Arkadaşlar direkt Apple’dan alınan MacBook Pro m2 max laptopun daha hiç şarj edilmeden pil döngüsü 5 olarak geldi. Acaba m2 Pro ya da max serisinde benzer durum yaşayan oldu mu? bu m2 serisinden alanların ilk pil döngü sayıları kaçtı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni MacBook Pro M2 Max pil döngüsü

-
-
Ben de yeni aldım hatta daha şarj etmedim döngü 2 görünüyor. Normal herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam genelde 0-3 civarı bildiriliyor. 4 5 veya 6 bildirenleri de gördüm ama özellikle m2 olanları merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde 14 inc m2 MacBook Pro 3 ile gelmişti. App storedan kutusu açılmamış bir şekilde almıştım. çok takılmayın bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiga -- 17 Nisan 2023; 20:30:3 > -
m2 serisi alan kişiler burada ilk kutu açılışındaki döngü sayılarını paylaşsa ne güzel olur
-
Merhaba hocam, M2 Air aldım, 1 hafta kadar oluyor alalı, pek kullanma şansım olmadı ve aldığımda bakmadım. Alır almaz full şarj ettim 1 kere. Şimdi baktım pil döngü sayısı 1 gözüküyor. Yani bana geldiğinde 0 mıydı bu rakam? Böyle bir şey olabiliyor mu?
-
bir pil %100 tam boşalırsa 1 cycle eklenir. bu tek seferde 100lük bir boşalma da olabilir 4x25, ya da 10x10 ya da 10+30+60 da olabilir. Şarj olurken cycle değişmez şarj azalırken toplamı 100ü bulunca cycle artar. bu durumda sizinki 1 ile gelmiş ve henüz cycle tamamlamamış olabilir ya da 0 ile gelmiş ve bir kere 100 boşalıp 1 olmuş olabilir.
Benzer içerikler
- macbook hdmi ekran yansıtma sorunu
- macbook touchpad tıklamıyor
- macbook köşeli parantez
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- pt.com güvenilir mi
- en iyi laptop
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- ipad mi macbook mu
- yazılım için laptop
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X