Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MMX 166

1.3 mj ıle 1.6 mj arasında vıtes beygır ve tork dısında bır fark varmı?
    ayrıca 1.3 95 beygır sızce yeterlı bır motormudur?yakıt ekonomısı olarak 1.3 kucuk te olsa daha ıyı.

ayrıca sımdı lınea l alınsa ve bayram tatılınde uzun yol yapılsa sıkıntı yasanırmı?rodaj ı goz onunde bulunduruyorum

1.6 mjet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

1.3 mj ıle 1.6 mj arasında vıtes beygır ve tork dısında bır fark varmı?
    ayrıca 1.3 95 beygır sızce yeterlı bır motormudur?yakıt ekonomısı olarak 1.3 kucuk te olsa daha ıyı.

ayrıca sımdı lınea l alınsa ve bayram tatılınde uzun yol yapılsa sıkıntı yasanırmı?rodaj ı goz onunde bulunduruyorum

hiç bir sıkıntı olmaz arkadaşım,araca yüklenmemek koşuluyla
  • arkadaşlar merhaba,
    yakınım sıfır fiat linea 1.3 dizel satın alacak. fakat malumunuz 2013 modeller 1 ay içerisinde çıkacak. 2013 modeller çıktığında haliyle fiyatlarının yükseleceğini tahmin ediyorum. 2013 modeller çıkınca 2012 modeli bayilerin elinde bulunabilirmi ve fiyatı şu anki fiyatından daha ucuza satın alınabilirmi? Şu anda sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor fiat, acaba beklemesiyle hatamı yapmış olur.
    yeni lineanın fiyatı
    4K EASY 1.3 MULTIJET 95 HP 38.740 kaç tl ye alınabilir. ve URBAN versiyonu alınmalımıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Ustad sizin meslek ne ya arabayi ben mi kullaniyorum yoksa sizmi anlayamadim valla :D

Benim yazicagim butun detaylari siz yazmisiniz (:

Meslek Finans , ama otomobil sevdası daha fazla...
    Meslek icabı epey fazla değişik araç kullanma fırsatım oldu(Uzun dönem kiralık filo araçları)
    Ayrıca vaktim oldukta otomobil bayilerini gezer imkan dahilinde araç testleri yaparım.. Ama bende bir huy var , gücümün yetmediği aracın testini yapmam.. Boşuna içimde uhde kalmasın diye... Misal Mengerler ile çalışırız , üst kademeden satış koordinatörüne kadar hepsini tanırım. Müşteri ziyaretine gittiğimizde bazen diyorlar gel teste çıkalım E Class , S Class ne ararsan var... İki defa teste çıktım Birisi C 180 Komp. , diğeri de çok merak ettiğim bir araç olan GLK 350..... Öyle S veya E lere bakıp tavuk çevirme takılı dükkanın camından bakan çocuk gibi yalanıp durmaya gerek yok...

Elmas otodan mütemadiyen ararlar yeni araç geldiğinde test için... Birmot a bu aralar uğrayacam bi... bakayım yeni makyajlı Linea ya..

Ben aslında katalog da bulunan Mavi rengini merak ediyorum.. Canlısını hiç görmedim şimdiye kadar...

Bizde ki bu Otomobil sevdası fena hocam bende de aynı hastalık var.....^^

Fakat Mercedes filan siz baya olayı aşmışınız %)

Peki size bir soru şu anda varsayalım ki 50 bin TL niz olsaydı hangi aracı almak isterdiniz ?

Valla alacağım araç mutlaka dizel olurdu... O fiyat skalasında Linea , Blue , Fluence arasında seçim yapardım... Flue iç hacim olarak öne çıkıyor, Linea ise donanım olarak...

Ama ikinci el D sınıfı da bulunur o fiyata...

2. El D sınıfı bence de en doğru seçim olur diyer araçlar bence o parayı hak etmez

• Hocam yeni araciniz hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin.
    Bende de 2011 emotion plus 1.6 var. Almadan once cok duydum okudum, yok efendim fiat alinirmiymis, linea parasini hak etmiyormusmus vs. Araci teslim aldiktan sonra soylenenlere iyiki kulak asmamisim dedim. Cunku bu paraya bu donanimda baska arac yok. Ben alirken butcem 40.000 liraydi, 38.000 e lineayi almistim. Simdi de seytan durtuyor yeni kasasini al diye ama sabrediyorum. Onumuzdeki gunlerde 10.000 kontrolu icin servise gidecem, belki o zaman seytana uyarim. Yakit tuketimine gelince, en son canakkale marmaris yaptim, yaklasik 200 km si dag yolu 550 km de 105 lira mazot sarf etti (klima hep acik) Yol bilgisayari da 5.1 ortalama gostermisti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün dolaşırken yeni linea nın en boş donanımını gördüm tam bir felakketti hele o jant kapakları
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

arkadaşlar merhaba,
    yakınım sıfır fiat linea 1.3 dizel satın alacak. fakat malumunuz 2013 modeller 1 ay içerisinde çıkacak. 2013 modeller çıktığında haliyle fiyatlarının yükseleceğini tahmin ediyorum. 2013 modeller çıkınca 2012 modeli bayilerin elinde bulunabilirmi ve fiyatı şu anki fiyatından daha ucuza satın alınabilirmi? Şu anda sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor fiat, acaba beklemesiyle hatamı yapmış olur.
    yeni lineanın fiyatı
    4K EASY 1.3 MULTIJET 95 HP 38.740 kaç tl ye alınabilir. ve URBAN versiyonu alınmalımıdır.

2013 modeller 1 ay onra çıkmayacak hocam.
    O yasa değişti, 1 Ocak'ta itibaren gelen araçlar 2013 olarak gelecek, aklınızda olsun.

Dediğiniz aracı sıkı pazarlıkla 36 liraya alırsınız gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Hocam yeni araciniz hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin.
    Bende de 2011 emotion plus 1.6 var. Almadan once cok duydum okudum, yok efendim fiat alinirmiymis, linea parasini hak etmiyormusmus vs. Araci teslim aldiktan sonra soylenenlere iyiki kulak asmamisim dedim. Cunku bu paraya bu donanimda baska arac yok. Ben alirken butcem 40.000 liraydi, 38.000 e lineayi almistim. Simdi de seytan durtuyor yeni kasasini al diye ama sabrediyorum. Onumuzdeki gunlerde 10.000 kontrolu icin servise gidecem, belki o zaman seytana uyarim. Yakit tuketimine gelince, en son canakkale marmaris yaptim, yaklasik 200 km si dag yolu 550 km de 105 lira mazot sarf etti (klima hep acik) Yol bilgisayari da 5.1 ortalama gostermisti.

Teşekkürler, sizin de aracınız hayırlı olsun.
    Ben de eskisini kullansam özellikle Yeni Linea'nın iç değişimi nedeniyle gözüm kayardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Dün dolaşırken yeni linea nın en boş donanımını gördüm tam bir felakketti hele o jant kapakları

Boşuna forza Lounge demiyoruz Serkanım. Lounge ayrı bir dünya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Dün dolaşırken yeni linea nın en boş donanımını gördüm tam bir felakketti hele o jant kapakları

peki 1,3 urban modeli nasıldır hocam, almayı düşünüyorum da, kaşıntım tuttu yine

• quote:

quote:

Evet hocam ya full yada yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

peki 1,3 urban modeli nasıldır hocam, almayı düşünüyorum da, kaşıntım tuttu yine

oyy oyy oyyyyy
    toyota urban cruser al abi

• oncelikle hayırlı olsun. Calıstıgım sırkette 1.3 dızelını 0-50.000 km arası kullanmıs ve motorla ılgili sorunlarla karsılasmıstım ve bunları forumda paylasmıstım. Lınea ılk 40.000 km olarak aratırsanız cıkar hemen. Sızde zamanla kullandıkca forumda paylasım yaparsanız cok yararlı olur. 1.6 dızelde sorun yasar mısınız bılemıyorum 1.3ten farklı bır yapıya sahıp dıye bılıyorum. Makyaj yapınca fıyatı 5bın tl fırladı ama zaten tum arac fıyatları uctu malesef. Genel olarak guzel bır arac ancak 30bınden sonra arka suspansıyonu gacırdamaya baslıyor o bıraz can sıkıcı bir ses cıkartıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU ARABAYI BEN DE TEST ETTİM FİRMANIN VASAT İMAJI DIŞINDA ARAÇ İYİ, ANCAK FİYATI ÇOK. ARALIK AYI GİBİ 38-39 A RAHAT VERİRLER AYNI ARACI
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Hayirli olsun,iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle

Kardesiniz konusunda dogru olani yapmissiniz.en yumusak yastik,temiz bir vijdandir :)

kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

1.3 motorda alınabilecek en yüksek donanım Urban zaten ama 6 hava yastığı 2'ye iniyor. Hız sabitleyici yok, jantlar 15" oluyor.
    İmzamdaki güvenlik donanımları siliniyor. Bana göre güvenlik önemli bir unsur abi. Hele ki C sınıfı araç alıyorsan buna değmeli diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

1.3 motorda alınabilecek en yüksek donanım Urban zaten ama 6 hava yastığı 2'ye iniyor. Hız sabitleyici yok, jantlar 15" oluyor.
    İmzamdaki güvenlik donanımları siliniyor. Bana göre güvenlik önemli bir unsur abi. Hele ki C sınıfı araç alıyorsan buna değmeli diye düşünüyorum.

Eskiden hava yastığımı vardı

• Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin tabanına gün yüzü göstermeyi nasip etmesin.

Aracın rengi hoşuma gitti birde full donanım olduğundan yandaki nikelajlar felan çok güzel olmuş

Az da yakıyor ne güzel

Hem sizin gönlünüz hem kardeşinizin gönlü olmuş.

Yol tutuşu,iç mekan kalitesi nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 28 Temmuz 2012; 22:00:03 >
  • Yeni Linea Gece İç Mekan:

Follow Me Home Farlar:

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.