Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: red007

Arkadaslar mazotu hangi firmadan alıyorsunuz? Ben aracı ilk aldıgım gün 100 liralık opetteden aldım sadece 160-170 km yaptım daha yarısı duruyor ama araba çok gürültülü calışıyor! Bu aldıgım mazot bitince shell deniyecem! Siz de durum nasıl? Ve aracı teslim alırken sordum yakıtı nerden alayım diye görevli arkadas hangisini isterseniz alın. Çünkü bütün yakıt firmaları yakıt için garanti veriyor dedi! Bende ikilemde kaldım!

Shell V-Power olabilir ama bu mazotun biraz az km gittiği söyleniyor.
    Yaygın değil ama bulabilirseniz BP Ultimate Eurodiesel öneririm. Çok kaliteli bir yakıttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: gkalmuk

Bugün denendim aracım "lounge" kontagı kapattıkta sonra sellektor yapar gibi sinyal kolunu geri çektiğimde ekranda follow me 30sn yazdı ıkıncı cekısımde 60 sn ve aractan cıktıktan sonra farlar acık kaldı. 3. sefer denemedım kaca kadar dıye

240'a kadar çıkıyordu yanılmıyorsam 210 da olabilir.

Evet bugün denedim 30sn-60sn-90sn-120sn-150sn-180sn-210sn en son. :)
  • Bi ihtimal tutturursam hesabı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurma10

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yeni-kasa-2012-model-metalik-siyah-full-1.6-dizel-linea-111092746/detay

şakamı yapmış sizce...

Evet şaka gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurma10

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yeni-kasa-2012-model-metalik-siyah-full-1.6-dizel-linea-111092746/detay

şakamı yapmış sizce...

Biraz sallamış...
    Tamam aracın fiyatı arttı (2013 kredili 49K, peşin 48K). PAzarlıkla rahat 2 lira indirim alınır, 47 liraya kredili, 46 liraya peşin alınır. Hatta peşin 45 de olur.
    İkinci el Lounge'un edeceği 40 liradır. Üstü zor...

• Arkadaşlar merhaba, ben de Fiat Linea Lounge almayı düşünüyorum. Elimde Fiat Marea 1.6 2005 model aracım var. Bunu satıp üstünü kredi ile tamamlıcam. Lakin fiyat oldukça artmış durumda. Bulunduğum şehirde de hiçbir indirim yapmıyorlar. Acaba farklı illerdeki bayileri arasam fiyat farkı söz konusu olur mu ? Bir de kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Malumunuz dizel araçlar benzinlilere göre daha sesli çalışıyor. Acaba bu ses düzeyi ne civarda. Örneğin şehir içi şehir dışı değişiyor mu ? Rahatsızlık verir düzeyde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepe

Arkadaşlar merhaba, ben de Fiat Linea Lounge almayı düşünüyorum. Elimde Fiat Marea 1.6 2005 model aracım var. Bunu satıp üstünü kredi ile tamamlıcam. Lakin fiyat oldukça artmış durumda. Bulunduğum şehirde de hiçbir indirim yapmıyorlar. Acaba farklı illerdeki bayileri arasam fiyat farkı söz konusu olur mu ? Bir de kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Malumunuz dizel araçlar benzinlilere göre daha sesli çalışıyor. Acaba bu ses düzeyi ne civarda. Örneğin şehir içi şehir dışı değişiyor mu ? Rahatsızlık verir düzeyde mi ?

Al pisman olmazsin! Ama biraz sesli. bi süre sonra alisiyorsun! Ben aralik ayinda pesin 44500 aldim metalik renk ve anahtar teslim! cok memnunum aracimdan! baska illerdeki bayiye sor! biraz degisiyor fiyatlar! ben alanyadayim ama gittim antalyadan aldim!

• Bence Linea diyorsanız alttaki araçlara da bir göz atmalısınız.

Honda Civic
    Fiat Linea
    Renault Megan
    Ford Focus

Alttaki karşılaştırmayı da bir inceleyin derim.

http://hangi-araba.blogspot.com/2013/01/renault-megan-m-honda-civic-mi-fiat.html
  • maaşallah Allah kaza bela vermesin. yengeyi ve sizi çok takdir ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba, ben de Fiat Linea Lounge almayı düşünüyorum. Elimde Fiat Marea 1.6 2005 model aracım var. Bunu satıp üstünü kredi ile tamamlıcam. Lakin fiyat oldukça artmış durumda. Bulunduğum şehirde de hiçbir indirim yapmıyorlar. Acaba farklı illerdeki bayileri arasam fiyat farkı söz konusu olur mu ? Bir de kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Malumunuz dizel araçlar benzinlilere göre daha sesli çalışıyor. Acaba bu ses düzeyi ne civarda. Örneğin şehir içi şehir dışı değişiyor mu ? Rahatsızlık verir düzeyde mi ?

Al pisman olmazsin! Ama biraz sesli. bi süre sonra alisiyorsun! Ben aralik ayinda pesin 44500 aldim metalik renk ve anahtar teslim! cok memnunum aracimdan! baska illerdeki bayiye sor! biraz degisiyor fiyatlar! ben alanyadayim ama gittim antalyadan aldim!

ses yalıtımı yaptırmayı düşünderecek kadar ? seslimi hocam

sonax da vs. yapıyorlarmış ses yalıtım

• quote:

Orijinalden alıntı: nyagiz

quote:

quote:

Aslında fazla hız yapmıyorsan gerek yok yalıtım yapmaya! Ben dün antaya ya giderken 150-160 biraz bastım gaza 120-130 dan sonra baslıyor ses almaya! Ama 90-110 gidersen rahatsız edecek bi ses yok! Ama sen bilirsin!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında fazla hız yapmıyorsan gerek yok yalıtım yapmaya! Ben dün antaya ya giderken 150-160 biraz bastım gaza 120-130 dan sonra baslıyor ses almaya! Ama 90-110 gidersen rahatsız edecek bi ses yok! Ama sen bilirsin!

teşekkürler

• bu başlık makyajlı linea forumuna dönüştü ama başlığı açan passenger hocam i30 sevdasına tutuldu..

biraz tezat bir vaziyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

bu başlık makyajlı linea forumuna dönüştü ama başlığı açan passenger hocam i30 sevdasına tutuldu..

biraz tezat bir vaziyet.

Aynen öyle oldu hocam. Kısmet bakalım. Araçtır, alınır, satılır.
    Benim kriterler, senelik yaptığım km, bagaj büyüklüğünün eskisi gibi ihtiyaç olmaması ve özellikle mazot - benzin arasındaki makasın kapanmasından ötürü i30 göz kırpmaya başladı bize. Mayısta her şey kesinleşecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aagir

bu başlık makyajlı linea forumuna dönüştü ama başlığı açan passenger hocam i30 sevdasına tutuldu..

biraz tezat bir vaziyet.

Aynen öyle oldu hocam. Kısmet bakalım. Araçtır, alınır, satılır.
    Benim kriterler, senelik yaptığım km, bagaj büyüklüğünün eskisi gibi ihtiyaç olmaması ve özellikle mazot - benzin arasındaki makasın kapanmasından ötürü i30 göz kırpmaya başladı bize. Mayısta her şey kesinleşecek.

hocam peki şu ana kadar kullandığınız km boyunca

araç içi artısı eksisi ufak bi paylaşım yapabilirseniz ...

hayırlısı olur hocam inş.

• quote:

Elbette hocam.
    Araç kesinlikle Türk ailesinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Motor özellikle açıldıktan sonra canavar.
    Lakin şu var ki dizel araçlar (dCi ve Hdi haricinde) makul hızlarda makul tüketim verileri elde edebiliyorlar. Agresif bir sürüş tarzıyla 7-7.5 litre; sakin kullanımda 6.2 litre yakıyor karma tüketimde. Aracın arka diz mesafesi gayet iyi ama genişlik anlamında biraz daha enine geniş olabilirdi. Bagaj harika ama bagaja eskisi kadar ihtiyacım olmayacak artık. C sınıfı giriş seviyesi bir araç olduğu için B sınıfı ile kıyaslanmaz ama C sınıfı konforu da beklememek gerekiyor. Onun haricinde sıkıntım olmadı. 13 bin km.deyim.

• quote:

quote:

Elbette hocam.
    Araç kesinlikle Türk ailesinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Motor özellikle açıldıktan sonra canavar.
    Lakin şu var ki dizel araçlar (dCi ve Hdi haricinde) makul hızlarda makul tüketim verileri elde edebiliyorlar. Agresif bir sürüş tarzıyla 7-7.5 litre; sakin kullanımda 6.2 litre yakıyor karma tüketimde. Aracın arka diz mesafesi gayet iyi ama genişlik anlamında biraz daha enine geniş olabilirdi. Bagaj harika ama bagaja eskisi kadar ihtiyacım olmayacak artık. C sınıfı giriş seviyesi bir araç olduğu için B sınıfı ile kıyaslanmaz ama C sınıfı konforu da beklememek gerekiyor. Onun haricinde sıkıntım olmadı. 13 bin km.deyim.

teşekkürler,

hdi ve dci ye göre 1 litreye yakın fark ediyor anlaşılan ama tork olayı daha yüksek tabi.

Donanım seviyesi olarak c sınıfı konforda araya sıkışmış gibi. anlaşılan. Bayiden aldığım fiyat 1.6 LOUNGE 47.500 peşin fiyatlar baya artmış durumda.

• 1,6 Lounge 2012 model sıfır arac için bayi 42,800 fiyat veriyor. 2013 modeli 47,000 tl dediler kararsız kaldım.
  • gelin sizde imzamdaki araçla ilgilenin gayet güzel yakıt az vergi az fiyatı uygun, tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.