Şimdi Ara

Yeni M3 iPad Air tanıtıldı: İşte 2025 iPad Air özellikleri ve Türkiye fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: punchpunchpunch Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu u alacağıma m2’li ipad pro almak daha mantıklı.
    M3 air’da Halen promotion 120hz ekran yok, touch id’nin yerine halen face id gelmemiş, proda olan 4’lü hoparlör ses sistemi yerine 2’li streo hıparlör var, mikrofon sayısı daha az, thunderbolt desteği yok, tek kameralıve flaşsız ve optik zoomsuz, ilgilisi varsa smart folyo desteği yok. Bu özelliklerin çoğunu kullanırsınız ya da kullanmazsınız ama aynı paraya uada daha ucuza bunlara sahip olmak varken gerek var mı m3 air’a? Tek artısı güncel model olup 1-2 sene fazla güncelleme alacak olması

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Bu gücü niye koyduklarını anlamıyorum sadece. MacOS’te çalışan tüm uygulamalar burada da çalışsa o zaman mac satışları düşer anlıyorum ama bu güç de boşa gidiyor. iPad ile MacBook’u birleştiren bir ürün yapmak da en azından şu an mümkün değil gibi ki Apple da böyle bir şeyi istemez zaten. He keşke macOS ile tam uyumlu bir durum olsa ama dediğiniz gibi bunu yapmazlar.

• Honor magicpad2 alırım keyfime bakarım

• M2 versiyon çıkalı daha 1 yıl bile olmadı M3 versiyon geldi çok ilginç

• Canoktun C kullanıcısına yanıt
    Bu gücü niye koyduklarından ziyade güncellemeye değer olmadığını düşünüyorsunuz sadece. Adamlar kendi işlemcilerini yapıyor, mobil-PC demeden hepsine koyabilecek teknolojileri var.

Her sene iPad alacak farklı grup insan olduğu için her sene ürünleri yeniliyorlar ve stratejilerine göre M işlemcilerinden koyuyorlar işte.. Zaten M1-M2'ye sahip olanın yükseltme yapmasının anlamlı olup olmadığına kullanıcı karar vermeli.

Benim kullanımıma göre ara model anlamsız, eskiden tasarım farkı varken bir nebze albenisi vardı ama standart iPad veya Pro arasında kayboluyor bunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Apple’nin hz takıntısı ne olacak ya ?

• Bunlar çılgın rakamlar. 70k ya çok iyi bir windows notebook alınabilir. Mobil işletim sistemi bir yere kadar pc nin ve windows un yerini tutmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.