Şimdi Ara

Yeni Leon 1.4 TSI Style (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
23.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bende kararsızım aslında fiyatta 40 milyara kadar limitim var zorlarsam 45 desek bu dediklerimin iyi bir motorlusunu alabilirim 1.4 tsıda benı dusunduren yaklasık ikinci eline 35 milyar verdikten sonra ne kadara satacagım cok fazla zararda etmek istemiyorum gtc de 115 hp olarak düşünüyodum ama bunu diyen 3 kişi varsa düşünmem eger alırsam 180 lini alırım perfomansı seviyorum her zaman hız yapmam ama birisi arkamdan zorladı zamanda altımdaki arabanın iyi gitmesini isterim benzini cok önemlli değil en fazla ne yaka bilirki ama 1.6 stylance düşünüyordum almaktan vazmı gecsem 1.6 dan
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.4citamm

valla bende kararsızım aslında fiyatta 40 milyara kadar limitim var zorlarsam 45 desek bu dediklerimin iyi bir motorlusunu alabilirim 1.4 tsıda benı dusunduren yaklasık ikinci eline 35 milyar verdikten sonra ne kadara satacagım cok fazla zararda etmek istemiyorum gtc de 115 hp olarak düşünüyodum ama bunu diyen 3 kişi varsa düşünmem eger alırsam 180 lini alırım perfomansı seviyorum her zaman hız yapmam ama birisi arkamdan zorladı zamanda altımdaki arabanın iyi gitmesini isterim benzini cok önemlli değil en fazla ne yaka bilirki ama 1.6 stylance düşünüyordum almaktan vazmı gecsem 1.6 dan

VW grubunda sakın 1.6'ya bulaşma pişman olursun. Artık alınırsa 1.4 TSI alınır. 2. el düşünürsen uygun fiyatlara bulabilirsin GTC 180hp biraz araştır Yeni zam geldi sıfırı 50.000tl çünkü

• dostum senin araçta esp var sanıırm
    quote:

Orjinalden alıntı: mathematician42

...

Yeni Leon 1.4 TSI Style

• LÜTFEN ARTIK 1.4 TSI DSG ŞANZIMAN GELSİN SATIŞ PATLAMASI YAŞANIR
  • evet esp var.esp paketi (ESP & EBA + DSR +XDS + Lastik Basınç Uyarısı) için 1.000 TL fark vermiştim.yalnız tr ye gelen makyajlı leonların çok azında var olduğunu öğrenmiştim bayiden.
  • ...

Yeni Leon 1.4 TSI Style
  • kazasız belasız kullan.bende düşünüyorum bu tarz bi aracı ekim ayı gibi almayı.karar veremedim henüz.senin araçta yol bilgisayarı yokmu göremedimde?motoru ve yakıt tüketimi iyi golf gibi aynı.fiyatı toplam kaça maloldu sana?
  • evet inşallah kazasız belasız kullanırsın bende 2 el gtc yada 180 hp leon tsı beklıyorum galeriden istedim gibi bi arac gelirse alcam
  • yol bilgisayarı mevcut.kontak kapalı olduğu için gözükmüyor resimde.aracı alalı tam bir ay oldu.o dönemde bana maliyeti 36.450+1000(esp)=37.450TL tuttu.biraz pazarlıkla 37.100 Tl ye bıraktılar.yalnız benim ki beyaz renk.farklı renkler için sen buna bir de metelik boya farkını da koyacaksın.bu arada full kaskoda +1800TL tuttu.500 de iç dış ziebart koruma :) toplam maliyet aşağı yukarı 40.000TL
  • Gece fotograflarını rica eden bendim,forum a bir süredir giremediğim için teşekkür edemedim,göstergelerin ışıklandırması gayet güzelmiş.kazasız belasız kulanırsın inşallah.
  • benim arac esp siz maalsef ama tcs var esp lileri zaten bir bayii ye gelmiş... 35250 e aldım kaskoyada 1000 lira verdim seni araca göre bana baya ucuza gelmiş .. keske esp lisi olsaydı alsaydım ama aracın yol tutusu diğer makyajsızlara göre biraz daha ii hatta kalkışlarda seri bir arac bende tcs olduğu için kalkışlerde ne kadar gazlarsan gazla araba çizgisini bozmadan devam ediyo....

boya koruma ve cam filmi zenonlar 8000k far ve sislerde toplam 530 a geldi
    quote:

Orjinalden alıntı: mathematician42

yol bilgisayarı mevcut.kontak kapalı olduğu için gözükmüyor resimde.aracı alalı tam bir ay oldu.o dönemde bana maliyeti 36.450+1000(esp)=37.450TL tuttu.biraz pazarlıkla 37.100 Tl ye bıraktılar.yalnız benim ki beyaz renk.farklı renkler için sen buna bir de metelik boya farkını da koyacaksın.bu arada full kaskoda +1800TL tuttu.500 de iç dış ziebart koruma :) toplam maliyet aşağı yukarı 40.000TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bscol -- 1 Temmuz 2009; 14:12:35 >

• kazasız belasız kullanın arkadaşlar
  • merhaba arkadaşlar,
    ben de 20 Mayıs gibi beyaz Leon, 1.4 TSI aldım. Seat Kayadibi, 35400 TL. Malesef ESP yok, TCS var.
    Bu coming home özelliğini ben de çözemedim, donanımda var diyor ama..

geçen hafta servisine orjinal xenon kit sorayım, dedim.. Adamlar süreşe duyarlı farlarıyla birlikte en az 5000 TL tutar demesin mi, hemen hayırlı işler dedim, ayrıldım..
  • stop et kontağı cıkarmada sellktor yap...al 200 e güzel bir xenon tak boş ver 5000 liralık farı marı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BusinessAnalyst

merhaba arkadaşlar,
    ben de 20 Mayıs gibi beyaz Leon, 1.4 TSI aldım. Seat Kayadibi, 35400 TL. Malesef ESP yok, TCS var.
    Bu coming home özelliğini ben de çözemedim, donanımda var diyor ama..

geçen hafta servisine orjinal xenon kit sorayım, dedim.. Adamlar süreşe duyarlı farlarıyla birlikte en az 5000 TL tutar demesin mi, hemen hayırlı işler dedim, ayrıldım..

O ne ya yuh abartmışlar... Opsiyon listesinde 2177 lira Bi-Xenon + gündüz farları, Teknoloji Plus Paket ile 3667tl 5000tl biraz uçmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhaustion -- 19 Temmuz 2009; 12:35:49 >

• 1.4 te dsg niye olmaz anlamadım zaten.gerci o zaman golf satmaz fasherin dedigi gibi.bir de seatlar da 6 ileri dsg var.golflerde de 7 ileri.bu 7 ileri yeni ve biraz daha farkli bir şekilde calişiyormuş.kuru tip diyorlar ama detayini bilmiyorum.
  • golfler leonların eline su dökemez bugun gittim baktım comfortline tsı a 46 bin diyorlar 40bine leon al bin
  • AH ah cahillik ettik gidip c4 aldık bileydim tsi alırdım leon valla şimdi çok pişmanım. inşaallah seneye makyajlı tsi alırız. videolarını izledim 4 de 160 km hız yapıyor daha 2 vites var kullanan arkadaşlar bir deneyebilir mi 6. viteste 2000 devirde kaç km hızla gidiyor ve yol bilg. kaç lt gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.seyrek

1.4 te dsg niye olmaz anlamadım zaten.gerci o zaman golf satmaz fasherin dedigi gibi.bir de seatlar da 6 ileri dsg var.golflerde de 7 ileri.bu 7 ileri yeni ve biraz daha farkli bir şekilde calişiyormuş.kuru tip diyorlar ama detayini bilmiyorum.

Birbirlerine rakip olmalarını bir nebze önlemeyeçalışıyorlar sanırım. Skoda da TSı motor sanırım daha yeni geldi. Skodalar da çok güzel ve kaliteli araçlar hem de VW den çok daha ucuz. Pazarlama stratejisi işte
  • Leon'dan 1.4 125hp olan motor hangi firmaya ait ve hangi arabalarda ortak kullanılmakta. Bu arada makyajlı kasa ne zaman gelecek örnek fotoğrafları var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.