Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Ustad Linealar puntolar eski tofas sahin kartalin yerine uretilen arabalar kalkip simdi 45 bin tl verilirmi sizce ?
    :D

yani hyundai gibi bi marka varken hele hiç düşünülmez.

arkadaş baştan hatalıydı,yok jettaydı yok bilmemneydi derken aldı linea yı

hakkatten ya hyundai blue , i30 falan varken ne diye ben lineaya taktım ki hyundai bildiğimiz araç en azından hem beygiri yüksek fıstık gibin araba durun siz hele ben bi hyundaiye gidip geliverem hele bakın ne olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bana zorla linea aldıracaksınız o olacak

bahaneye bakıyorsun zaten

Aynen Hüseyin ağabey.

Her şeyi biz yaptırırız zaten değil mi Murat hocam.

aynen Necati hocam kaşınıyo kaşınıyo suçu bize atıyor

gerçektende kaşınıyorum, sıcaklardan terden yapış yapış oldum hele birde rüzgar eserde toz kalkarsa bir kaşıntı yapıyorki sormayın. hatta kafayı 3 kez usturaya vurdum kaşınmasın diye ama nafile... ama kaşınırken kaşınırken bana linea aldıracasınız. (aldıracaksınız) ama ben 1,3 urban tercih edeceğim. eğer yaptığım hesaplar tutarsa tabiki.

• Kardeşim arabam C sınıfı, sataşmayın boşa.
    Varsa başka aynı dingil mesafeli ve bu kadar dolu donanımlı B sınıfı, gösterin görelim.
  • quote:

quote:

Sonucta 2 side B SEGMENTI araclar farki fiyati

Ps ; Bu arada en sevdigim renktir Blue (:

Linea C segmentidir üstad.

http://forum.donanimhaber.com/m_48221046/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

Hocam Photosop tur bu tablo

• quote:

Hocam Photosop tur bu tablo

• Heeeyyt beee Şuna bak !! Milletin gözü gönlü Araba görsün.....^^

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri...

Necati Hocam kesicek bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 27 Temmuz 2012; 19:24:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

İstanbul trafiğinde 7,5 ları rahat görüyor diyorlar. Bu da muadillerine göre epey fazla. Meg 100 hp dcı şehir içinde 5,5/5,7 ile geziyor.

Mersin trafiğinde megane 1.5 dci euro 4 ve euro 5 (2012) motorları linea 1.6 multijetle(2012) aynı güzargahta hafta içi çok sık kullanıyoruz ikisde 6.0 ortalama yakıyor yoğun trafikte. Bizzat tecrübemdir.
  • Hayırlı uğurlu olsun bro. Güzel seçim. Konfor da harika özellikler de. Ekonomik de. Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İspiR

Hayırlı uğurlu olsun bro. Güzel seçim. Konfor da harika özellikler de. Ekonomik de. Allah kaza bela vermesin.

Teşekkürler hocam.
  • quote:

Ustad sizin meslek ne ya arabayi ben mi kullaniyorum yoksa sizmi anlayamadim valla :D

Benim yazicagim butun detaylari siz yazmisiniz (:

Meslek Finans , ama otomobil sevdası daha fazla...
    Meslek icabı epey fazla değişik araç kullanma fırsatım oldu(Uzun dönem kiralık filo araçları)
    Ayrıca vaktim oldukta otomobil bayilerini gezer imkan dahilinde araç testleri yaparım.. Ama bende bir huy var , gücümün yetmediği aracın testini yapmam.. Boşuna içimde uhde kalmasın diye... Misal Mengerler ile çalışırız , üst kademeden satış koordinatörüne kadar hepsini tanırım. Müşteri ziyaretine gittiğimizde bazen diyorlar gel teste çıkalım E Class , S Class ne ararsan var... İki defa teste çıktım Birisi C 180 Komp. , diğeri de çok merak ettiğim bir araç olan GLK 350..... Öyle S veya E lere bakıp tavuk çevirme takılı dükkanın camından bakan çocuk gibi yalanıp durmaya gerek yok...

Elmas otodan mütemadiyen ararlar yeni araç geldiğinde test için... Birmot a bu aralar uğrayacam bi... bakayım yeni makyajlı Linea ya..

Ben aslında katalog da bulunan Mavi rengini merak ediyorum.. Canlısını hiç görmedim şimdiye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 27 Temmuz 2012; 20:34:15 >

• quote:

quote:

Ustad sizin meslek ne ya arabayi ben mi kullaniyorum yoksa sizmi anlayamadim valla :D

Meslek icabı epey fazla değişik araç kullanma fırsatım oldu(Uzun dönem kiralık filo araçları)
    Ayrıca vaktim oldukta otomobil bayilerini gezer imkan dahilinde araç testleri yaparım.. Ama bende bir huy var , gücümün yetmediği aracın testini yapmam.. Boşuna içimde uhde kalmasın diye... Misal Mengerler ile çalışırız , üst kademeden satış koordinatörüne kadar hepsini tanırım. Müşteri ziyaretine gittiğimizde bazen diyorlar gel teste çıkalım E Class , S Class ne ararsan var... İki defa teste çıktım Birisi C 180 Komp. , diğeri de çok merak ettiğim bir araç olan GLK 350..... Öyle S veya E lere bakıp tavuk çevirme takılı dükkanın camından bakan çocuk gibi yalanıp durmaya gerek yok...

Elmas otodan mütemadiyen ararlar yeni araç geldiğinde test için... Birmot a bu aralar uğrayacam bi... bakayım yeni makyajlı Linea ya..

Ben aslında katalog da bulunan Mavi rengini merak ediyorum.. Canlısını hiç görmedim şimdiye kadar...

Bizde ki bu Otomobil sevdası fena hocam bende de aynı hastalık var.....^^

Fakat Mercedes filan siz baya olayı aşmışınız %)

Peki size bir soru şu anda varsayalım ki 50 bin TL niz olsaydı hangi aracı almak isterdiniz ?

• çok güzel hayırlı olsun, maşallah
  • quote:

Kardeşim arabam C sınıfı, sataşmayın boşa.
    Varsa başka aynı dingil mesafeli ve bu kadar dolu donanımlı B sınıfı, gösterin görelim.

B+ dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

B+ dır.

Kafanızdan segment uydurmayın gençlik

@Master_Evil,
    Teşekkürler hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

B+ dır.

Kafanızdan segment uydurmayın gençlik

Google

Linea B+

Ara

Sonuç

B+

• quote:

quote:

quote:

Bizde ki bu Otomobil sevdası fena hocam bende de aynı hastalık var.....^^

Fakat Mercedes filan siz baya olayı aşmışınız %)

Peki size bir soru şu anda varsayalım ki 50 bin TL niz olsaydı hangi aracı almak isterdiniz ?

Valla alacağım araç mutlaka dizel olurdu... O fiyat skalasında Linea , Blue , Fluence arasında seçim yapardım... Flue iç hacim olarak öne çıkıyor, Linea ise donanım olarak...

Ama ikinci el D sınıfı da bulunur o fiyata...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

İstanbul trafiğinde 7,5 ları rahat görüyor diyorlar. Bu da muadillerine göre epey fazla. Meg 100 hp dcı şehir içinde 5,5/5,7 ile geziyor.

hangi şehir içinde 5.5 - 5.7 geziyor megane?

daha dün test gelen dci megane'nin ortalamasına baktım 6.5 gösteriyordu ankara trafiğinde.

Yaklaşık 3 senedir bende olan Megane 2 DCI Exp 100 Bg....

Filo aracı olarak 0 km olarak geldi bana , Şu anda 52 bin km de... Her gün Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Boğaziçi köprüsü üzerinden Ümraniye Küçüksu istikametinde gidip aynı şekilde akşam da eve dönüyorum..

Şu anki trafik sıkışıklığında 6 yı gördü , ama bunun dışında bunca senedir 5,5 - 5,7 arasında gider gelir... Bir defa kar yağdığında haftalık ortalamam 6,4 olmuştu onun dışında hiç yüksek değerleri görmedi...

Teste gelen araç ortalamaları gerçeği yansıtman.. Test aracı demek her altına alanın kırbacı vurduğu araçtır... Normal sürüş stili ile kullanılan bir araç değil...

Test dediğim o değil hocam :)
    Ankara'da computest yapıyoruz biz. Benim motor testi yaptığım araçtı yani. Testi ben yapıyorsam araçların yakıt tüketimi hakkında bilgi sahibi olmak için her aracın yol bilgisayarına bakarım motor testine başlamadan önce. Aracın sahibi de genç birisi değildi, kelli felli bir amcaydı satıcı.

• günaydın, lineacılar
  • 1.3 mj ıle 1.6 mj arasında vıtes beygır ve tork dısında bır fark varmı?
    ayrıca 1.3 95 beygır sızce yeterlı bır motormudur?yakıt ekonomısı olarak 1.3 kucuk te olsa daha ıyı.

ayrıca sımdı lınea l alınsa ve bayram tatılınde uzun yol yapılsa sıkıntı yasanırmı?rodaj ı goz onunde bulunduruyorum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.