Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Punto Evo lar için servislerde satılan bu renkli ssutalı anahtar kapları Linea'lar içinde uygun mu acaba ?

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

Linea'ların anahtarlar geniş ve daha farklı kardeş. Pek uyacağını sanmıyorum.

• Şu Linea anahtarları fazlaysa birini bize verin bari
  • Maşallah.::
    Allah kaza bela vermez İnşallah.::
    Güzel otomobil almışsınız hayırlı uğurlu olsun.:
    Ailenizle uzun yıllar mutlu mesut kullanmanız dileğiyle.::

Arkadaşımıza iyi dileklerde bulunmak için yorumun altına Amin yazıp paylaşabilirsiniz.::
  • ayrıca o punto anahtarlıkları hoşunuza gittiysse anahtarın dışını değiştirirsiniz
    aksesuarcılar oto anahtarcılar yapıyorbu işi.::
  • Hocam mantıklı düşünüp yapmanız gerekeni yapmışsınız...

F/P olarak da oldukça başarılı bir araç almışsınız.Güle güle,kazasız belasız binersiniz umarım.Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kesinlikle en doğru hamleyi yapmışsınız

Bizde iki tane linea oldu. Biri eski kasa diyeceğim ama 2012 model 1.6 Multijet Emotion Plus biri de 1.3 Multijet Urban (makyajlı kasa).

Her ikisinden de çok memnunuz. 1.6 olan 30.000km devirdi. Gerek performans, gerek yakıt tüketimi gerekse de donanım olarak çok memnunuz.

1.3 olan da gayet iyi. Tasarımı şık. Yeni kasa derin bordo. Performans konusunda 1.6'yı arıyoruz klima açıkken ama ondan da çok memnunuz özetle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 1 Ağustos 2012; 21:39:10 >
  • Öncelikle Hayırlı olsun dikkatimi çekti yanlış hatırlamıyorsam eski kasada arkalar kampanaydı bunda disk galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Punto Evo lar için servislerde satılan bu renkli ssutalı anahtar kapları Linea'lar içinde uygun mu acaba ?

Linea'ların anahtarlar geniş ve daha farklı kardeş. Pek uyacağını sanmıyorum.

Hocam önemli olan, anahtarın dışının rengi değil biliyorsunuz, önemli olan işlevi

• @cemali44,
    @jack_daniel's,
    @cell-im,

Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Öncelikle Hayırlı olsun dikkatimi çekti yanlış hatırlamıyorsam eski kasada arkalar kampanaydı bunda disk galiba

Evet, her ikisi de disk üstad.
  • Derin ile 1000 km. yi devirdik. Şerefine bugün bir banyo yaptırdım kendisine.

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...
     Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

• quote:

Derin ile 1000 km. yi devirdik. Şerefine bugün bir banyo yaptırdım kendisine.

Maşallah derine,suyu görünce 27dereceye düşmüş hava

• quote:

Derin ile 1000 km. yi devirdik. Şerefine bugün bir banyo yaptırdım kendisine.

bu yakışıklının adı derin mi, nerden esti hocam bu ismi koymak.

maşallah pırıl pırıl olmuş, bende senin resimleri görünce öğleden sonra garaja gidip kendim yıkadım.

• Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Maşallah derine,suyu görünce 27dereceye düşmüş hava

Aynen Serkanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

maşallah pırıl pırıl olmuş, bende senin resimleri görünce öğleden sonra garaja gidip kendim yıkadım.

Ağabey, renginden çıkardık ismi.
    Temiz araç bambaşka oluyor ağabey. Geçen hafif bir yağmur çiseledi, çamur yağmıştı resmen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Ağabey, renginden çıkardık ismi.
    Temiz araç bambaşka oluyor ağabey. Geçen hafif bir yağmur çiseledi, çamur yağmıştı resmen.

ben de beyaz gül mü desem acaba

• Hayırlı uğurlu olsun hocam.Allah kaza bela göstermesin.Allah var,motoruyla donanımıyla yeni yüzüyle güzel araç

Sizin için ve merak eden arkadaşlar için ekleyeyim 0-100 km hız ve fren testi Önceden verildiyse kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Self Control

Hayırlı uğurlu olsun hocam.Allah kaza bela göstermesin.Allah var,motoruyla donanımıyla yeni yüzüyle güzel araç

Sizin için ve merak eden arkadaşlar için ekleyeyim 0-100 km hız ve fren testi Önceden verildiyse kusura bakmayın

Teşekkürler üstad.

• quote:

Orijinalden alıntı: Self Control

Hayırlı uğurlu olsun hocam.Allah kaza bela göstermesin.Allah var,motoruyla donanımıyla yeni yüzüyle güzel araç

adam nasıl vites değiştiriyor öyle, maşallah.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.