sürücüler güncel ama sitelerinden girip indireceğim şimdi tüm güncel driverlerini yeniden soruna göre haber vereceim yine
bize tek tek cd deki sürücüler neler yazarsan gereksiz leri söyleyebiliriz.
sata ile ilgili bir program olabilir yada bus driver işlemci ile alakalı herhangi bir yazılım olabilir yavaşlamanın kaynağı.
yanında check işareti olanlar yüklenmemiş olanlar. HAfif silik olarak görünenler ise yüklenmiş olanlar... hala bi değişiklik yok sorun devam ediyor. driver gücelleme programlarından bakıyorum mesela slimdriver hepsini güncel gösterirken devicedoctor güncel olmadığını gösteriyor sağlıklı bi sonuç yok elimde şu anda
arkadaşlar fikri olan yokmu?
arkadaşlar sanırım çözdüm ama bana biraz ilginç geldi şimdi açıklayayım size dün driver programlarıyla, intel in sitesiyle epey haşır neşir oldum ve bırakıp yattım sabah kalktım açtım bilgisayar hızlı çalışıyoru aygıt yöneticisine girdim sekmeleri kontrol ettim IDE ATA\ATAPI denetleyiciler seçeneğinde değişiklik olmuştu eskiden tek seçenek var iken üç seçenek olmuştu oraya girdim güncelle dedim güncelledi kapattım açtım tekrar yavaşladı sonra tekrar aynı yere girdim sürücüyü geri yükle dedim eski haline getirdim düzeldi yine yani bir nevi güncel olmayan driverle çalıştırıyorum burda bi mantık hatası var sanki ama bilgisayar iyi çalışıyor. Şİmdi size aygıt yöneticisinin fotoğfarlarınıda veriyorum yorumlarınızı bekliyorum. NOt: ilk resimdeki ayarlardayım şu an ve sorunsuz çalışıyor güncelle dediğim zaman ikinci fotoğraftakine dönüyor...