Şimdi Ara

Yeni leptop alacağım max3500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni leptop alacağım max3500TL ye hiç bir oyunu kasmamalı sesi iyi olmalı pil ömrü filan da iyi olmalı 3500 tl ye kadar sınırım var arkadaşlar lütfen yardım edin ısınma problemi de olmamalı lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gtx 860 ekran kartlı ve 16GB ramli şu modeli öneririm sana

novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9808
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil0234

Arkadaşlar yeni leptop alacağım max3500TL ye hiç bir oyunu kasmamalı sesi iyi olmalı pil ömrü filan da iyi olmalı 3500 tl ye kadar sınırım var arkadaşlar lütfen yardım edin ısınma problemi de olmamalı lütfen

• Arkadaşlar bende şuan msı var i7 turbo ile 3.4ghz diyor bu turbo olayı nasıl ? ve crysis 3 i highda arasıra kasıyor gta5 veryhigh ta oynayınca bila kasmayacak leptop yokmu????

• Kardeşim işte masaüstüyü bir türlü sevemedim o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var mesela 2 gün açık kalması gerekiyor bazen öyle zamanlarda bile sıkıntı olmamalı yok mu öyle bir leptop

• Kardeşim kaç ghz bu ve ısınırmı 2 gün açık dursa filan kafayı yermi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşlerim ben pek anlamadığım için tavsiye istiyorum ama yinede bir baktım bunlardan 3500 tl civarı olabilcek varmıdır? Yani 3700 max alabilirm
     Yeni leptop alacağım max3500 TL

• Hocam git monstarda o paraya neyi veriyorlarsa onu al

Hem bilgili degilim diyosun servisi iyidir

Hemde cok para vermezsin

• ilk almayı düsündüğüm x550jk ile cıktıgım yola kararı lenovo y50 alarak sonlandırıcam galiba
  • O parayla sakın gtx8xx serisi alma 970 patlat bi tane kafan 2-3 sene rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: halil0234

Arkadaşlar yeni leptop alacağım max3500TL ye hiç bir oyunu kasmamalı sesi iyi olmalı pil ömrü filan da iyi olmalı 3500 tl ye kadar sınırım var arkadaşlar lütfen yardım edin ısınma problemi de olmamalı lütfen

bu 3 modele bakabilirsin benim tercihim msi dan yana olur ama 3 üde işin görür

• Ya şuan bendede msi var sesini hiç begenmiyorum çok ısınıyr ısınmayacak birşey yok mu leptop 😃

• mrsheitan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim baktımda şimdi pil 4 hücreli birinde diğerin de 8 birde 2.5 ghz normal turbo ile 3.5 ghz diyor o ne oluyor? Msı bendedevar da pek begenmedim msi yi cok ısınıyor sesi filan berbat bendeki bir alt modeli ekran kartı filan kaç olursa iyi oluyor birde? Ben toshiba qosmos serisini sevmiştim bir ara bilmiyorum iyi mi hâlâ birde i5 mi daha iyi i7 mi

• Kardeşimlerim sizce en iyi marka nedir leptop olarak?

• Sadece oyun amaçlı alıyorsanız esasen diğer arkadaşlarında dediği gibi Monster sevilen ve servisi de beğenilen bir marka. Sıkıntı yaşayacağınızı da zannetmiyorum. Ama yok ben hem oyun oynarım hem de multimedia açısından da iyi olsun diyorsanız şahsen ben de Asus G550JK-CN545H tavsiye ederim. Üzerindeki hediye gelen subwoofer gerçekten çok güzel ses üretiyor ve gerek müzik ve film için gerekse oyunlarda ciddi anlamda fark yaratıyor. Ancak tabii ki GTX850 diğer bahsedilen ekran kartlarının yerine konmaz o başka. Ama dediğim gibi buradaki amaç çok önemli ve kararınızı da ona göre vermeniz gerekiyor anladığım kadarıyla. Tabii bu arada kasa kalitesi, ısınması vs konusunda da diğer ürünler ASUS'un eline su dökemezler onu da özellikle söylemek isterim.
    bence bir inceleyin derim:
    https://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565532-asus-g550jk-cn545h-i7-4710-8gb-1tb-4gb-gtx850-156-w8.html

Aslında bana kalsa bu kadar para vereceğinize bende bir arkadaşın dediği gibi Masaüstü toplardım demek isterim... Neticede bir masaüstünün vereceği tadı asla 15.6 inç bir ekrandan alamazsınız açık söylemek isterim. Ama tabii ki tamamen tercih meselesi...

Saygılar...
    www.indirimkenti.com

• Peki toshiba kötü mü msı sevmiyorum asus iyi midir?

• indirimkenti kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ilk önce sende Allah razı olsun hepinizden razı olsun bu kadar yardım sever bir millet olduğumuz için çok mutluyum şimdi kardeşim ben oyun oynamak istiyorum sonra arkadaşlarla film izleyince hopötlerden iyi ses çıkması lazım ısınma sorunu kesinlikle olmamalı yani 2 gün açık kalınca volkan gibi ısınmamalı böyle kaliteli oyunlaeı very highda oynuyabilmeliyim birde şu turbo meselesini anlayamıyorum o nasıl oluyor? 2.5 mu bu leptop yoksa 3.5 ghz mı herhalde istediğim leptop imkansız gibi birşey 😃

• UzmanForumcu kullanıcısına yanıt
    Herkezin ortak tavsiyesi Asus peki asustan güzel ne leptop alabilirim ki hiç bilmiyorum 😥

• Bir konuda yanlışı düzeltmek isterim. Toshiba şu an dünyanın bir numaralı notebook bilgisayarını yapan firmadır. Tüm dünya sıralama listelerinde yıllardır 1. numaradan hiç aşağıya inmemiştir. Sıralamaya en yakın diğer ürünse ASUS'tur özellikle hatırlatmak isterim. Ancak tabii ki elektronik şans işidir bunu da unutmayalım...
    Tabii bu arada bir Toshiba Qosmio alacağınız paraya çok daha uçuk özellikli bir monster alabilirsiniz o da başka... Bu bir dünya politikasıdır. Markasına bu kadar güvenen bir firmanın fiyatını da yüksek istemesi gayet normaldir. Modifiye edilmiş bir Tofaş araba güç olarak Mercedes'i sollayabilir ama asla bir mercedes olamaz. O modifiye edilmiş Tofaşın muadili bir mercedes almaya kalkarsanız da deve yüküyle para ödersiniz... Yani olay aynen budur ve tamamen bir tercih meselesidir...

Saygılar
    www.indirimkenti.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.