Şimdi Ara

Yeni macbook air türkiyeye geliş tarihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emirbt

Merhaba bugün itibariyle 2012 MacBook Pro ve Retina Display MacBook Pro'lar satışa sunuldu, almayı düşünenlere yardımcı olabilirim, çok teşekkürler, iyi çalışmalar.

Nerede satışa sunulduğunuda söyleseydin
  • Merhaba reklam olarak algılanmasın diye mesajımda belirtmedim, tüm Türkiye'de satışa sunuldu, özellikle ek bilgi almak isteyen arkadaşlara kişisel mesajla yardımcı olabilirim, teşekkürler.
  • quote:

Merhaba bugün itibariyle 2012 MacBook Pro ve Retina Display MacBook Pro'lar satışa sunuldu, almayı düşünenlere yardımcı olabilirim, çok teşekkürler, iyi çalışmalar.

Nerde satişa sunuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba reklam olarak algılanmasın diye mesajımda belirtmedim, tüm Türkiye'de satışa sunuldu, özellikle ek bilgi almak isteyen arkadaşlara kişisel mesajla yardımcı olabilirim, teşekkürler.

özel mesajla ayrıntılı bilgi atabilirseniz sevinirim.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/121675/apple-macbook-air-z0mdq.aspx bu modelin fiyatı nasıl uygun mu sizce? 2650 tl?

Apple MacBook Air Z0MDQ alınmalı mı yoksa yeni modelleri mi beklemeli?
  • beklenecek birşey yok, bilkomda satışta şuan yeni model
  • saka gibi fiyatlarda satiliyor, yurtdisindakiler de kar payi koyuyor, onlarin da vergisi vs var, ama ben boyle fiyat gormedim hicbir ulkede, resmen dalga gecer gibi fiyat belirliyorlar... 2 kati resmen.
  • bu fiyatlara zor satılır zaten, neyse artık vatan in stoklarına girmesini yüzde 20 indirimi fln bekleriz

biraz akıllı davransalar 2600 -2500 a fln satsalar şu macbook air leri müşteri sayısını 10 a katlıyacak firmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naqwart -- 12 Temmuz 2012; 12:55:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.