inter alır roma alır chelsea alır manu alır tottenham alır city alır fener puan kaybeder galatasaray alır
sağol abi sizin yorumlarınıza göre oynayıp harçlığımı çıkarıyorum
chelsea 7+ manu alır tottenham handikaplı alır atalanta 02ç inter alır roma handikaplı alır m.city alır liverpool handikaplı alır ankara gücü 01ç - alt beşiktaş handikaplı galatasaray alır
Up
hepsini bağlayıp yüklü girmek lazım aslında
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
chelsea 7+ manu alır tottenham handikaplı alır atalanta 02ç inter alır roma handikaplı alır m.city alır liverpool handikaplı alır ankara gücü 01ç - alt beşiktaş handikaplı galatasaray alır
Yarına acil para tutacak kupon lazım maç söylermisin ^^
Yarına acil para tutacak kupon lazım maç söylermisin ^^
valla dostum öyle bir şey söyleyebilsem de hep beraber kazanabilsek keşke ama kesin diye bir şey yok o yüzden hele ki cuma gününe maç veremicem cumartesini bekle...
c tesi için bi maça karar verdim shımızu nigata oran 1.50
ikinci maçım beşiktaş manisaspor oran 1.25 bide chelsea düşünüyorum handikaplı kazanırmı sizce
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme