Şimdi Ara

Yeni macbook air türkiyeye geliş tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay oldu duyurulalı yeni macbook air ne zaman girer piyasaya tahmini?

• apple'ın Türkiye sitesini yenilemişler, fazla uzun sürmez. ayrıca şuan elmacıpazarı sitesinde satışa başlamışlar, ama fiyatlar yüksek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllHELLFIRElll

apple'ın Türkiye sitesini yenilemişler, fazla uzun sürmez. ayrıca şuan elmacıpazarı sitesinde satışa başlamışlar, ama fiyatlar yüksek gibi
    önceki modele göre macbook air fiyatları 100 dolar düştü, bakalım ülkemizde ne kadar düşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqwart

önceki modele göre macbook air fiyatları 100 dolar düştü, bakalım ülkemizde ne kadar düşecek

Alıntıları Göster
    şuan istanbul bilişim ve birçok satış sitesinde mevcut bilkom falan dersen eylülde anca gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

şuan istanbul bilişim ve birçok satış sitesinde mevcut bilkom falan dersen eylülde anca gelir

Abi o kadar uzun surmez bence. Temmuzun sonuna dogru gelir diye tahmin ediyorum. Yani umarim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

quote:

Abi o kadar uzun surmez bence. Temmuzun sonuna dogru gelir diye tahmin ediyorum. Yani umarim:))

Macbooklar ıpad yada ıphone gıbı cok gıden urunler degıl ayrıca aırlerde sıstem dısı bır degısıklık olmadıgı ıcın ve bırcok ınsan bunu bılmedıgı ıcın bılkom once elındekı eskı modellerı bıtırmeye calısır eger agustosta gelıcekse retinalı macbook pro gelır bence bılkomu beklemenın bır mantıgı yok yurtdısı bır urun almanı tavsıye ederım 1 yıl garantısı var bılkom bakıyor 1 yıl daha fazla garantı ıcın 1000-1500 tl arası fark vermen mantıksız

• quote:

quote:

quote:

Macbooklar ıpad yada ıphone gıbı cok gıden urunler degıl ayrıca aırlerde sıstem dısı bır degısıklık olmadıgı ıcın ve bırcok ınsan bunu bılmedıgı ıcın bılkom once elındekı eskı modellerı bıtırmeye calısır eger agustosta gelıcekse retinalı macbook pro gelır bence bılkomu beklemenın bır mantıgı yok yurtdısı bır urun almanı tavsıye ederım 1 yıl garantısı var bılkom bakıyor 1 yıl daha fazla garantı ıcın 1000-1500 tl arası fark vermen mantıksız

Bilkom sitesine yeni macbookları koymuş. Ama altında yakında stokta diyo. Yinede gelmesi fazla uzun sürmez bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert97s

quote:

quote:

quote:

Bilkom sitesine yeni macbookları koymuş. Ama altında yakında stokta diyo. Yinede gelmesi fazla uzun sürmez bana göre.

Gelmesı onemlı degıl fıyata bakman yeterlı almamak ıcın

• Temmuz ayında gelmesi imkansız çünkü daha apple'ın stoklarında bile macler yok satılanlar daha teslim edilmedi durum abd'de böyleyken eylülden önce gelmesi imkansız

• quote:

Temmuz ayında gelmesi imkansız çünkü daha apple'ın stoklarında bile macler yok satılanlar daha teslim edilmedi durum abd'de böyleyken eylülden önce gelmesi imkansız

Stoklarda sadece retina modeli yok, ama diger macbook air modelleri hem avrupada hemde amerikada stoklarda mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardax_x

quote:

Temmuz ayında gelmesi imkansız çünkü daha apple'ın stoklarında bile macler yok satılanlar daha teslim edilmedi durum abd'de böyleyken eylülden önce gelmesi imkansız

Stoklarda sadece retina modeli yok, ama diger macbook air modelleri hem avrupada hemde amerikada stoklarda mevcut

Alıntıları Göster
    stoklarda mevcut olması birşeyi değiştirmez apple bizi 3.dünya ülkesi yerine koyduğu için eylülden önce gelmesi çok zor ama umarım yanılırım

• quote:

stoklarda mevcut olması birşeyi değiştirmez apple bizi 3.dünya ülkesi yerine koyduğu için eylülden önce gelmesi çok zor ama umarım yanılırım

Dogru olmayan bir bilgiyi duzelttim sadece. Bencede hala yeni cikan modellerin aninda turkiyeye gelmemesi buyuk bir sorun.

• Dun gece bilkoma mail attim. Uyandigimda cevap gelmisti, air modeli icin 1-2hafta icinde stoklara girmesini beklediklerini soylediler.

• quote:

quote:

Dogru olmayan bir bilgiyi duzelttim sadece. Bencede hala yeni cikan modellerin aninda turkiyeye gelmemesi buyuk bir sorun.

Bence apple turkiyeyi kesfetmeli. Urunlerinin turkiyedeki satis rakamlari cok yuksek. Ya da bilerek yapmiyor. Apple store falan acilirsa zaten direk bir adim atlamis oldugumuzu kabul etmis olurlar. Arkadasin dedigi gibi 3. Dunya ulkesi olarak gormeye devam edecek. Kabullenemiyorlar cok hizli gelistigimizi..ya da kabullenmek istemiyorlar..

• quote:

quote:

quote:

Bence apple turkiyeyi kesfetmeli. Urunlerinin turkiyedeki satis rakamlari cok yuksek. Ya da bilerek yapmiyor. Apple store falan acilirsa zaten direk bir adim atlamis oldugumuzu kabul etmis olurlar. Arkadasin dedigi gibi 3. Dunya ulkesi olarak gormeye devam edecek. Kabullenemiyorlar cok hizli gelistigimizi..ya da kabullenmek istemiyorlar..

Alıntıları Göster
    bilkomun sitesinde bazı modelleri gelmiş görünüyor, diğerleride gelecektir yakın zamanda

• quote:

bilkomun sitesinde bazı modelleri gelmiş görünüyor, diğerleride gelecektir yakın zamanda

Alıntıları Göster
    bu fiyat da ayıptır 1000 dolarlık ürün için

• quote:

bu fiyat da ayıptır 1000 dolarlık ürün için

Alıntıları Göster
    bence avrupa tarifesi yapmışlar, 1000euro tabi birde Türkiye kdv si var +komisyon al sana 3000tl
    ucuzlar herhalde ama nezaman görücez
  • quote:

bence avrupa tarifesi yapmışlar, 1000euro tabi birde Türkiye kdv si var +komisyon al sana 3000tl
    ucuzlar herhalde ama nezaman görücez

Alıntıları Göster
    vatanın stoklarına girsinde , haftasonu indirimi kovalarız artık
  • quote:

vatanın stoklarına girsinde , haftasonu indirimi kovalarız artık

Alıntıları Göster
    bende 13"'lik yeni macbook air getirttim amerikadan 1199$ + %8 civarı vergisiyle hadi diyelim 1300$ olsun dolar kuru 1.800 ile çarp 2.340 TL eder.
    Bilkom fiyatı 3.280 TL nerdeyse 1.000 TL fark var!!! 1000 TL'ye amerikaya uçakla gider alır gelirim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade_omen

bende 13"'lik yeni macbook air getirttim amerikadan 1199$ + %8 civarı vergisiyle hadi diyelim 1300$ olsun dolar kuru 1.800 ile çarp 2.340 TL eder.
    Bilkom fiyatı 3.280 TL nerdeyse 1.000 TL fark var!!! 1000 TL'ye amerikaya uçakla gider alır gelirim daha iyi

Alıntıları Göster
    Merhaba bugün itibariyle 2012 MacBook Pro ve Retina Display MacBook Pro'lar satışa sunuldu, almayı düşünenlere yardımcı olabilirim, çok teşekkürler, iyi çalışmalar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.