Şimdi Ara

Yeni Laptopa nasıl ssd takılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir laptopuma 2 hddsi var 2 side 500 gb 7200 rpm şimdi ben bu yeni hddlerden primarysini çıkarıp yerine ssd takıp işletim sistemimi ona kurmak istiyorum ama elimde windows 7 cdsi yok orjinal 64bit olsun istiyorum bunu nasıl yapabilirim birde donanımsal bir problem yaşarmıyım teşekkürler şimdiden

• Eski hardiskini yeni ssd ye olduğu gibi kopyalaman gerekiyor. bu şekilde bağlantı kanallarını doğru yaptıysan çalışır. ama ssd almışken sıfırdan windows kur, performans artışı sağlar. heryerde bulabilirsin dvdsini.
  • sağol arkadaşım ama şöyle bir sorun var benim windowsum orjinal ben bunu orjinal olarak kullanmak istiyorum heryerden bulduğum dvd sonuçta kaçak olucak orjinal olarak nasil kullanabilrim birde bilgisyarin primary hddsinde recoverysi var onuda aktarmam lazım o nasıl olacak
  • Öncelikle aktarmak için Acronis true image kullanabilirsiniz, lisans olayına gelince başka yerden bulduğunuz cd sahte değildir,orjinal cdnin kopyası olan ve crack içermeyen cd edinin,kurulumda laptopta yapıştırılmış olan lisans numaralarını girerseniz, eski lisansınızı kullanmaya devam edersiniz.
  • çok teşekkür ederim arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.