Şimdi Ara

YENİ LAPTOP YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir laptop almayı düşünüyorum fiyatı maximum 1350 ytl olacak yardım ederseniz sevinirim

• Evet arkadaşlar bende Max. 1400 YTL ye bir laptop alıcam konu kirliliği yaratmak istemedim bağa a bi zahmet yardımcı olurmusunuz?
    Photoshop CS2 çalışıcam
    Counter Strike hayranı olarak CS nin tüm sürümlerini rahatça oynayabileceğim (1.5 1.6 Condition Zero ve source)

ve sanal alışverişlere güvenmiyorum. İzmirden bir mağaza tavsiye debilirmisiniz?
    TeknoSa çok pahalı geliyor :D
  • Arkadaşlar isteğinizi biraz daha açın.Sizin istediiiniz fiyatta zilyon tane ürün var.Şu ana kadar bi araştırma yaptıysanız en iyilerinden 3-4 tane getirin kıyaslayalım.Öyle daha verimli olur.Yoksa ilgi göreceğini sanmam bu sorunun.Hadi kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurkılınc

Evet arkadaşlar bende Max. 1400 YTL ye bir laptop alıcam konu kirliliği yaratmak istemedim bağa a bi zahmet yardımcı olurmusunuz?
    Photoshop CS2 çalışıcam
    Counter Strike hayranı olarak CS nin tüm sürümlerini rahatça oynayabileceğim (1.5 1.6 Condition Zero ve source)

ve sanal alışverişlere güvenmiyorum. İzmirden bir mağaza tavsiye debilirmisiniz?
    TeknoSa çok pahalı geliyor :D

Konu kirliliği yaratmak istemiyorsanız önce kuralları okuyun sonra üst konuyu kullanın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.