği olanı yeni gelmiş .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu klavyenin kısa yollarını çalıştırmam için yardımcı olacak kimse varmı?
    Bu konuyu hortlatmak ismezdim ama soundchaser arkadaşımız cevap vermediği için buraya yazmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnDiViT

Arkadaşlar bu klavyenin kısa yollarını çalıştırmam için yardımcı olacak kimse varmı?
    Bu konuyu hortlatmak ismezdim ama soundchaser arkadaşımız cevap vermediği için buraya yazmak zorunda kaldım.

Alıntıları Göster
    bootcamp 3.0 ı yükleyin o zaman çalışması lazım her fonksiyonunun apple ın kumandası bile çalışıyor bende şuan windowsda bootcamp ile

• hocam google da yardımcı olabilecek tek paylaşım buydu, yeni konu açmak yerine buradan devam edelim diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

hocam google da yardımcı olabilecek tek paylaşım buydu, yeni konu açmak yerine buradan devam edelim diye düşündüm.

iyi güzel yapmışsınız ama hocam ben kurallar gereği dedim hort yapma yasak diye
  • Apple klavyeyi Windows PC'de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Medya tuşlarını ise KeyTweak programı ile kolaylıkla atayarak aktif olarak medya tuşlarını da kullanabilirsiniz.
    İstediğiniz tuşa istediğiniz özelliği bu program ile kolayca yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.