Şimdi Ara

Yeni leon neler değişmeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün tasarım olarak yine hayran bıraktırdı kendine . Resimlerde gözüktüğünden çok çok güzel özellikle arka tasarımı çok hoşuma gidiyor
  • Beyler yeni leon dusuk hizlardaki panik fren yaptiginizda fren pedali sisip arac kizakliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsoldaki ekranın büyük versiyonu opsiyon olarak değil de direk her araçda olması gerek. O kısım biraz olmamış.
    Onun haricinde araç gayet güzel. Daha fazlası Golf sattırmaz zaten. FR a DSG bu yüzden koymuyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzlmmr

Beyler yeni leon dusuk hizlardaki panik fren yaptiginizda fren pedali sisip arac kizakliyormu

Hocam şişmeden ziyade yüksek hızda ani frende araba denge sorunu yaşıyor. Mesela viraja hızlı girdiğinizde ani fren durumunda yalpalama oluyor araçta.
  • Yaklaşık 1 ay önce Leon satın aldım. Düz vites, TDi Style modeli. Kırmızı renkte. Hiçbir opsiyon almadım çünkü kişisel olarak bana gereksiz geldi. Elbette LED'li paketler göze daha hoş gözüküyor ancak o kadar para vermeyi uygun görmedim. Keza diğer opsiyonlar için de şahsi fikrim bu yönde. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence eski kasadan çok daha güzel. Bir türlü eski kasaya alışamamış ve beğenememiştim. Tek söyleyebileceğim nokta, herkesin hemfikir olduğu koltuk konusu. Bunun dışında ne ön panel ne de başka bir yeri beni rahatsız etmiyor şimdilik. Birçok kişinin aksine ön panel benim oldukça hoşuma gitti. Hem çok sade hem de oldukça işlevsel. Gerekli olan her şeye sahipsiniz. Belki çok cancanlı değil ama sonuçta bu da zevk meselesi. Ben şahsen sade ön panelleri daha çok beğeniyorum. Daha önce 2006-2009 yılları arasında 2.0 TDİ Jetta ve Passat kullanmıştım. Elbette malzeme kalitesi olarak arada fark var. Ancak 15-20 bin lira oynayacak kadar da bir fark göremedim açıkçası. Şu an aracım 4000 km'yi geçti. Bir kez İstanbul-İzmir yaparak uzun yola çıktım. Ne yakıtı, ne çekişi ne de yol tutuşu beni üzmedi. Sonuçta ben bu aracı 51.800 TL'ye aldım. Aynı dönemde Clio4 Sport Tourer'lere 52 bin TL fiyat çekildiği göz önüne alındığında parasının hakkını sonuna dek veren mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piankhy1 -- 30 Eylül 2013; 8:57:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

O kol dayama değişmeli, açılırken çıkardığı sese arabada uyuyan uyanır.

Kol dayama gayet kullanisli. Dediginiz ses kademe sesi, yukseltip alcatilabiliyor. Ayrica kol dayama ileri alinabiliyor, bu da vites kullanimi icin kolaylik sagliyor. Ben sahsen aracin ic tasarimini jettaya gore daha guzel buluyorum.

• Yerçekimsiz ortamda muz yemek istiyorum ama çilek tadi gelsin.

Arkadaslar soylenen ve bahsi gecen kalite arttiriminin naliyet olarak yansiyacagi acik. Soylediginiz seylerle golfun bile fiyatinin uzerine cikar bu arac. En guzeli bu fuyata en iyisi bu diyip araci kullanmaya devam etmek

• herşeyden önce yeni ibizadan bi farkı olmalı
     Yeni leon neler değişmeli ?

Yeni leon neler değişmeli ?

• Boşverin hiç bişeyi değişmein yoksa fiyatları uçar octavia'ya ya baksanıza nasul uçtu fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertify

quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Bence de yeni leon dış tasarımdan kaybediyor, eski kasasındaki o sportif duruşu kayboldu resmen.

+1 VAG satın alınca Seatıda batırdılar.Eski leon güzeldi sağolsun Vw halletti.

Iyide o leon dan çoook önce zaten Seat vag grubunundu...

Eminmisiniz hocam? üretim hala seatın hakimiyetindeydi.Son zamanlar eski kasanın ekmeğini yediler birazcık sonra makyajlıyı getirdiler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

quote:

Kol dayama gayet kullanisli. Dediginiz ses kademe sesi, yukseltip alcatilabiliyor. Ayrica kol dayama ileri alinabiliyor, bu da vites kullanimi icin kolaylik sagliyor. Ben sahsen aracin ic tasarimini jettaya gore daha guzel buluyorum.

O kademe Golf'te de var, ses yok.

Leon'daki kol dayama surus esnasinda ses cikartmiyor ki? Ayarlama sirasinda gelen 'tirrrt, tirrt, tirrrt' sesler butun VAG uyelerinde var , Audi A3 dahil olmak uzere.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

quote:

Leon'daki kol dayama surus esnasinda ses cikartmiyor ki? Ayarlama sirasinda gelen 'tirrrt, tirrt, tirrrt' sesler butun VAG uyelerinde var , Audi A3 dahil olmak uzere.

Leon'da rahatsız edici bi' ses var.

Sizin kullandiginiz araca oyle denk gelmis bence , butun seriyi bu sekilde lanse etmek ne derece dogru bilemiyorum , bu arada vw kullanicisiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Fiyatı değişmeli. O olsun bu olsun deyince fiyatı Golf fiyatına geliyor adamda onu alacağıma Golf alırım diyor.
    Led paket cam tavan falan ekletmeyince de çok sıradan görünüyor.
    Güzel bir kampanya lazım Leon'a.

+1905.
  • Leon Mk2 kullanıcısı olarak;

yol sesi alma sorunu halletmişler mi acaba?

birde MK2 leonda olan silecek ve kapı kolu benim hoşuma gidiyor, aynı şekilde olsa iyi olurdu:)

Forumdan duyduğuma göre;

Far yıkama paketinin ilk parti dışında gelmemesi,
    standart koltuk döşemelerinin kötü oluşu,
    kapı kollarının aşağıda oluşu,
    emniyet kemeri yükseklik ayarının olmayışı gibi (-) özellikler duydum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Leon'da rahatsız edici bi' ses var.

Sizin kullandiginiz araca oyle denk gelmis bence , butun seriyi bu sekilde lanse etmek ne derece dogru bilemiyorum , bu arada vw kullanicisiyim.

Ayarlarken ses çıkması normal bir durum. Ayardan sonra kullanım esnasında ses oluşmuyor ise bence sorun yok.

• kullanan tipler değişmeli
  • ibizaya benzemesi eksi
  • Unutmadan, daha önce yazdıklarıma ek olarak şunu söylemem gerek. Bahsedeceğim şey bence eksikten ziyade hata. Aracın dikiz aynalarının konumu nedeniyle cam açıkken çok acayip bir rüzgar sirkülasyonu oluyor. Sigara içen bir insanım, eşim de içer. İzmir'e giderken, camlarımızı açarak sigara içtik. İzmir'e vardığımızda arka koltuktan eşyalarımızı alırken bir de baktım ki camdan dışarı silkelediğim tüm küller arka koltuğa gelmiş. Bundan önceki hiçbir arabamda böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Dışarı silkelediğiniz bu tip şeyler aynaların konumundan dolayı rüzgarla içeri doluyor. Belki de özellikle çevreci bilinçle yapmışlardır bilemem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piankhy1

Unutmadan, daha önce yazdıklarıma ek olarak şunu söylemem gerek. Bahsedeceğim şey bence eksikten ziyade hata. Aracın dikiz aynalarının konumu nedeniyle cam açıkken çok acayip bir rüzgar sirkülasyonu oluyor. Sigara içen bir insanım, eşim de içer. İzmir'e giderken, camlarımızı açarak sigara içtik. İzmir'e vardığımızda arka koltuktan eşyalarımızı alırken bir de baktım ki camdan dışarı silkelediğim tüm küller arka koltuğa gelmiş. Bundan önceki hiçbir arabamda böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Dışarı silkelediğiniz bu tip şeyler aynaların konumundan dolayı rüzgarla içeri doluyor. Belki de özellikle çevreci bilinçle yapmışlardır bilemem artık.

bende sigara kullanrım ve en korktuğum şey külün uçup arka koltuğa düşmesidir. İlgin bir şey gerçekten

• En azindan fr'a bagimsiz suspansiyon gelmeli

Silecekler eskisi gibi olmali
    Kapi kollari ayni sekilde
    Emniyet kemeri ayarlama olmali

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.