Şimdi Ara

yeni lazer yazıcı alınacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bi tane lazer yazıcı almam lazım bütçem 250TL fakat bu alınacak olan yazıcının tonerinin dolum oluyo olması lazım vs.. yani bitince tekrar yenisini almak zorunda kalmiyim önerebileceğiniz bişiler varsa çok memnun olurum...(biraz araştırdım ama pek bişi anlayamadım çip olayları falan var çözemedim ne alacağımı...)

• brother hl-2040 almanı tavsiye ederim.
  • aldım ve kullanıyorum.. mükemmel bir alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

brother hl-2040 almanı tavsiye ederim.

cool111 kafam karıştı şimdi. Yazıcı tavsiyelerine bakarken daha önce yazdığın yorumları da okumuştum. Başka bir başlıkta brother hl-2040'ı çok eleştirmişsin, xerox 3117 ile xerox 3124'ü tavsiye etmişsin. Şimdi bunu görünce şaşırdım. Daha önce tavsiye ettiğin yazıcıyı almayı düşünüyordum. Neden fikrin değişti?

Yazıcı tavsiyesi ile ilgili diğer başlığın linki :http://forum.donanimhaber.com/m_34253201/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydibaba

quote:

Orijinalden alıntı: cool111

brother hl-2040 almanı tavsiye ederim.

cool111 kafam karıştı şimdi. Yazıcı tavsiyelerine bakarken daha önce yazdığın yorumları da okumuştum. Başka bir başlıkta brother hl-2040'ı çok eleştirmişsin, xerox 3117 ile xerox 3124'ü tavsiye etmişsin. Şimdi bunu görünce şaşırdım. Daha önce tavsiye ettiğin yazıcıyı almayı düşünüyordum. Neden fikrin değişti?

Yazıcı tavsiyesi ile ilgili diğer başlığın linki :http://forum.donanimhaber.com/m_34253201/tm.htm

evet doğrudur. oraya yazdığım yazının tarihine bakarsanız eski tarihlidir. o zamanlarda bu yazıcının dolumu her ne kadar kolay olsada dezavantajı drum ünitesiydi. drum ünitesinin drum kısmı ayrı olarak satılmıyordu ve drum ünitesinin fiyatı yazıcıyla eşdeğer fiyattaydı, maliyeti fazla olduğu için kimseye tavsiye etmiyordum. hatta o yazıda birisiyle kapışmıştım beni cahillikle suçlayıp ahkam kesiyordu bana amerikalardan bahsediyordu bir sürü maliyet hesabı yaptırtmıştı bana ve o kişi bu ürünleri ülkemize getirenlerden birisi çıkmıştı, zorlada olsa ağzından baklayı çıkarmıştı. toner dolum malzemesi satan firmalar zamanla brother yazıcıların drum parçalarını ve toner tozlarını makul fiyatlarla getirmeye başladı ve bu yazıcılardaki drum ünitesi dezavantajı avantaj haline geldi. çipsiz olmasıda tercih edilme konusunda daha üst sıralara yerleşmesine neden oldu. şu anda xerox 3117 ve 3124 modellerinin sıfırını bulmak çok zor, bu yazıcı her yerde rahatlıkla ve ucuz olarak bulunabildiği için artık bu yazıcıyı tavsiye etmeye başladım.

• Gösterdiğin ilgi ve açıklayıcı bilgiler için teşekkürler.

Bir de Brother HL-2040'a kıyasla Xerox Phaser 3140 ve Samsung ML-1660 yazıcıların başta dolum maliyeti, dolum kolaylığı, baskı kalitesi v.s olmak üzere bütün yönleriyle avantajları veya dezavantajları nelerdir? Aralarındaki fiyat farkı 10-25 lira arası değişkenlik gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.