Şimdi Ara

Yeni Macbook Pro Retina render işlemci sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 4 gün önce Teknosa'dan 15 inch Macbook pro Retina 2015 ortası laptop aldım. Bu bilgisayarı almamda ki amaç, video ve ses işlemesi üzerineydi. fakat Adobe Premiere'de 3 dakikalık bir montajı renderlamaya çalıştığımda işlemci sıcaklığı 90-98 derece sıcaklıklara çıkıyor, ve bir süre sonra işlem donuyor. Laptopun altında gayet yeterli bir laptop soğutucu mevcut. Fanlarda 5000-6000 rpm civarlarında çalışıyor. Boştayken 40 derecelerde.

Bu fabrikasyon olarak yaşadığım bir sorun mudur? Açıkçası o kadar para verdikten sonra şu an karşılaştığım durumla tedirgin olmaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Soğutucu sistemi sıkıntılı.Render işlemi işlemciye yüklenir ama soğutucu ve iyi bir soğutucu sistemine sahip makine bu ısınmalara neden olmaz.90 iyi derim ama 98 görüyorsa sorun var.İşlemci ısınız makineyi kapatmaya çok yakın en ufak bir tozlanmada makine kapanmaya başlar,ya değiştirin ya da servise soğutma sisteminin bakımını yaptırın.
  • Yalniz tuhaf olan bu sicaiga ulastiginda elimle alt kısma bakıyorum ısıda bir abartı yok olmasi gerektigi gibi, acaba bu ölçme programları gerçekten sağlıklı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlık ısınmalarda bileşen ısınır ama kasa henüz ısınmamış olur soğutucunun etkisiyle de hissetmezsiniz bu ısınmadığı anlamına gelmez.Bilgisayarı açar açmaz 100 dereceyi zorlayan makineler gördüm ama kasaya baksanız soğuk.Bazı programlar sağlıklı ölçmez mac Os kullanmadığım için hangi sıcaklık programları sağlam bilmiyorum.Siz hangisiyle ölçüyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air Ekran Değişimi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.