Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
6
Favori
56.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARMANDO

quote:

Orijinalden alıntı: SS 55

quote:

Orijinalden alıntı: ARMANDO

quote:

Orijinalden alıntı: SS 55

Ya 2 ay önce z506 aldım ama geçen hafta teknosaya gittiğim de logitechin 140 watt ses çıkış gücüne sahip başka bir modelini gördüm ben 225 liraya aldım o model ise 170 liraydı acaba bu teknosanın kazığı mı yoksa bir bildikleri var mı ki daha pahalıya satıyorlar

Siz yanlış gördünüz sanırım! 170 liraya Logitech marka,140W gücünde bir sistem yok malesef piyasada.Keşke olsada alsak :)

Hocam z506'nın etiketinde 75 watt yazıyordu diğerin de ise 140 watt valla ben etiketin yalancısıyım etikette öyle yaziyordu

Muhtemelen üzerinde PMOP Watt değeri yazan bir model gördünüz.Gerçek güç değeri RMS Watt cinsinden olanıdır bakarken buna dikkat ediniz

Neyse hocam bir sorum olacak geçen hafta hoparlörü stereoya bağladım hepsinden tam ses almak için arkadakilerden ses geliyor bu seferde ses açıp kisilan hoparlörden ses gelmiyor bunada bi çözüm bulursan çok sevinirim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: abdllh.08

selam .arkadasla rben dun bu urunu aldım .pc de kullanıyorum .yalnız şöyle bir sorunum var.uydunun ustundekı ses acma yerını donderdıgım zman sag sola,(muzık calmıyorken )cırt cırt dıyor sankı ses acma yerının orda bısey varda ona surtuyor oda hoporlere ıletıyor gıbı sesı..sızdede olemı yoksa yarın gerı gotucem.yukses sede sorun yok ama kısıkta rahatsz edıyor

Hemen geri götür bende de aynı ürün var ama hiçbir sorun yok aldığın ürün bozuk büyük ihtimalle
  • z 506 alıpta pişman olanlar edifer 2000 alın pc nin kulaklık çıkışına takın ikisi muhteşem ikili oluyor her gelen çok süper diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayitusta

z 506 alıpta pişman olanlar edifer 2000 alın pc nin kulaklık çıkışına takın ikisi muhteşem ikili oluyor her gelen çok süper diyor...

z 506 ve edifier amfili 2000 birlestiriceksin bi zahmet guzel ses gelsin o kadar para veriyosun
  • arkadaşlar lg 42lm669 led tv almayı düşünüyorum.ayrıca ps3 üm var onu da o tv de kullanacağım.bu ses sistemini alsam giriş seviyesi olarak memnun kalır mıyım sizce ?
  • ıspartada olsa almıştım...
  • Uygun ayak var mıdır bilen var mı arkadaşlar
  • Bu ses sistemini 3d surround için alacağım kısmetse, forumda 2.eli 100tl olan ses kartı tavsiyesine ihtiyacım var, creative tercihim açıkçası.Tavsiyeleriniz linklerinizi bekliyorum.
  • Merabalar bendede z506 ses sistemi var bildiğiniz üzere merkez hoparlörünün girişi vga kablosunun girişi gibi ben sistemimi başka bi subwoofera takmak istiyorum o wooferdada giriş olmadığı için merkez hoparlör boşta kalıyor. Sorunum bu girişi nasıl diğer girişlerinki gibi speaker girişine çevirebilirim kabloyu kesme taraftarı değilim çeviricilerle olabilirmi acaba önerilerinizi bekliyorum
    Saygılarımla...
  • Bu üründen ses yokken sürekli cızırtı sesi duyan bir tek ben miyim?
  • Arkadaslar bu urunu alirsam laptop umda kullanabilecekmiyim acaba benim istedigim 5.1 ses degil sadece 5 uydudanda ses gelsin yeter ama eger 5.1 ses alabilceksem neden olmasin. Laptop umda sadece 2 tane jack girisi var birisi ses icin biriside mikrofon icin. Laptop umun markasi samsung r580.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z506 da hopların seslerini onboard ses kartı ile yada bir program vasıtasıyla sesleri ayrı ayrı nasıl arttırıp azaltabilirim bir bilen mutlaka vardır umarım 1 yıldır sorumun cevabını bulamadım..!
  • arkadaşlar merhaba,

z506 için bir sorum olacaktı.

bu ürünün arkasında resimde de görüldüğü gibi bir çok giriş var. yanılmıyorsam bunlardan 3 tanesi (en üstteki) bilgisayara bağlamak için. alttaki 5 çıkış ise zaten udyulara gidiyor. Ortada kalan kırmızı ve beyaz girişler ne için? Bunlar RCA mıdır? Evetse ben buraya uydu alıcısının RCA çıkışından ses girişi yapabilir miyim?

Özetle ben bu cihazı hem bilgisayarda hem de uydu alıcısından ses almak amaçlu kullanmak istiyorum. İkisi aynı anda takılı olursa çalışır mı bu sistem?

Ona göre 5+1 sistemimi değiştireceğim. Cevaplarsanız sevinirim.

• teşekkür ediyorum peki genel olarak nasıldır bu alet, sırf uydu ve pc aynı anda kullanabilmek için creative t6160 sistemimden vazgeçiyorum.
    z506 haricinde bu iş için kullanmak için başka speaker alınır mı yoksa bu seçim iyi mi?
    kullanıcı görüşlerini çok önemsiyorum....
  • SELAM ARKADASLR bende yaklasık 6 aydır z506 kullnanıyorum..ama sorunlar basımdan gıtmedı....acma kapama dugmesı olan uydudan hıc net ses alamadım hele dusuk seste..sankı hoporler bırseye degıyormus gıbı ses gelıyordu muzık caldıkca ses cızırtılı gelıyordu. muzık calmadıgında gayet ıyı cızırtı felan gelmıyordu...neyse .gecen eve geldım baktım makına calısmıyor ..sabah acık bırakıp gıtmıstım evden, şimdi fişi takıyorum acma kapama lambası yanmıyor.makına calısmıyor ..bunun sebebi ne olabılr..bıde arkadaslar sızın acma kapama uydusundan ses net gelıyormu.
  • Logitechi severim

• Logiteci severim

• Güzel ve Kaliteli bir ürün
  • Vatan Computer'dan bugün temin ettim şuan kuzu gibi yatıyor Z506 fakat youtube'dan müzik dinlediğimde 2.1 ses geliyor WMP dan 5.1 bunu nasıl düzeltebilirim. Bilgisayarım 7-8 yıllık Realtek ses kartı var.
  • merhabalar. ben logitech z506 yı televizyon için aldım ve çanağa bağladım ama sürekli hışırtı geliyo hoparlörlerin hepsinden bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim.

(yeşil-turuncu-siyah jak lar için 2 tane laleden 3 tane jak a dönüştüren aparat yaptım ve çanağın arkasındaki scart a da scart to lale aparatı taktım)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.