Şimdi Ara

Yeni laptop Driver ve sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar dün itibariyle casper Intel®2670QMIntel® Turbo Boost Teknolojisi ile maximum 3.10 GHz., 6MB Intel® Akıllı BellekCore™ i72,2 GHz1366 x 768 px15,6"8 GB750 GBSATA5400 rpm2 GB2 GB DDR3 Atı HD6730 Switchable Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek) Windows 7 Home Premium2,6 kg1333 MHz

almış bulunmaktayım. fakat driver lar konusundan hala içim rahat etmedi. ne driverı bulabiliyorum ne de yukleyebiliyorum.

kalvyenin üzerindeki multimedya tusları kendiliğinden yanıyor kdevreye giriyor cıkıyor bu cok buyuk bir sorun su an itibariyle ; kendi kendine touchpad kapanıp acılıyor mediaplayer acılıyor kapanıyor ekran kartları arasında gecıs yapıp duruyor...

yorumlarınız ve yardımlarınızı bekliyorum.
    şimdiden tesekkurler

• ilk gunden format atin desem ayip olur recovery varsa yapin.yoksa size servis yolu gozukebilir.bu arada keske casper almasaydiniz.
  • valla gözü kararttım az kaldı format atmama ama bu kez kendi win 7 mi kurmayı planlıyorum bir sıkıntı olur mu acaba ? bütün ön yargılara rağmen aldım bunu inat ettim ama umarım pişman olmam...

Sorunlarım sürüyor..
  • yerel disk d de felan driverlari yok dimi baktiniz? yoksa bile format atmadan once bir servise yollayin derim.
  • varda cogu guncel degıl . driverlardan ziyade multimedya tuslarının kendiliğinden her an calısıyor olması buyuk sıkıntı touchpad her saniye acılıyo kapanıyo, bazen diger tuslar devreye giriyor işte ozaman tamamen kaos oluyor; ekran kartları degısıyor muzık acılıyor media player baslıyor ses acılıp kapanıyor . Anlamadım gitti ?
  • Bende dün vatanbilgisayar dan CN-VTI2720A modelini aldım (bugün 110TL zam gelmiş) @aerrawin 'ın dediği gibi driverları biraz sıkıntılı olucak sanırım, casper in sitesine bakıp modeli aradığımda sonuç bulunamıyor işin garibi google dan arama yaptığımdada sadece vatanbilgisayar da çıkıyor. Sırf bu yüzden vatanbilgisayar a üye oldum, satın aldığım ürüne yorum yapıcam "bu modeli siz mi imal ettiniz, kendi sitesinde bile böyle bi model yok" diyeceğim ama bekliyorum :D

@aerrawin kutuda driver CD si vardı sanırım, birde D: sürücüsünde driverlar mevcut idi, recovery yapmanda işe yarayabilir. Bende bu akşam Win 7 ultimte kurmayı planlıyorum, bi sorun çıkarsa recovery yapıcam.

Satın aldığım model bu;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vti2720a-core-i7-2720qm--2.2ghz-8gb-ddr3-1tb-15.6-dvdrw-2gb-hd6610m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57669

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowy -- 12 Aralık 2011; 12:34:59 >

• casper dağıtım yaparken satıcı firmalara göre model isimlerini kodluyor örneğin sizin laptopunuz CN-VTI2720A
    cn-(VT)I2720A ordaki VT vatan bilgisayarı temsil ediyor dolayısı ile internette bu ürün kodu ile arama yaptığınızda sadece vatan bilgisayar cıkar. bu normal- casper in politikası. ve her satıcı firmaya farklı özelliklerde bilgisayar yolluyor ve onlarıda bu sekılde farklı farklı kodluyor hem takibi kolay hemde ürün cesitliligi cok mus gibi oluyor, müsteride aa burası daha ucuz yada daha pahalı diyerekten tercih yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerrawin

casper dağıtım yaparken satıcı firmalara göre model isimlerini kodluyor örneğin sizin laptopunuz CN-VTI2720A
    cn-(VT)I2720A ordaki VT vatan bilgisayarı temsil ediyor dolayısı ile internette bu ürün kodu ile arama yaptığınızda sadece vatan bilgisayar cıkar. bu normal- casper in politikası. ve her satıcı firmaya farklı özelliklerde bilgisayar yolluyor ve onlarıda bu sekılde farklı farklı kodluyor hem takibi kolay hemde ürün cesitliligi cok mus gibi oluyor, müsteride aa burası daha ucuz yada daha pahalı diyerekten tercih yapıyor.

bunu öğrendiğim iyi oldu, yani driver ararken casper sitesinden donanım özelliklerine bakarak mı driver temin edicez.

Ayrıca şimdi farkettiğim bir problem, boş DVD yi bahsettiğim alete taktığımda 1.31gb olarak görüyor, nero ve tarzı programlarla denedim sonuç aynı. DVD nin 4.7, farklı bi pcye takınca 4,7 olarak görüyor aynı dvdyi fakat nirvanaya takınca yine 1.31 görüyor. Aynı dvdye başka pcden veri yazdırıp takınca okuyor, 4,7 olarak görüyor nirvanada. Çözümü varmıdır bilindik bi sorunmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowy -- 12 Aralık 2011; 16:15:50 >

• multi medya tuşları problemim için hala yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. daha 2. gününden servise gondermek istemiyorum eger cozulebilicek bir sorun ise...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerrawin

multi medya tuşları problemim için hala yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. daha 2. gününden servise gondermek istemiyorum eger cozulebilicek bir sorun ise...

Ben sistemi formatlayıp win 7 ultimate kurdum, kutudan çıkan driver & yazılım cdsi herşeyi kendi kurdu zaten, multi media tuşları çalışıyordu kurulum sonrası.

İşine yararmı bilmiyorum faydası olur diye yazdım.
  • bende az once format attım aynı win 7 pro yu kurdum driverlarınıda cd sinden otomatik olarak kurdurttum. bi degisiklik yok hala multimedya tusları kendi kendine basılıyor...
  • bu sıkıntı bi bende var heralde.
  • bende de aynı sıkıntı var dostum ve hala çözebilmiş değilim , wireless sorunluydu güncelleyince düzeldi bu kaldı şuanlık. multimedia tuşları gom player , flv player vs açıldığında sapıyıto. codeclerle mi bi alakası var yazılımsal olarak yada donanımsal mı hala çözemedim. eğer sen bi çözüme ulaştıysan lütfen bana özel mesajla dönermisin. kırcam en sonunda makineyi.
  • bende aynı sorunu yasıyorum.ekran kendi kendine kapanıp acılıyordu ekran kartı driverini kaldırdım internetten yukledim o sorun cozuldu ama hala media player kendi kendine acılıp kapanıyor multimedya tusları kendi kendine yanıp sonuyor.touchpad bazen calısıyor bazen calısmıyor yere fırlatasım geliyor bilgisayarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.