Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
6
Favori
56.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuzunu bulup da 150 lira gibi fiyatlara satanlar olmuştu. Hala olabilir bir araştırın derim.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Ucuzunu bulup da 150 lira gibi fiyatlara satanlar olmuştu. Hala olabilir bir araştırın derim.
    Baktım araştırdım maalesef yok 200 den aşağı. Varsa tanıdığınız bildiğiniz söylerseniz sevinirim. 1 hafta zamanım var gerçi.

• Maalesef.

• InsideR kullanıcısına yanıt
    Bu sorun bir kaç gündür bende de başladı. Ses gittiğinde LED ışığı biraz kararıyor.
  • merhabalar logitech z506 sipariş ettim bende imzada göründüğü sistem var, aklıma soru takıldıhttp://tr.msi.com/product/motherboard/Z87-G45-GAMING.html#hero-overview linkteki z87-g45 anakart var bir sorun çıkmaz değil mi ?
  • Bu mereti kablosuz aparatı ile kullanan var mı?
    Bi türlü bağlayamadım o aparta bağladığımız kırmızı ve beyaz'ın diğer tarafı sadece siyah
    nereye bağlayalım bunu şimdi hopörlerin arkasına mı,bilgisayara mı?
  • kablosuz aparatıda mı varmış bunun daha yeni öğreniyorum 3 yıldır kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesshn18

kablosuz aparatıda mı varmış bunun daha yeni öğreniyorum 3 yıldır kullanıyorum :)

kablosuz aparatı mı varmış
  • Çöl Tilkisi kullanıcısına yanıt
    Kablosuz aparatı olduğunu ilk sizden duydum hocam.
  • Çöl Tilkisi kullanıcısına yanıt
    Bende yeni duydum o aparatı. SS atabilir misiniz acaba?
  • Arkadaşlar buldum bundan bahsediyordum
     Yeni logitech Z506 Ana Konu

http://www.logitech.com/en-us/product/bluetooth-audio-adapter

Kutunun içinden çıkan kablonun bi ucunda kırmızı ve beyaz girişler var onları doğrudan rca'ya taktım ama diğer tarafta nereye bağlayacağımı bulamadım ses sistemine mi kasaya mı?

Bi de aux muhabbeti var o ne ola ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 31 Ekim 2015; 2:22:55 >

• bu urune ayak takanlar varmıs ama bılgısı olan varmı
  • Arkadaşlar mesela ben kabloyu uzatmak istiyorum nasıl yapacağım. Hani iş yerinde farklı farklı yerlere takacağım bunu ses gelsin her yerden :D
  • Arkadaslar ses ceyrekte bas ortadan biraz yuksek hoparlorde baslari vurduktan sonra dizt dizt sesi geliyor
    Sadece subwooferda var bu durum. Normal mi acaba? Sanki bir sey titriyor gibi icinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z506 mı ikinci el x540 mı yoksa t6300 mü halen düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: doubleb

Arkadaşlar iidir hoştur alında o öndeki zamazingoları sakın tweeter sanmayın bazı arkadaşlar yanılgıya düşmüş. Öndekiler tweeter görüntülü plastikten başka birşey değil açın gözünüzü...!!!!!!!

Logitech işi iice üçkağıda vurdu çıkarılan yeni sistemlerin hiçbirisi eskilerin yanından bile geçemez.

nerde x230 gibi 2.1
    nerde x530 gibi 5.1
    nerde z5500
    nerde z2300

Bu saydığım ürünlerin üst versiyonları diye çıkan ürünlerin hepsinde kumanda,hapörlör, malzeme, watt değerleri, malzeme kalitesi kırpmaları var. Bu eski ürünlerle ses sistemlerinde yer edinen logitech şuan bu ürünlerin ününe dayanarak yüksek kar amaçlı sistem satıyor. Dikkat edin üstte sayılan ürünlerin 4 ü de bir çok kişi tarafından efsane söylemiyle abartılacak kadar ünlü..

Ben almayın demiyorum alın ama ne aldığınızı bilin.

Gördüğüm en doğru yorumlardan biridir...

Logitech Z506 ve Z623 kullanmış satmış biri olarak diyebilirim ki Logitech + Pişmanlık = ÇÖP...

• Arkadaşlar bana 2 tane lazım. En ucuz nereden alabilirim. Fiyatlar çok uçuk gerçekten.
  • Arkadaşlar tv ye başlayacağım hangi kabloları almam lazım

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Led tv içinde olur değil mi hocam bu aparatın ismi ne nerden temin edilir

• z serisine yakışmayacak bir ürün bence özellikle tasarım olarak berbat kalite olarak vasatın üstüne çıkamayacağı da aşikar fakat her zamanki gibi f/p ürünü olmaktan öteye geçemiyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.