Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
6
Favori
56.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar garantiye inatla deep sesi yüksek sorunu var diye gönderdim.3. gönderişimde bana kutusu farklı, üzerinde türkçe yazılar bulunmayan z506 gönderdiler.Sıfır.

Ve deep sesi yok, duyulmuyor.Uyurken falan rahatsız ediyor kapatmak zorunda kalıyordum.Şu an o yok, tamamen tertemiz.
  • Logitech z 506 indirime ne zaman girecek acaba? yada elinde olup satmak isteyen var m ı...
  • elimdeki l755-16x laptopa bağladığımda uzaktaki uydulardan tam ses alamıyorum,bunun nedi ne olabilir acaba?
  • tv içinde laptop içinde rca dan bağlarsanız surround olmamakla birlikte bütün hoparlörlerden ses alırsınız.
  • ürün hepsiburada.com da kampanyaya girmiş ve 169 tl ye satılıyor. sizce alınırmı bu set bu fiyata...
  • peki surround olarak ses almak istiyorsam ne yapmam gerek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esettt

Teşekkürler verdiğin bilgiler için bayram sabahı vatandan almayı düşünüyorum z506 yı peki önerir misin? bu sistemi ses kalitesi benim için önemli bass ikinci planda cevaplarsan sevinirm. Ayrıca oda ufak

(raf yaparımda matkap yok )

z-506 Logitech'in en son modellerindendir.x530 artık eskimiş bir modeldir! z-506 için x530'un yeni nesili,daha güçlüsü ve daha başarılı baslara sahip olanıdır diyebiliriz.
  • Bu sestemi maximum performansla kullanmak istiyorsanız seskartı şart! Onboard kartla bi cacık olmaz. Creative iyidir. Audigy Value 7.1 modeli Sb live 5.1 modeline göre çok daha yeni bir modeldir.Ses işlemcisi de daha yenidir.Ayrıca EAX efektleri Thx başarısı daha iyidir.Ama sb live 5.1 modeli de yılların eskitemediği ve sürekli yenilenen efsane bir karttır.Vista kullananlar için Audigy Value modeli driver ve yazılımların yeniliği açısınsan daha sorunsuz gibi.Audigy Value 7.1 kart ve Z-506 birlikte kullanıldığında gayet tatminkar performans vermektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

quote:

Orijinalden alıntı: esettt

benim merkez hoparlörden bazı şarkılarda cızırdama geliyo (şarkı dinlerken) şarkı kapalıyken herhangi bir sorun yok ama bazı şarkıda geliyor. Patlak olsa hepsinde gelirdi herhalde Şarkının kalitesiyle alakalı olabilir mi? yani 128 kbps ile 320 kbps ile alakalı mı?

ne 128 i ne 320 si bu sistemi en az 400 le filan dinlemeniz gerekiyor ben 1000 le dinliyorum süper ses çıkıyor jet audi ile düşük kalitedekiler hele 128 ve 320 sisteme zarar bile verebilir kanatindeyim.

Yukarıda 2 tane ses kartı yazdım 2 si arasında fark edebilieceğim bi kalite varmı

1 Creative SB 5.1 VX PCI Ses Kartı
    2 CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI

farkları nasıl acaba bilen varmı

Birde Hala Şu Cevabı İstiyorum Bütün Hop ların Seslerini Ayrı Ayrı Nasıl Ayarlayabilirim Acil Bu sorunun Cevabı Lazım.

Bu kartlardan birini alıp z-506'nız ile kullanmaya başladığınızda eminimki hoparlorleri ayrı ayrı ayarlamak gibi bir ihtiyaç hissetmeyeceksiniz :)

• windows 7 64 bit te hangi ses kartı ile kullanıyorsunuz ?birde onboarddan ses kartını geçince ciddi fark hissedilcekmi ?
  • hoplarlörlerden hiç bir program dan yardım almadan nasıl ses alabileceğimi öğrendim çok oldu ama yeni yeni yazıcam

realteck hd audio yu açın sol üstteki renkli yuvarlak şeylerin mavisi ve yeşiline çift tıklayın

Her İkisinide Ön Hoparlör Çıkışı Olarak Ayarlayın Her Sitede Btün Hoplardan Ses GEliyor.

Herşey Mantık Değildir Bunuda Anlamış Oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 2 Ekim 2012; 9:22:56 >
  • 2 haftadir sol on hoparlorden daha az ses geliyor saga gore garantiye mi gondermem lazim ne denediysem duzelmedi bir turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle gönder garantiye peşinen garanti parası içinde para veriyoruz birde aman boşver demeyelim hemen gönderelim varsın 3-5 gün müzik dinleyemeyip film izlemeyelim.
  • sakın z506 falan alayım demeyin x serisi daha iyi
    x506 görüşünü gibi güçsüzdür watına falan aldanmayın
  • Ya 2 ay önce z506 aldım ama geçen hafta teknosaya gittiğim de logitechin 140 watt ses çıkış gücüne sahip başka bir modelini gördüm ben 225 liraya aldım o model ise 170 liraydı acaba bu teknosanın kazığı mı yoksa bir bildikleri var mı ki daha pahalıya satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

windows 7 64 bit te hangi ses kartı ile kullanıyorsunuz ?birde onboarddan ses kartını geçince ciddi fark hissedilcekmi ?

asus xonar serisi kartların win7 sürücülerinin çok başarılı olduğu söyleniyor,yine creative kartlarda benim tercihlerimden.Alırken minumum 24bit/96khz yada mümkünse 24bit/192khz ses kalitesi verebilen bir kartı tercih ettiğiniz takdirde farkı çok çok net bir şekilde duyacaksınız Onboard bir karta göre yaklaşık 256 kat daha net bir ses deniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SS 55

Ya 2 ay önce z506 aldım ama geçen hafta teknosaya gittiğim de logitechin 140 watt ses çıkış gücüne sahip başka bir modelini gördüm ben 225 liraya aldım o model ise 170 liraydı acaba bu teknosanın kazığı mı yoksa bir bildikleri var mı ki daha pahalıya satıyorlar

Siz yanlış gördünüz sanırım! 170 liraya Logitech marka,140W gücünde bir sistem yok malesef piyasada.Keşke olsada alsak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARMANDO

quote:

Ya 2 ay önce z506 aldım ama geçen hafta teknosaya gittiğim de logitechin 140 watt ses çıkış gücüne sahip başka bir modelini gördüm ben 225 liraya aldım o model ise 170 liraydı acaba bu teknosanın kazığı mı yoksa bir bildikleri var mı ki daha pahalıya satıyorlar

Siz yanlış gördünüz sanırım! 170 liraya Logitech marka,140W gücünde bir sistem yok malesef piyasada.Keşke olsada alsak :)

Hocam z506'nın etiketinde 75 watt yazıyordu diğerin de ise 140 watt valla ben etiketin yalancısıyım etikette öyle yaziyordu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARMANDO

quote:

Hocam z506'nın etiketinde 75 watt yazıyordu diğerin de ise 140 watt valla ben etiketin yalancısıyım etikette öyle yaziyordu

Muhtemelen üzerinde PMOP Watt değeri yazan bir model gördünüz.Gerçek güç değeri RMS Watt cinsinden olanıdır bakarken buna dikkat ediniz

• selam .arkadasla rben dun bu urunu aldım .pc de kullanıyorum .yalnız şöyle bir sorunum var.uydunun ustundekı ses acma yerını donderdıgım zman sag sola,(muzık calmıyorken )cırt cırt dıyor sankı ses acma yerının orda bısey varda ona surtuyor oda hoporlere ıletıyor gıbı sesı..sızdede olemı yoksa yarın gerı gotucem.yukses sede sorun yok ama kısıkta rahatsz edıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.