Şimdi Ara

Yeni Leon 1.4 TSI Style

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
23.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.merak ettiğim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.geçen hafta sıfır yeni leon 1.4 tsi style aldım.araçta bulunan coming home "eve kadar izleme" özelliğinin nasıl çalıştığını bir türlü bulamadım.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• seat hakkinda bir bilgim yok ama seat gurubundan bir cevap cikmamis belki benim arabadaki gibi olabilir diye yaziyorum.bende selektor yapinca devreye giriyor.2. ve 3. selektor yapisimda suresi uzuyor.4. de devreden cikiyor.tabi bunlar anahtar kontaktan cikarildiktan sonra farlar kapalı konumdayken oluyor...umarim seat tada boyledir...
  • ilginiz için teşekkür ederim.yarın deneyeceğim umarım olur.
  • diğer mesajınıza verdiğim cevabı buraya da ekliyoru.
    makyajsız kasada sol tarafta bulunan far anahtarını "auto" konumuna getirdiğinizde bu özellikte aktifleşmekte. ancak emin olmamakla birlikte makyajlı leonlarda ışık ve yağmur sensörünün style donanımda bulunmadığını duymuştum siteye baktığımda da bu sensörlerden bahsetmemekte fakat coming home'dan bahsediyor. Dolayısıyla sizin aracınızda tam olarak bu fonksiyonun nasıl aktive edileceğini bilemiyorum
  • arkadaşlar 1.4 tsi dsg gelecek mi bilginiz var mı
  • ben hiç zannetmiyorum eğer gelirse golf satışlarını keser
  • birkaç resim göndereyim dedim :)

Yeni Leon 1.4 TSI Style
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direksiyonu güzel olmuş bu makyajlıların,Allah kaza bela vermesin,yanlız göstergeleri ve gece aracın içini çekip koyabilirsen çok makbule geçer.
  • ...

Yeni Leon 1.4 TSI Style
  • kazasız belasız kullanın
  • Evet göstergeler ve teyp gece çekimi lütfen :)
  • 430 liralık benzinle 1900 km yol yaptım antal ya istanbul arasında 140 160 arası devamlı sürdüm bazı yollarda biraz yavaştık ama 1400 km si rahat yuksek hızlardaydı
  • Merhabalar bende 2007 leon stylance var. Comming home fonksiyonu, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi Far ayar düğmesi Auto konumunda kaldığı zaman devrede oluyor. Yani o şekilde bırakıp araçtan indiğinizde farlar belli süre açık kalıp daha sonra sönüyor. Zaten ben devamlı Auto kunumda bırakıyorum. Hiç düğmeye dokunduğum yok, sadece sis farları için ayar yapıyorum.
  • yenilerde far sensörü olmadığı için öyle oluyorrr
  • gece resimleri istenmişti.biraz geç oldu ama kusura bakmayın.

Yeni Leon 1.4 TSI Style
  • ...

Yeni Leon 1.4 TSI Style
  • ...
  • ...

Yeni Leon 1.4 TSI Style
  • selam beyler bende gtc a3 ve 2007 model leon stylance arasında gidip gelıorum aslında bir nevi a3 aklımdan gitti gibi gtc ve leon cok dusunduruyo 8v olması beni korkutuyo cok aşırı hız tutkunu değilimdir ama altımdaki arabanın basttımıda gitmesini isterim sizce hangisi daha iyi bir seçim olur yardımcı olursanız cook sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.4citamm

selam beyler bende gtc a3 ve 2007 model leon stylance arasında gidip gelıorum aslında bir nevi a3 aklımdan gitti gibi gtc ve leon cok dusunduruyo 8v olması beni korkutuyo cok aşırı hız tutkunu değilimdir ama altımdaki arabanın basttımıda gitmesini isterim sizce hangisi daha iyi bir seçim olur yardımcı olursanız cook sevinirim şimdiden teşekkürler.

1.4 TSI 8v değil ki. 1.6 sakın alma. Hem daha fazla yakar üstüne rezil performansı var. GTC'nin hangisini düşünüyorsun birde? 180hp olansa hiç düşünme onu al
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.