Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: red007

quote:

Orijinalden alıntı: gkalmuk

quote:

quote:

Hikayenizi okudum öncelikle bu davranışınız için tebrik ederim..

Bende linea lounge mı bir kaç gün (kurşun gri) içinde teslim alacağım almaya karar vermeme rağmen kafamda pek çok soru işaretleri ve tereddütlerim vardı konuyu yeni gördüm eğer yazdıklarınızı önceden okusaydim hiç tereddüt yaşamazdım.Şimdi için çok rahat. :)

Hayırlı olsun! NE kadara aldınız aracı? Bende aracn parasını verdim plaka işlemlerinin bitmesini bekliyorum!

Teşekkür ederim.

45.500+500 gri renk için.

Eski aracımı 12,000 TL saydılar üzeri kredi.

Bende gri renk aldim lounge modeli icin hersey dahil 44500 aldim

Ödeme peşim mi Kredi Kullandınız mı?

Nerden aldınız aracı..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende linea lounge mı bir kaç gün (kurşun gri) içinde teslim alacağım almaya karar vermeme rağmen kafamda pek çok soru işaretleri ve tereddütlerim vardı konuyu yeni gördüm eğer yazdıklarınızı önceden okusaydim hiç tereddüt yaşamazdım.Şimdi için çok rahat. :)

Hayırlı olsun! NE kadara aldınız aracı? Bende aracn parasını verdim plaka işlemlerinin bitmesini bekliyorum!

Teşekkür ederim.

Bende gri renk aldim lounge modeli icin hersey dahil 44500 aldim

Ödeme peşim mi Kredi Kullandınız mı?

Nerden aldınız aracı..

peşin aldım antep den

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Kazasız belasız binmeniz dileğiyle, hayırlı olsun.. Aramıza hoş geldiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Kazasız belasız binmeniz dileğiyle, hayırlı olsun.. Aramıza hoş geldiniz..

Amin Cümlemize.

Teşekkür ederim dilekleriniz için.

• Yeni linea alanlara hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. Az önce fiatın sitesine baktımda 1.6 longue modeli neredeyse 47 bin tl 1.3 easy modelide yaklaşık 38bin tl. teknik olarak 1.6 ile kıyaslandığında hızlanmada yaklaşık 3 saniye geride ama yakıt tüketimleri aynı sayılır. arkadaşta makyajsız kasa 1.3 modeli var güzel araba. 140-150 li hızlarda bile güven veriyor ama 47 milyar tamam full de olsa bana fazla geldi. keşke pop modelinde eski konsol tasarımını kullanmasalardı. 36 bin tl verilebilirdi ozaman. ( araç almaya niyetlenmiştik bir ara kısmet olmadı ) ama olursa düşüneceğim ilk araçlardan biridir linea ama maksimim 35-36 bin tl ödeyerek :)
  • fiat 2013 takvimini 7013 kişiye dağıtıyor.

şubat ayında linea var

detaylar için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_68886188/mpage_1/key_/tm.htm

• Bu arada aracı daha teslim alamadım pazartesi alacağım.

Dikkat etmemiştim bayide üzerinde hangi marka lastik vardı. Kar da geliyor kış lastiği almak lazım.
  • quote:

Bu arada aracı daha teslim alamadım pazartesi alacağım.

Dikkat etmemiştim bayide üzerinde hangi marka lastik vardı. Kar da geliyor kış lastiği almak lazım.

Bridgestone Turanza ER300 yazlık lastik geliyor hocam.
    Lastik müthiş ama bir kış lastiği değil elbette.
  • Hayırlı olsun hakikaten canavar gibi bir motoru var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Elimde 2 adet eski araçtan kalma kış lastiğim var kar geliyor aldığım gibi taktırayım lastikleri...:) Teşekkürler cevep için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Alır almaz kara denk geldim lastikler 2-3 cm karda bile kalkışlarda tutunmadı. Kar lastiği mutlaka gerekli.
  • Arkadaslar aracımı teslim aldım çok şükür! Araç beklentimiz ötesinde çıktı! Gayte konforlu ve rahat bu kadar iyi olacagını tahmin etmiyordum! Sadece önyargı ve marka imaj meselesi galiba! Aracı bayiden alınca 150 km yol yaptım ortalama 5,5 lire gösterdi yol bilgisayarı! ve blue&me özelliği harika! :) Herkese çok tesekkür ederim! Allah kaza bela vermesin!
  • quote:

Arkadaslar aracımı teslim aldım çok şükür! Araç beklentimiz ötesinde çıktı! Gayte konforlu ve rahat bu kadar iyi olacagını tahmin etmiyordum! Sadece önyargı ve marka imaj meselesi galiba! Aracı bayiden alınca 150 km yol yaptım ortalama 5,5 lire gösterdi yol bilgisayarı! ve blue&me özelliği harika! :) Herkese çok tesekkür ederim! Allah kaza bela vermesin!

Hayırlı olsun tekrar hocam.
    İlerleyen günlerde izlenimlerinizi gene bekleriz.
  • quote:

Arkadaslar aracımı teslim aldım çok şükür! Araç beklentimiz ötesinde çıktı! Gayte konforlu ve rahat bu kadar iyi olacagını tahmin etmiyordum! Sadece önyargı ve marka imaj meselesi galiba! Aracı bayiden alınca 150 km yol yaptım ortalama 5,5 lire gösterdi yol bilgisayarı! ve blue&me özelliği harika! :) Herkese çok tesekkür ederim! Allah kaza bela vermesin!

Hayırlı Olsun,Kazasız Belasız Sürüşler...
  • quote:

Hayırlı olsun,kazasız belasız ağız tadıyla binersiniz umarım...
  • Çok tesekkür ederim arkadaslar! Bi sorum olacak! Follow me home modunu bi türlü yapamadım? bilgisi olan var mı? yol bilgisayarın menüsünde baktım ama göremedim!
  • Daha denemedim ama nette buldum yarın deneyeceğim.

Nasıl Kullanılır ? Benim aracımda ( Fiat Linea ) kontağı kapattıktan sonra, selektör atar gibi kolu çekip bıraktığımda sistemi devreye sokabiliyorum, aynı işlemi tekrarlayınca süreyi de uzatabiliyorum.
  • Bugün denendim aracım "lounge" kontagı kapattıkta sonra sellektor yapar gibi sinyal kolunu geri çektiğimde ekranda follow me 30sn yazdı ıkıncı cekısımde 60 sn ve aractan cıktıktan sonra farlar acık kaldı. 3. sefer denemedım kaca kadar dıye
  • quote:

Bugün denendim aracım "lounge" kontagı kapattıkta sonra sellektor yapar gibi sinyal kolunu geri çektiğimde ekranda follow me 30sn yazdı ıkıncı cekısımde 60 sn ve aractan cıktıktan sonra farlar acık kaldı. 3. sefer denemedım kaca kadar dıye

240'a kadar çıkıyordu yanılmıyorsam 210 da olabilir.
  • Arkadaslar mazotu hangi firmadan alıyorsunuz? Ben aracı ilk aldıgım gün 100 liralık opetteden aldım sadece 160-170 km yaptım daha yarısı duruyor ama araba çok gürültülü calışıyor! Bu aldıgım mazot bitince shell deniyecem! Siz de durum nasıl? Ve aracı teslim alırken sordum yakıtı nerden alayım diye görevli arkadas hangisini isterseniz alın. Çünkü bütün yakıt firmaları yakıt için garanti veriyor dedi! Bende ikilemde kaldım!
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.