Şimdi Ara

Yeni Lumia amiral gemileri yüksek bir fiyattan satışa çıkabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg g3 kullaniyorum. Lollipop rezalet kitkata dondum. 735 bile bundan akici. Iyi bir wp ciksin hemen alacagim insallah. 3 senelik 920 bile cok cok iyi bir cihazdi hala gideri var.

• Lumia modeller zaten ya ucuz olduğu için yada değişik olduğu için tercih ediliyor,üst modelden daha fazla kar payı istemeleri mantıklı gibi zaten 650 dolar veren 700de verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd400 kullanan 830u 1400e soktu piyasaya. Şaşırtmıyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanb85

Apple iphone çıkardığında uygulama vs. yokken bile veriyodunuz paraları. Belki de böylesi iyidir ne kadar pahalı o kadar ulaşılmaz ;)

o zaman telefon siparisle verilsin. parasi odendikten 3 ay sonra filan musterinin elinde olsun ki musteri kendini ozel zannetsin. belki bu sekilde daha da cok satarlar
  • Zaten ya çok uygun oluyor ya da çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Sd400 kullanan 830u 1400e soktu piyasaya. Şaşırtmıyor artık.

+1

insan bari sd600 + 2 gb ram koyar.
  • Yaaaaaw, ne yapsam da batsam acaba....

(Batmak derken Microsoft'un komple batması değil, o alanda zarar edip, kapatması. Mesela Sony'nin TV bölümünü satması vs. gibi...)

• Fanboy ekrem

• Hala microsoftun batacağını zanneden kamiller var.Gelecek ilave vergilerle " yerli montajcıları korumak için " her durumda pahalı gelecek bu ürünler.Televizyon,beyaz eşya v.s.

• Yeap haberin orijinali :

Lumia cihazların geleceğine yönelik açıklamaların ve işten çıkarmaların ardından, Windows’un baş ismi Terry Myerson’dan yeni Lumia cihazlar hakkında bilgi geldi. Windows 10’un tamamlanmasının ardından üst seviye cihaz tanıtacağı biliniyorken, Myerson; yeni premium Lumia cihazların yakında tanıtılacağını paylaştı.

WPC’de paylaşılan açıklamada Myerson, Lumia’ların geleceği ile ilgili gelişmeleri geçen hafta duyurduklarını paylaşırken Windows 10 için tasarlanmış premium Lumia’ların yakında görebileceğimizi paylaştı.

Microsoft’un yeni üst seviye cihazlarının 4 Eylül’de IFA fuarında tanıtılabileceği düşünülüyor.

kaynak:wpHaber !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Sd400 kullanan 830u 1400e soktu piyasaya. Şaşırtmıyor artık.

+1

insan bari sd600 + 2 gb ram koyar.

730 ile kamera farkı var alti üstü. Fiyat farkı 400 lira. Hadi ekran da daha keskin olsun. Değmez abi ya. Bir de röportajda "kullanıcının bu deneyimi tatması gerek. Aldıklarında anlayacaklar" demişti genel müdür sanırsam 830 hakkında.

• konu yine hater dolmuş konuşun siz ben de bloklayayım muhalifler sizi.
  • Zaten satmayan telefonları iyice batıracaklar bu gidişle. Üç beş fan kitlesiyle yürümüyor maalesef bu işler.
    Windows 10'uda gördük.. Muhtemelen çok uzak olmayan bir gelecekte kapatırlar mobil bölümü zira ne doğru düzgün satıyor nede pazar payı diye birşeyi var.

• Gelsin gelsin yüksek fiyattan gelsin...iki ay sonra dükkânı kapattık der olur biter..

• beklemekten sıkıldım 640xl aldım lanet olsun sizin çıkaracağınız telefona ama halen wp aldım.

• PAHALI OLURSA BELKİ DAHA ÇOK SATAR!

'BAKIN SİZ ALAMIYORSUNUZ BEN ALABİLİYORUM, PARA BENDE GANİ' ANLAMI ÇIKAR...

• Bir bitmediniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk Lumia mı kalsın o işletim sistemine o markete o tasarıma 1000 lira bile fazla
    +1 sen rakiplerin kadar iyi cihaz üretip ,çok daha ucuza satacaksın ki millet alsın. işletim sistemi ve market bu haldeyken kimse terch etmez kolay kolay. 1800 küsür TL ye g4 satıyorlar. sen 1400 ,1500 e satacaksın ki insanlar alsın.

Türkiye için geçerli bu. Türkiye'deki pazar zaten Apple'ın elinde olduğu için LG istediği fiyattan satsın o kesim yine Apple alacaktır.

Yurtdışında bütün telefonlar aynı aralıkta satıldığı için sıkıntı olmayacaktır.

Dünya sadece Türkiye'den oluşmuyor+ TR dediğim gibi Apple'ın elinde. Kim ne yapsın Microsoft cihazlarını.

• Lg g3 aldim. Android kitkat a donuncd biraz normale döndü. İkinci el almistim millet bunun sifirina 1600 tl veriyor. 1600 bu ederse iphone 3000 tl de eder. Lollipop da bildirim ekranini indirirken bile takilma oluyor.

920 bile gayet iyi calisyor hala. Yeni lumialarin tek eksigi uygulama. yoksa androidden kat kat iyi

• Polikarbonattan vazgeçip artık daha elit görünümlü metal kasalara geçmeleri lazım acilen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.