Şimdi Ara

Yeni MacBook Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/6965715.asp?gid=198

Arkadaslar Hurriyet'in internet sitesinde MacBook Prolarin yenilendigini duydum. Sizce bu alet Turkiye'ye ne zaman gelir ve gelirse fiyati ne kadar olur?

Tesekkurler.

• Hayal ürünü ancak amerikadan getirtebilirisin
  • Yok kalsin hic ugrasamam ABD ile, zaten almayi da dusunmuyordum oylesine sormustum. (kedi ciger hesabi...)
  • bu macbook prolar aylardir var millet yeni guncellemeleri ve daha yeni macbook prolar icin bekliyor. mesela 8600 yerine 8700 ekran karti.
  • yurt dışında aylardır olabilir.Fakat apple.com.tr de yaklaşık 1.5 haftadır filan yeni ürünler geldi 8600 gt li olanlar.8700 ler sanırım leopardla birlikte sürülcek ekim gibi çıkar diyolardı leopard.
  • Apple store'dan ogrendigim kadariyla leopard ile birlikte yeni bir upgrate olmiycak yeni cikan santa rosa tabanli makinalar kalicak ve ekimde lepard cikicak aralik gibi makinalarda olucak

tekrarliyorum apple store yalancisiyim
  • arkadaşlar tamam ekran kartı sağlam fakat üzerinde kullanılan LCD Ekranı ne kadar performanslı ? mesala Kontrast ve Tepkime süresi nasıl ? Film ve Oyunlardaki davranışları nedir?
  • Grafiker ve video montaj işiyle uğraşanlar kullanıyor...
    15.4-inch, 1440-by-900-pixel or 17-inch, 1680-by-1050-pixel digital display....The optional 1920-by-1200 resolution on the 17-inch MacBook Pro offers a 30% increase in viewable area over the 1680-by-1050-resolution display.
    Yani opsiyonel olarak 17"lik macbook pro'yu 1920x1200 çözünürlükte alabiliyorsun...
    Ayrıca ekranlar normal florasan değil LED aydınlatmalı....
    Daha ne diyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 28 Temmuz 2007; 22:36:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.